Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήμουν 7 χρόνια στη Forthnet (με ελάχιστα προβλήματα) και πήγα στη WIND επειδή μόνο εκείνη μου έδινε VDSL (μόλις 11 εργάσιμες μέρες πήρε η υλοποίηση της φορητότητας), και έχω να πω και για τη WIND τα καλύτερα, κανένα παράπονο δεν έχω μέχρι στιγμής για την ποιότητα των υπηρεσιών και παρά το γεγονός ότι δεν έχω και καμιά super γραμμή και παίρνω VDSL μέσω Α/Κ, πιάνω την καλύτερη ταχύτητα που θα μπρούσα να πιάσω (29 Mbps download, 5,5 Mbps upload), χωρίς να αντιμετωπίζω το παραμικρό πρόβλημα.

Κατά την άποψή μου, δεν υπάρχουν ''καλές'' και ''κακές'' εταιρίες, είναι πως θα ''κάτσει'' στον καθένα...

Σωστό. Ωστόσο μάλλον δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι εκτός από προσωπική εμπειρία, έχω ακούσει και από άλλους, όσον αφορά στη Forthnet, τα χειρότερα. Όπως και εσύ, έτσι και εγώ, έκανα φορητότητα σε Wind και εκτός από καλύτερες ταχύτητες, έχω μηδέν προβλήματα. Την προτείνω λοιπόν ανεπιφύλακτα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνεχίζω την περιγραφή από την πρόσφατη εμπειρία μου  από την Wind.

Η ενεργοποίηση της φορητότητας ήταν προγραμματισμένη για την ΠΑ 14/2/14 και στις 11.00 περίπου πλάκωσαν τα sms με το καλωσόρισμα, τις οδηγίες σύνδεσης, τα username/pass κλπ αλλά ίντερνετ γιοκ, μέχρι και τώρα ΚΥ 16/2 βράδυ που γράφω (!!!).

Το κλου της ιστορίας είναι ότι δεν έχω και εισερχόμενες κλήσεις, εκτός από μεμονωμένες περιπτώσεις, σε βαθμό που ανησύχησαν συγγενείς, γνωστοί και φίλοι που μας καλούσαν και δεν απαντούσαμε (ας είναι καλά τα κινητά).

Δεν θέλω να αναφέρω τις ξερές απαντήσεις των υπαλλήλων της τεχνικής βοήθειας και της εξυπηρέτησης πελατών αλλά εάν δεν αποκατασταθεί η σύνδεση αύριο θα ζητήσω βοήθεια από το δικηγόρο μου.

Επεξ/σία από makfil
Δημοσ.

Δυστυχώς η wind έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα με το δίκτυο της όπως φαίνεται . Εν έτη 2014 αυτά που είπες είναι τραγικά για τη wind

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτά μόνο στον ΟΤΕ τα γλυτώνεις λόγω της αμεσότητας των τεχνικών του με το last mile ή στη συγκεκριμένη περίπτωση με το FTTC...

Δημοσ.

ΟΚ αλλά είναι απαράδεκτο να σε φορτώνουν με τα sms τύπου "συνδέστε τον εξοπλισμό σας για να απολαύσετε τις μεγάλες ταχύτητες" αφού ξέρουν εκ των προτέρων ότι η σύνδεση δεν έχει ολοκληρωθεί.

Και, ακόμη χειρότερο, να μην έχεις εισερχόμενες κλήσεις από την ΠΑ το πρωί ...

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά αυτά είναι αυτοματοποιημένα, αν το έλουσαν στην τελική ήταν άλλου παπά ευαγγέλιο...

ζήτα πάντως μείωση στο πάγιο...

Δημοσ.

Δυστυχώς η wind έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα με το δίκτυο της όπως φαίνεται . Εν έτη 2014 αυτά που είπες είναι τραγικά για τη wind

Που να δεις τους άλλους... Μια χαρά είναι η Wind. Σε σχέση με ΟΤΕ δεν υστερεί σε υπηρεσίες, ενώ έχει σαφώς χαμηλότερες χρεώσεις ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...