Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να κάνω μία αγορά και δεν ξέρω τι χρειάζομαι ακριβώς... Έχω ένα καλό PC και το έχω συνδέσει με HDMI σε μια 42άρα TV ώστε να βλέπω τις HD ταινίες μου. Αυτό που θέλω είναι να παρεμβάλλω ένα ηχοσύστημα 5.1 - 7.1 ώστε να ακούω και τον surround ήχο. Τι χρειάζομαι ακριβώς γι'αυτό; Δεν θέλω να γράφω blu-ray και να τα παίζω σε player, ούτε να περνάω τις ταινίες σε flash-ακια και δίσκους και να τα φορτώνω σε κάποιον media player. Θέλω ο ήχος κατευθείαν από το PC να βγαίνει στο ηχοσύστημα σε 5.1 - 7.1 μορφή αν υποστηρίζεται από την ταινία. Υπάρχει κάποια λύση;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

πρέπει να μας πεις την μητρική σου,οι ποιο πολλές έχουν έξοδο 5,1-7,1 ακόμα και optical ,αναλόγως τι έχει η δικιά σου μπορείς να επιλέξεις homecinema που να έχει αντίστοιχες εσόδους.

Από ρυθμίσεις δεν είναι τίποτα φοβερό,λες την κάρτα ήχου να βγάζει ήχο από την έξοδο που θες και θα ακούγεται από το ηχοσύστημα ,αν θες λες και την vga να μην βγάζει ήχο από την hdmi για να μην ακούγεται και από εκεί ήχος.

Δημοσ.

H μητρική μου είναι η gryphon z87, έχει οπτική νομίζω, οπότε συνδέεται κατευθείαν πάνω στον player από το home cinema; Σε αντίθετη περίπτωση χρειαζόμουν μία κάρτα ήχου με optical ώστε να μπορώ να έχω και ηχεία για το PC και ηχοσύστημα για την σύνδεση ξεχωριστά; Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...