Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Συνδεσα το xbox με τον υπολογιστη με καλωδιο δικτυου και προσπαθησα να συνδεθω με το FlashFXP δινοντας ΙΡ 192.168.0.3 port 21, username και pasword xbox , αλλα δεν μπορεσα να τα συνδεσω...Κανω καποιο λαθος???Ευχαριστω πολυ. :?: :?: :?:
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Συνδεσα το xbox με τον υπολογιστη με καλωδιο δικτυου και προσπαθησα να συνδεθω με το FlashFXP δινοντας ΙΡ 192.168.0.3 port 21, username και pasword xbox , αλλα δεν μπορεσα να τα συνδεσω...Κανω καποιο λαθος???Ευχαριστω πολυ. :?: :?: :?: Κανεις δεν εχει συνδεσει xbox και pc?????? :?: :?: :?:
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Bootαρησες με EvolutionX; Οχι γειτονα.Συνδεσα απλα τα μηχανηματα και δοκιμασα να μπω με το FlashFXP.Πρεπει να επιλεξω το EvolutionX και μετα να δοκιμασω το FlashFXP??? Ευχαριστω πολυ. :?: :?: :?:
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Bootαρησες με EvolutionX; Οχι γειτονα.Συνδεσα απλα τα μηχανηματα και δοκιμασα να μπω με το FlashFXP.Πρεπει να επιλεξω το EvolutionX και μετα να δοκιμασω το FlashFXP??? Ευχαριστω πολυ. :?: :?: :?: Τωρα που το ξαναειδα γραφει κατω αριστερα στην οθονη : EvoX v1.8.3752
ababapanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 eheis rithmisei swsta tis IP tou ipologisti sou kai tou xbox?
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 eheis rithmisei swsta tis IP tou ipologisti sou kai tou xbox? Τι εννοεις ρυθμισεις ???Στο xbox δεν εχω κανει κατι αλλα αυτος που μου εβαλε το τσιπακι το δουλεψε το FlashFXP.Ατο pc δινω την IP και username και pasword xbox και port 21. :?: :?: :?:
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Telika gianni axizei to xbox? Εγω ο μονος λογος που το πηρα ηταν για να γλυτωσει το pc απο τα παιχνιδια του γιου μου ...Εγω με παιχνιδια δεν ασχολουμαι...Παντως ειναι πολυ καλο με πολλες δυνατοτητες οταν συνδεθει με το pc που δεν νομιζω να εχει αλλη παιχνιδομηχανη...
login Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Κapoy parapano sto topic grafi kapios oti boris na nikiasis pexnidia xbox h ps2 kai na ta antigrapsis se cd sto pc prokimenou na ta xrisimopiisis gia tin tsiparismeni konsola.Isxyei ayto ine eykolo xrisimopiodas to nero i kapio allo adigrafiko?Episis poso paei to tsiparisma se xbox kai ps2?
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Κapoy parapano sto topic grafi kapios oti boris na nikiasis pexnidia xbox h ps2 kai na ta antigrapsis se cd sto pc prokimenou na ta xrisimopiisis gia tin tsiparismeni konsola.Isxyei ayto ine eykolo xrisimopiodas to nero i kapio allo adigrafiko?Episis poso paei to tsiparisma se xbox kai ps2? Για το xbox για να κανεις backup απο παιχνιδια πρεπει να το συνδεσεις με το pc με καλωδιο δικτυου αφου το εχεις τσιπαρει βεβαια και μετα γινεται κανοντας .iso το παιχνιδι και γραφοντας το με το nero. Για το ps2 νομιζω ειναι πιο απλο αλλα δεν εμαι σιγουρος. :?: :?: :?:
login Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Eyxaristo gianni exis pm.Alithia gia to ps2 bori kapios na voithisi?
betugias Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Original games tou xbox den tha kataferis na adigrapsis ..exoun 5000 locks (lasser lock,tray lock klp), adegramena tha adigrafis me megali anesi.Vale sto pc sou tin ip 192.168.0.5 kai tote anikse to xbox .kai sindesou apo to pc me to ftp stin ip pou ipes pio pano. Gia Ps2 kai xbox, how to burn tutorials --> http://www.fileforums.com/ (tha vrite ta pada).
betugias Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 kai telika boris na adigrapsis kai original me ton idio tropo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.