boulbasar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Αντι να ξοδεψεις μια ολοκληρη μερα προσπαθωντας να βρεις πως θα κανες downgrade και να στησεις ξανα το μηχανημα με ενα παλιοτερο λειτουργικο, καλυτερα ξοδεψε την για να μαθεις το νεο λειτουργικο και τα προτερηματα του. Πολυ σωστος ο φιλος. Κι εγω με 8αρια "παιζω". Μου εβγαλαν λιγο την ψυχη στην αρχη, αλλα τα συνηθησα πλεον. Δωσε τους χρονο και θα δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atropa Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 εγω θέλω win tablet με full size usb port ωστε να κοτσάρω πάνω την native instruments κάρτα ήχου μου και να παίρνω αυτό αντί για το λαπτοπ όταν παίζω μουσική (traktor, studio one) με 300ε γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 εγω θέλω win tablet με full size usb port ωστε να κοτσάρω πάνω την native instruments κάρτα ήχου μου και να παίρνω αυτό αντί για το λαπτοπ όταν παίζω μουσική (traktor, studio one) με 300ε γίνεται?Και με +50ευρο ακομη,να περνεις και μια διμετρη ξανθη σκανδιναβη να χορευει διπλα σους καθως mixαρεις! Σ'εχω,ε? Α ρε,ενα σωστο και ολοκληρομενο προιον με τη καταλληλη τιμη να μη μπορουμε να βρουμε!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitifititis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δεν ήταν να βγει 8.2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 ράδιο αρβύλα rumor περισσότερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atropa Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Και με +50ευρο ακομη,να περνεις και μια διμετρη ξανθη σκανδιναβη να χορευει διπλα σους καθως mixαρεις! Σ'εχω,ε? Α ρε,ενα σωστο και ολοκληρομενο προιον με τη καταλληλη τιμη να μη μπορουμε να βρουμε!!! κοκκινομάλλα την θέλω.. απο κει και πέρα είμαι με ενα lenovo 13.3 τον 290ε και κάνω τη δουλειά μου μια χαρά οπότε αν σε αυτά τα φράγκα δε παίξει ταμπλετ δεν εχει νόημα. θα μου πεις δώσε κατι παραπάνω, αλλα δε θέλω γιατι λογο ταξιδίων και χείριστου χώρου εργασίας στον χρόνο περίπου τα καταστρέφω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 H 8.1 έχει βαρύνει στην εκκίνηση του συστήματος οπότε τώρα είναι καιρός να έχει την ταχύτητα της 8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 κοκκινομάλλα την θέλω.. απο κει και πέρα είμαι με ενα lenovo 13.3 τον 290ε και κάνω τη δουλειά μου μια χαρά οπότε αν σε αυτά τα φράγκα δε παίξει ταμπλετ δεν εχει νόημα. θα μου πεις δώσε κατι παραπάνω, αλλα δε θέλω γιατι λογο ταξιδίων και χείριστου χώρου εργασίας στον χρόνο περίπου τα καταστρέφω. Η κοκκινομάλλα ίσως έρθει αργότερα δωρεάν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 κοκκινομάλλα την θέλω.. απο κει και πέρα είμαι με ενα lenovo 13.3 τον 290ε και κάνω τη δουλειά μου μια χαρά οπότε αν σε αυτά τα φράγκα δε παίξει ταμπλετ δεν εχει νόημα. θα μου πεις δώσε κατι παραπάνω, αλλα δε θέλω γιατι λογο ταξιδίων και χείριστου χώρου εργασίας στον χρόνο περίπου τα καταστρέφω. Γι'αυτο δεν αναφερα ξανθομαλλα,που ειναι κλασικ! Και ενοειται οτι ο καθε ενα βαζει τα στανταρ και το χρημα που θα διαθεσει πρωτα! Εγω που τα προσεχω, εδωσα 390€(100€ παραπάνω απο σενα) για tablet, μονο για επικοινωνια και multimedia χρηση! http://youtu.be/HjKyN2Kf_oA Η κοκκινομάλλα ίσως έρθει αργότερα δωρεάν.... Που πας βρε ξυπόλητος στ'αγκαθια! Y.Γ.Εντομεταξυ ειμαστε και οι δυο ακιροι!Λεει οτι στο χρονο θα το δυαλυσει και του δειχνουμε δυο συσκευες,η μια του 500αρικου και η αλλη του 800αρικου!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Γι'αυτο δεν αναφερα ξανθομαλλα,που ειναι κλασικ!Και ενοειται οτι ο καθε ενα βαζει τα στανταρ και το χρημα που θα διαθεσει πρωτα!Εγω που τα προσεχω, εδωσα 390€(100€ παραπάνω απο σενα) για tablet, μονο για επικοινωνια και multimedia χρηση!Που πας βρε ξυπόλητος στ'αγκαθια! http://youtu.be/GmYvbmvnUy4Οκ με έπεισες...πολύ native...instruments.....Ένα παλιό iPad 2 είναι, δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα surface pro.... Ευτυχώς πάντως που υπάρχει και ένα κομμάτι που υποστήριξη είναι καλή και δεν είναι μόνο για Microsoft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Οκ με έπεισες...πολύ native...instruments..... Ένα παλιό iPad 2 είναι, δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα surface pro.... Ευτυχώς πάντως που υπάρχει και ένα κομμάτι που υποστήριξη είναι καλή και δεν είναι μόνο για Microsoft. 13 χρονια touchscreen υποστηριξη των windows,πιστευεις δεν υπαρχει κοινοτητα,υποστηριξη και touch friendly εφαρμογες στο desktop ui? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atropa Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 έως τώρα το μόνο ταμπλετ που την παλεύει σαν controller ειναι το ipad γιατι εχει χαμηλό latency, αλλά μόνο ως controller γιατί το native traktor στο ipad είναι για παιδιά. χρησιμοποιώ τώρα ενα κινέζικο (cube u9gt3) καμιά φορά αλλα το android εχει τραγικό latency και δεν είναι να το εμπιστεύεσαι.. το surface είναι αυτό που θέλω αλλά είναι πολύ ακριβό και λυπάμαι να πάει όπως το προηγούμενο λαπτοπ που έπαιζα σε ενα φεστιβάλ γερμανια και λόγο της υγρασίας πίρε μέσα νερό και παρόλο που τελείωσα το σετ δε ξαναπήρε μπρος ποτέ. που θα πάει.. θα πέσουν οι τιμές και θα βγει και ένα με full size usb πιο προσιτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 13 χρονια touchscreen υποστηριξη των windows,πιστευεις δεν υπαρχει κοινοτητα,υποστηριξη και touch friendly εφαρμογες στο desktop ui? Είπα εγώ ότι δεν υπάρχει(ελληνικά δεν γράφω)? Παντού υπάρχει η Microsoft. Το κακό είναι ότι σε πολλούς τομείς είναι μόνοπωλειο, αφήνοντας την ανάπτυξη για κάτι άλλο δύσκολη. Ένας απο τους τομείς που δεν τον έχει φάει αυτό το μονοπώλειο,είναι και το παραπάνω και βλέπεις πραγματικά διαμάντια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Meeting στην Microsoft: - Μαγκες τι θα γινει με τα windows, πρεπει να πιεσουμε το Metro interface - Ωραια ας το πιεσουμε οσο μπορουμε για μερικους μηνες, θα το βαλουμε στα 8 και θα το παρουσιασουμε σαν να υπηρχε πριν την γεννηση μας. - Και αν δεν παει καλα? - Βγαζουμε update και το κανουμε οπως θα επρεπε απο την αρχη. Και θα πουμε οτι ακουμε τους χρηστες και δε χανουμε και κατι να δοκιμασουμε - Οκ ξεκιναμε, πιεστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 έως τώρα το μόνο ταμπλετ που την παλεύει σαν controller ειναι το ipad γιατι εχει χαμηλό latency, αλλά μόνο ως controller γιατί το native traktor στο ipad είναι για παιδιά. χρησιμοποιώ τώρα ενα κινέζικο (cube u9gt3) καμιά φορά αλλα το android εχει τραγικό latency και δεν είναι να το εμπιστεύεσαι.. το surface είναι αυτό που θέλω αλλά είναι πολύ ακριβό και λυπάμαι να πάει όπως το προηγούμενο λαπτοπ που έπαιζα σε ενα φεστιβάλ γερμανια και λόγο της υγρασίας πίρε μέσα νερό και παρόλο που τελείωσα το σετ δε ξαναπήρε μπρος ποτέ. που θα πάει.. θα πέσουν οι τιμές και θα βγει και ένα με full size usb πιο προσιτό. Εχουν βγει και αδιαβροχα,αλλα η τιμη τσιμπαει πολυ περισσοτερο απο το surface! Κανε λιγη υπομονη,που θα παει θα πεσουν τα ατιμα! Είπα εγώ ότι δεν υπάρχει(ελληνικά δεν γράφω)? Παντού υπάρχει η Microsoft. Το κακό είναι ότι σε πολλούς τομείς είναι μόνοπωλειο, αφήνοντας την ανάπτυξη για κάτι άλλο δύσκολη. Ένας απο τους τομείς που δεν τον έχει φάει αυτό το μονοπώλειο,είναι και το παραπάνω και βλέπεις πραγματικά διαμάντια...Μη κλαίγεσαι ! Στη mobile πλατφορμα τρωει σκονη απο google και apple και παλευει μηπως καταφερει να αυξηση λιγο τα ποσοστα της και τους developers που θα ασχοληθουν με το λογισμικο της!Οποταν μονοπολιο παντου δεν ειναι! Και δε ξερω τι σχεση εχει η ms,με τις εφαρμογες και τη ποιοτητα της δουλειας του καθε developer στη καθε πλατφορμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα