Προς το περιεχόμενο

FIFA 14 ή Pro Evolution Soccer 2014; (Consoles version)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θελεις καλο online? αν ναι τοτε fifa χωρις συζητηση.

Αν δεν σε ενδιαφερει το online τοτε... δεν ξερω :) ποτε δεν παιζω εναντιον του υπολογιστη :)

Δημοσ.

Δοκιμασε και τα 2 με φιλους,ειμαι 10000% σιγουρος Fifa.Εγω μαζεψα στο μαγαζι 10 φιλους βαλαμε και τα 2 και ολοι αν και Προ φαν χωρις δισταγμο ειπαν φιφα......τρελο καψιμο με παρεα 1vs1 η 2vs 2.....

Δημοσ.

πρώτον υπάρχει ήδη versus thread, δέυτερον πρέπει να μιλάς για ps3/360 fifa vs pes καθώς δεν υπάρχει Pes 2014 για ps4/one οπότε εκεί το fifa 14 είναι μονόδρομος, 

στα 360/ps3 είναι καθαρά επιλογή παρέας/γούστου κτλπ, προσωπικά είμαι πιο κοντά σε Pes ,αλλα στις new gen consoles το fifa είναι μονόδρομος φέτος, τουχρόνου βλέπουμε

Δημοσ.

Νομίζω το υπεραναλύσατε . O φίλος λογικά γνώμες θέλει απλά να δει. 

Fifa λοιπόν απο μένανα και ας μην παιζω πολύ. 

Επίσης τι LADOSE βρει τους είχες και στο χωριό σου?  ΖΝ ολ ντεη ολ ναητ και τα μυαλά στα μπλέντερ  B)

Δημοσ.

Χωρίς δεύτερη σκέψη πας στο Fifa, είναι απλά καλύτερο σε όλους τους τομείς. Αν πας για αγορά σε XBOXone ή Ps4 δεν υπάρχει καν εναλλακτική.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Προσπαθω να καταλαβω τον λογο,που καποιος επιμενει ακομα σημερα να παιζει προ.

Και το λεει καποιος που οταν αγοραζε το προ 3-4-5,στην αρχη κλεινομουν στο σπιτι για μια εβδομαδα και επαιζα ατελειωτες ωρες.Απο το προ 11-12 δεν εχω ξανασχοληθει αλλο και προτιμω φιφα.

Για να επιμενει καποιος στην Ελλαδα να παιζει σημερα προ και οχι φιφα,εχει κολλημα με το ελληνικο πρωταθλημα που το βαζεις με patch και δεν γουσταρει τοσο να παιζει Αγγλια,Ισπανια κλπ που ειναι οι μονες επιλογες στο φιφα,η δεν καταλαβαινει καλα τα αγγλικα του του μενου του φιφα και προτιμαει το ελληνικο μενου του προ.

Αλλο λογο δεν βρισκω.Υπαρχει κατι αλλο που προτιμαει καποιος στο προ?

Δημοσ.

Τρόλ ατακ.

*Γιατί κάποιος πίνει μαύρη και όχι ξανθιά μπύρα;

Γιατί κάποιος τρώει φακές και κάποιος τις σιχένεται.

Γιατί κάποιος του αρέσουν οι μελαχροινές και οι κοκκινομάλλες περισσότερο από τις ξανθές;

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καθολου τρολ.

Υπαρχει καποιος που παιζει πρωταθλημα Αγγλιας στο προ?

Νομιζω για το ελληνικο patchπρωταθλημα το προτιμουν.

Απλα εχω την απορια...

Δημοσ.

Μάλλον δεν έχεις εικόνα φίλε μου τρολ..

Το ελληνικό βγαίνει συνήθως πολύ αργά. Από τις πρώτες εβδομάδες περνάμε ένα πατσάκι απο το pesedit και τελειώνει η ιστορία με τις άδειες.

Τώρα γιατί μας αρέσει; Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Δημοσ.

Fifa εδω και 3 χρονια ξανα μετα απο πολλα χρονια, σταδιακα κανει το pro να δειχνει ενα απλο arcade παιχνιδι. Σε αυτο φυσικα βοηθαει η "καταπληκτικη" φετινη version του pes που μονο γελωτα προκαλει. Βλεπω εναν εναν ολους τους σκληροπυρηνικους φιλους μου που ορκιζονταν στο pro να την κανουν με ελαφρα πηδηματακια. Και αν του χρονου βγαλει παλι καμια ομορφια η Konami τοτε κλαφτα Χαραλαμπε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...