Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ανοιγω το θεμα για καποιον πουν εχει τον συγκεκριμενο

φορητο να με ενημερωσει 

1.τι turbo boost εχει η cpu οταν δουλεουν και οι 4 πυρηνες (οχι θεωρητικα)που ειναι 3,2

αλλα στην  πραξη 

2.τις επιδοσεις της 740m 64bit στα παιχνιδια 

ευχαριστω προκαταβολικα 

Δημοσ.

Κι εγώ θέλω να το πάρω και έχω βρει πληροφορίες στο παρακάτω link.
Το site αναφέρεται στο  "L50-A-10Q" αλλά είναι το ίδιο με το δικό μας L50 A 1D5 στην Ελλάδα....

Επειδή δε γνωρίζουν όλοι ισπανικά (όπως κι εγώ) βάλτε το στο google chrome να το μεταφράσει.... B) :-D

http://www.notebookcheck.net/Review-Toshiba-Satellite-L50-A-10Q-Notebook.101183.0.html

Δημοσ.

το εχω δει αλλα παρολο που εχουν ιδια χαρακτηριστικα δεν πιστευω πως ειναι τα ιδια μοντελα

μετα τις 7/2/2014 παραλαμβανω και θα ενημερωσω γενικα αλλα και ειδικα γι αυτα τα δυο θεματα

που με απασχολουν εμενα 

Δημοσ.

κι εγώ περιμένω να το φέρει το κατάστημα που το έχει αποκληστηκότητα στην Ελλάδα... περιμένω να δω πότε θα το φέρουν γιατί πήγα χθές να τους ξαναρωτήσω και ειλικρινά η εταιρία είναι κουκουρούκου.... άλλα μου έλεγαν πρίν 5 μέρες και άλλα έλεγαν χθές όσο αναφορά τη παραλαβή στο κατάστημα και γενικά τη κυκλοφορία του.... έλεος.... τσ τσ

Δημοσ.

αν λεμε για κωτσο ειναι οντως οτι να ναι σκεψου οτι ειναι ο 3ος φορητος που παραγγελνω 

και ακομα δεν εχω παραλαβει ακομα κανενα εμενα μου ειπαν οτι θα παραλαβουν 7 του 

μηνος εσενα τι σου ειπαν?

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου είπαν την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα παραλάβουν 7 του μήνα και προχθές μου είπαν ότι δε ξέρουν πότε θα έρθει. Θα πάρει 12 με 15 μέρες αν το παραγγείλουμε!!! Αυτό που σου είπα κι εγώ παραπάνω... είναι κουκουρούκου και καλά θα κάνουν αν το διαβάζει κάποιος σχετικος με το κατάστημα να τους το πει (αν και πιστεύω ότι το ξέρουν) γιατί είναι κρίμα μια τέτοια αλυσίδα να έχει τέτοια εξυπηρέτηση......

Προχθές που πήγα στο κατάστημα, μετά το βραδάκι έστειλα και ένα mail στην ideal, που είναι ο αντιπρόσωπος της toshiba στην Ελλάδα. Τα παιδιά με πήραν άμεσα  χθές το πρωί και με ενημέρωσαν ότι έχουν πολλά αποθέματα στο συγκεκριμένο αφού δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα... άρα ευελπιστώ ότι τη παρασκευή θα ξεκινήσει η κυκλοφορία του!! άντε να δούμε....

Δημοσ.

η πρωτη μου παραγγελια ηταν 21/12/2013 τον dell 3537 μετα απο 20 μερες και αφου περιμενα; να παραλαβω 

με ενημερωσαν οτι εξαντλειθηκε ακυρωνω λοιπον την παραγγελια και κανω καινουργια τον lenovo u510 οπου και παλι 

μετα απο 10 μερες με ενημερωσαν οτι εξαντλειθηκε και τοτε εκανα αντιπροταση το toshiba στα 728 απο

799 αντε να δουμε και τωρα τι θα γινει 

Δημοσ.

απορώ με την υπομονή σου... εγώ και μόνο που τους βλέπω πως είναι κουκουρούκου τα παιδιά το σκέφτομαι να το πάρω.... αν δεν το φέρουν αυτή την εβδομάδα το αργότερο την άλλη θα στραφώ προς άλλη κατεύθυνση.....

Δημοσ.

οντως και εγω απορω ας δουμε μεχρι αυριο παντως το μηχανημα με αλλα 4g μνημη και εναν ssd θα πεταει

• Like 1
Δημοσ.

ok και εμενα μου ειπαν πως σημερα παρελαβαν και θα μου το στειλουν μες την εβδομαδα 

αντε καλοριζικα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...