voltmod Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Η LG ανακοίνωσε βελτιωμένα οικονομικά αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς που μας πέρασε αλλά και για το σύνολο του 2013.Όσο αφορά στα οικονομικά αποτελέσματα της LG Mobile Communications Company, η LG Electronics ανακοίνωσε ετήσιο κύκλο εργασιών αυξημένο κατά 29% (στα 11.85 δισ. δολάρια) και έσοδα περιόδου ενισχυμένα κατά 18% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο. Η LG μάλιστα στέκεται στις κυκλοφορίες των G2 και Nexus 5 λέγοντας πως τα ενισχυμένα έσοδα αντικατοπτρίζουν τις υψηλότερες πωλήσεις στην κατηγορία των LTE smartphones, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα γνωστά LG G2 και Nexus 5. Οι πωλήσεις smartphones έφτασαν τα 13.2 εκ. τεμάχια, σημειώνοντας αύξηση 54% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Η εταιρεία παρόλα αυτά επισήμανε ότι το παραπάνω βελτιωμένο προϊοντικό μίγμα, αντισταθμίστηκε από τις υψηλές δαπάνες στον τομέα του marketing αλλά και από τον έντονο ανταγωνισμό στις τιμές λιανικής, με αποτέλεσμα τα λειτουργικά έσοδα να παρουσιάσουν μείωση 1.2%. Να πούμε επίσης ότι οι υψηλότερες δαπάνες στο marketing πραγματοποιήθηκαν με στόχο να ενισχυθεί περαιτέρω το εμπορικό σήμα της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η LG Electronics συνολικά (αποτελείται από τις εταιρείες LG Home Entertainment, LG Mobile Communications, LG Home Appliances, LG Air Conditioning & Energy Solutions) ανακοίνωσε κύκλο εργασιών 53.1 δισ. δολάρια με καθαρά κέρδη 203.65 εκ. δολάρια. Τα λειτουργικά κέρδη εμφανίζονται ελαφρώς ενισχυμένα επίσης στα 1.17 δισ. δολάρια σε σχέση τα 1.08 δισ. δολάρια το 2012.
zacharias99 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Πάμε γερά μωρή LG!!!! Χαίρομαι όταν βλέπω εταιρίες με κακό όνομα να το παλεύουν και να ανακάμπτουν! (μιλάω για τον τομέα της κινητής τηλ.) Μακάρι να συνεχιστεί η ανωδική της πορεία και να ταρακουνηθούν οι εδραιωμένες στην κορυφή! 5
dantouan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 μπραβο στην LG καθως το G2 ειναι οντως το καλυτερο android τηλεφωνο που κυκλοφορει αυτη την στιγμη στην αγορα 5
mikegad Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 αν δουλέψει στον τομέα των αναβαθμίσεων μια χαρά θα τα πάει
niokla Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Τα νεξους δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι lg. Τα νεξους ειναι google καθαρα. Ειχα lg το 2x και τραβουσα τα μαλλια μου!!! Μετα πηρα το galaxy nexus και επιτελους τα μαλλια μου ηρθαν στην θεση τους... 1
oldnew Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Εγω παντως που πηρα G2 δεν τραβαω καθολου τα μαλλιά μου, παρολο που με απογοητευσε το gps. Στα περισσότερα ειναι μακραν οτι καλυτερο υπάρχει. Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
Pa0ki Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Η ίδια η LG πότε θα αποφασίσει να βοηθήσει τον εαυτό της? Καλό χρυσό το G2, οθονάρα, μπαταρία τέρας, αλαγκάριστο.....ε βάλε του και μια microsd slot να ξεράνεις τους ανταγωνιστές Ας το έβγαζε έστω με 32GB τη μικρότερη έκδοση Μόνη της τα θάβει
oldnew Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 <p>Η ίδια η LG πότε θα αποφασίσει να βοηθήσει τον εαυτό της?</p> <p>Καλό χρυσό το G2, οθονάρα, μπαταρία τέρας, αλαγκάριστο.....ε βάλε του και μια microsd slot να ξεράνεις τους ανταγωνιστές</p> <p>Ας το έβγαζε έστω με 32GB τη μικρότερη έκδοση</p> <p>Μόνη της τα θάβει</p> Οντως.. Κατι ακούγεται παντως οτι δε μπορουσε να παραγει πολυ περισσότερα απο οσα πουλησε. Αν ειχε βαλει sd δε θα μπορουσε να ανταποκριθει στη ζητηση. Οποτε το αφησε για το επομενο, οταν θα μπορεί να παραγει περισσότερο. Δεν ειναι Samsung. Ουτε το 5% των εργοστασίων της Samsung δεν εχει.. Για κινητα παντα. Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
21century Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Θα την βοηθήσουν περισσότερο αν μειωθούν και οι τιμές τους...
runner69 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Και το optimus G και το G2 ειναι τρομερα κινητα. Κατι αντιστοιχο πιστευω θα ειναι και το L9 II.
P270 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 αν επαιζε και το ps ολα θα ηταν καλα και δεν μπορω να καταλαβω πως ενα προβλημα που υπαρχει απο την εποχη που βγηκε το 2Χ P990 υπαρχει ακομα σε ολα τα μοντελα τις lg
redcom7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 απο σαμμυ και εγω g2 απλα τα σπαει ... με μια flex rom και dorinmax kernel .....
Beerloah Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μπράβο, άξια η LG! Για εμένα φέτος, έχει τα καλύτερα μοντέλα smartphone. Προσωπικά έχω το Nexus 5 και είναι κορυφή. Επίσης, κοντινός φίλος έχει το LG G2 που είναι επίσης κορυφή, αυτά είναι αρκετά πιστεύω! Αγαπάμε LG. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2014 από Beerloah 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα