nomes Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.616228&sid=1 το συγκεκριμένο θεωρήται πως αξίζει τα λεφτά του;βλέπω πως εχει σύνδεση με τηλεφωνική γραμμή.σαν nas για streaming σε ipad και απο θέμα εμβέλειας?
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Αν χρειαστώ access point μάλλον θα κάνω το "γ" και θα κρατήσω το zte ως εφεδρικό modem/router για περίπτωση ανάγκης.. Τώρα πάω να διαβάσω το guide για το adsl μιας και το είχα δει αλλά σχετικά βιαστικά στο παρελθόν.. Όσο για την περιοχή, όπως βλέπεις έχω location: Αθήνα. E, ποιος δήμος δίπλα στην Αθήνα προσφέρει στο 50+% (2χλμ από το κέντρο) των δημοτών του ταχύτητες μικρότερες των 5-6 Mbps? Το Περιστέρι... καλα ναι το γ ειναι μια καλη λυση.αλλα μπορεις να το κανεις και access point το zte και απλα αν καει το κανονικο adsl router το ξαναγυρνας σε λειτουργεια για adsl router.απλα ναι αν κανεις το zte access point παλι τα προβληματα που εχει σαν adsl router Με το wireless θα παραμεινουν. το περιστερι Rulesssss:P απο τις χειροτερες περιοχες .πιτα στα σιδερενια box,Μεγαλες αποστασεις και ισως η μεγαλυτερη περιοχη με το πιο μεγαλο αστικο κεντρο στην αθηνα. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.616228&sid=1 το συγκεκριμένο θεωρήται πως αξίζει τα λεφτά του;βλέπω πως εχει σύνδεση με τηλεφωνική γραμμή.σαν nas για streaming σε ipad και απο θέμα εμβέλειας? ωραια χαρακτηριστικα εχει απλα διαβασε και Reviews να δεις τι λενε.σιγουρα θα προτιμουσα κανα vigor Που να ηταν και vdsl για μελλοντικη χρηση αλλα σε παρομοια χαρακτηριστικα θα πας στα 160+ ανετα.πχ draytek 2760n
zizu10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 @poulinos Μιας και δεν το αγόρασα τελικά το modem/router αλλά κοιτάζω αραιά και που για καμιά προσφορά, είδα σήμερα αυτό εδώ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.616678 . Ξέρω ότι πρόκειται για πολύ οικονομική λύση και δεν έχω απαιτήσεις, απλά, θέλω μόνο να είναι πιο stable από το zte που μου ρίχνει τη σύνδεση κατά διαστήματα και να έχει ελαφρώς καλύτερη εμβέλεια. Πιστεύεις ότι θα είναι καλύτερο από το zte σε αυτά που ζητάω ή μια από τα ίδια?
adsl2+ Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Σύνολο ψήφων: 2 Σχολιάστε και ψηφίστε Από ανώνυμο χρήστη - Βαθμολογία 4 όντως έχει άθλιο wifi χωρίς update και μετά το update πέφτει συνέχεια.... επίσης ζεσταίνεται πάρα πολύ ! κρίμα γιατί εμπιστεύομαι την level one. Από χρήστη ΚΑΪΛΌΓΙΑΝΝΟΣ ΝΊΚΟΣ - Βαθμολογία 5 Το πήρα για την ευκολία που μπορείς να ενεργοποιήσεις το ασύρματο με κουμπί. Δύο έχω και όσες συσκευές συνδεθήκαν 802.11n δεν έχω δει δουλεύει σε b και g. Η τελευταία αναβάθμιση R0.37c0 του δημιουργεί προβλήματα αστάθειας ενώ η R0.36a2_0808 είναι σταθερό. Τα παραπανω σχολια στο e-shop τα διαβασες;
rfc Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Φιλε πρεπει να δωσεις κανα πενηνταρικο+ για να παρεις κατι αξιολογο. Αυτα που ποσταρεις ειναι για τα σκυλια.
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 την level one θα την εβαζα σιγουρα καλυτερη απο την zte απλα σκοπος ειναι να παρεις κατι καλυτερο καπως.αλλα ναι οπως ειπεε ο rfc στο 50 ευρω κοντα θα βρεις καλυτερα ρουτερ οπως d link ,tp link κτλ. αλλα και κανα thomson v7 ή ακομα καλυτερα το v8 Καλυτερο θα το θεωρουσα απο το zte και μεταχειρισμενο θα το βρεις σε καλη τιμη λογικα. Σύνολο ψήφων: 2 Σχολιάστε και ψηφίστεΑπό ανώνυμο χρήστη - Βαθμολογία 4όντως έχει άθλιο wifi χωρίς update και μετά το update πέφτει συνέχεια.... επίσης ζεσταίνεται πάρα πολύ ! κρίμα γιατί εμπιστεύομαι την level one.Από χρήστη ΚΑΪΛΌΓΙΑΝΝΟΣ ΝΊΚΟΣ - Βαθμολογία 5Το πήρα για την ευκολία που μπορείς να ενεργοποιήσεις το ασύρματο με κουμπί. Δύο έχω και όσες συσκευές συνδεθήκαν 802.11n δεν έχω δει δουλεύει σε b και g.Η τελευταία αναβάθμιση R0.37c0 του δημιουργεί προβλήματα αστάθειας ενώ η R0.36a2_0808 είναι σταθερό.Τα παραπανω σχολια στο e-shop τα διαβασες; Καλα οχι οτι με 2 σχολια μπορεις να βγαλεις και ακρη.τοο Little info>καλυτερα ας εβλεπε review.επισης οταν βλεπω κατι αγορες "επειδη ενεργοποιεις ευκολα το wifi με κουμπι "...καταλαβαινω ποσο δοκιμη το εκαναν Και ποσο το σχολιο στεκει.
zizu10 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Εχετε δικιο! Παλι καλα που διαβασα τα ποστς σας και δεν το τολμησα.. Θα δωσω γυρω στα 50 να παρω ενα tp-link που να εχει και usb για να μπορω συνδεω πανω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο και να τελειωνω
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Εχετε δικιο! Παλι καλα που διαβασα τα ποστς σας και δεν το τολμησα.. Θα δωσω γυρω στα 50 να παρω ενα tp-link που να εχει και usb για να μπορω συνδεω πανω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο και να τελειωνω απλα τσεκαρε αν το usb Μπορει να παιξει με δισκο και δευτερον τι format βλεπει.πχ τα thomson δεν εβλεπαν ntfs που ειχα δοκιμασει.με fat32 επαιζε.δεν δοκιμασα κατι παραπανω.ποτε δεν ημουν fan των usb σκληρων πανω σε ρουτερ.παντα ειχα δικτυακο δισκο.καλη αγορα οτι και να παρεις και μολις το παρεις γραψε εντυπωσεις και καντο και firmware update
rfc Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 βεβαια το οτι θα αλλαξεις ρουτερ δε σημαινει οτι θα σταματησουν και οι αποσυνδεσεις απαραιτητα. Θες δοκιμη με αλλο πρωτα να δεις αν οντως φταιει αυτο.
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 αν εχει αποσυνδεσεις και μετα θα πρεπει να τσεκαρει αν εχει και στον κατανεμητη αν πιανουν τα χερια του.αν εχει και εκει αλλα δεν δικαιολογει για βλαβη εκει μονο η θα βαλει αλλο ρουτερ που να παιζει πιο σταθερα.πχ thomson ή ζηταει πιο μεγαλο margin για ποιο σταθερο ιντερνετ απλα θα χασει σε ταχυτητα
zizu10 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Οι "αποσυνδέσεις" είναι καθαρά θέμα του router. Ουσιαστικά είναι σαν να πέφτει το wifi και ενώ πιάνω σήμα δεν έχω ίντερνετ, την ίδια στιγμή που μέσω ethernet μπαίνω κανονικότατα!!
rfc Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ουτε αυτο αποδεικνυει κατι. Πρεπει πρωτα να αναβαθμισεις φιρμ στο ρουτερ, driver στην ασυρματη καρτα σου και να παιξεις με τα καναλια για να βεβαιωθεις.
poulinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Οι "αποσυνδέσεις" είναι καθαρά θέμα του router. Ουσιαστικά είναι σαν να πέφτει το wifi και ενώ πιάνω σήμα δεν έχω ίντερνετ, την ίδια στιγμή που μέσω ethernet μπαίνω κανονικότατα!! μπορεις να δοκιμασεις και αυτα που ειπεε ο rfc αλλα εγω προσωπικα θα το εδιωχνα το zte Ουτε αυτο αποδεικνυει κατι. Πρεπει πρωτα να αναβαθμισεις φιρμ στο ρουτερ, driver στην ασυρματη καρτα σου και να παιξεις με τα καναλια για να βεβαιωθεις. zte ειναι μην περιμενει να παιξει σωστα το wifi.
kate89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ έχω ένα αρχαίο λευκό ΖΤΕ του CONNEX,πρέπει να είναι 5ετίας και θέλω να το αλλάξω. Ποιο μου προτείνετε?Και ας είναι και 50 ευρώ δεν υπάρχει πρόβλημα.
therion13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 από ότι έχω καταλάβει είμαι ο μόνος με zte (H201l) kai είμαι πλήρες ικανοποιημένος. Το έχω στον 2ο όροφο (κεντρο) και εγώ είμαι στον 1ο (στην γωνία) με σήμα 3-4 γραμμές σε 95 τμ. σπίτι και σε σχέση με το προηγούμενο technicolor to zte μου χαμήλωσε το line attenuation κατα 2. Στα 50 ευρο αυτο εδώ¨http://www.e-shop.gr/tp-link-td-w8970-300mbps-wireless-n-gigabit-adsl2-pstn-modem-router-p-PER.612494θα έλεγα οτι είναι καλό, τα σχόλια απο κάτω πολύ καλά!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα