Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα συμφουριτες...

Κατι πολυ περιεργο συνεβει στα χρονια που ασχολουμαι με υπολογιστες.

Οι γνωσεις μου δεν ειναι τεχνικου αλλα ενος αυτοδιδακτου οποτε το προσβλημα με εχει ξενισει γιατι δεν το εχω ξανασυναντησει.

Εβγαλα ενα σκληρο Toshiba Sata 1TB απο εναν Lacie φορητο/εξωτερικο διοτι δεν αναβε καθολου ο φορητος μετα απο μια μικρη πτωση...

Εβγαλα λοιπον τον σκληρο και τον εβαλα σε desktop PC της Dell... Να πω οτι εκει που κοτσαρα τον Toshiba 1TB αγορασμενο το 2008 εβγαλα ενα Western Digital Sata 2TB αγορασμενο το 2012...

Βαζοντας λοιπον τον δισκο που εβγαλα απο το Lacie χωρις να πατησω το κουμπι για να ανοιξει αρχισε να αναβοσβηνει μπροστα μια κοκκινη ενδειξη για μερικες φορες, εσβησε η κοκκινη ενδειξη και οταν φυσικα πατησα να ξεκινησει το ΠιΤσι πολυ απλα δεν ανοιγε!!! Δεν ανοιγε και ξαναρχιζε να αναβοσβηνει η κοκκινη ενδειξη...

Το περιεργο ειναι οτι οταν ξαναεβαλα τον προηγουμενο δισκο των 2 TB ο υπολογιστης ανοιξε κανονικα...

Κατα την εμπειρια μου λοιπον εχω συναντησει:

- σκληρους που ανοιγουν αλλα δεν διαβαζονται και κανουν και θορυβο

- σκληρους με bad clusters

- σκληρους ide που αν δεν αλλαζες σωστα το jumper δεν τους εβλεπε ουτε το bios

Σε ολες ομως αυτες τις περιπτωσεις ο υπολογιστης ανοιγε!!!!!

Τωρα δεν ανοιγει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Εχετε καμια ιδεα τι εχει συμβει?????

Σας ευχαριστω εκ των προτερω για τον χρονο σας!

Πανος

Δημοσ.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ειναι ότι μπορεί να βραχυκυκλώνει η σύνδεση ρεύματος του σκληρού

αυτο εχω φασνταστει και εγω αλλα δεν το εχω ξαναδει ή ακουσει ποτε για σκληρο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...