Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οτε double play σε wind double play με μεταφορά γραμμής.

13/1/14 παρέλαβε ο courier τα χαρτιά. 28/1/14 ενεργοποίηση όλων των υπηρεσιών.

cosmote κινητο με κάρτα σε wind f2g

17/1/14 παρέλαβε ο courier τα χαρτιά. 27/1/14 ενεργοποίηση του πακέτου.

Επίσης να πω οτι με οτε έως 24 κλείδωνε στα 8-9 και σήμερα με wind 24 βλέπω 13.

Περιοχή Γαλάτσι, Παλαιό τέρμα.

ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ αλλά όπως είπα και στον τίτλο και τα καλά πρέπει να λέγονται.

Δημοσ.

όπλισου με υπομονή τώρα στη wind . Μέχρι στιγμής κάλα είσαι . Να εύχεσαι να μη σου τύχει όμως κάποιο θέμα με λογαριασμούς ή το δίκτυο ή την εξυπηρέτηση πελατών . 

Δημοσ.

Μιας και άνοιξες το θέμα για τα καλά της Wind, να γράψω κι εγώ τη δική μου εμπειρία.

Έκανα αίτηση φορητότητας από Forthnet σε Wind την 19/12/2013, για να βάλω vdsl επειδή η Forthnet δεν δίνει από KV, και μέχρι σήμερα μου λένε, όποτε τους παίρνω, ότι έχουν απόρριψη από τον ΟΤΕ (!!!). Επιμένω να μου δώσουν την αιτία και απαντάνε ότι δεν ξέρουν (!!!).

Παραπονέθηκα στη Forthnet, πιστεύοντας ότι αυτοί με κρατάνε, και μου είπαν ότι έχουν δώσει το ΟΚ για τη φορητότητα στην Wind από 31/12 (!!!). Για να αποκλείσω και την πιθανότητα λάθους, έλεγξα μαζί τους τα στοιχεία της αίτησης και είναι όλα σωστά.

Φαίνεται ότι δεν τους ενδιαφέρει νέος πελάτης αλλά έχει και η υπομονή τα όριά της ...

Δημοσ.

gmch μήπως είχες κανα γνωστό και έτρεξε το θέμα πιο γρήγορα, εγώ προσωπικά τα καλά σχόλια υπέρ της wind τα θεωρώ σαν την πολική αρκούδα είδος υπό εξαφάνιση. αφού σου πήγαν όλα τόσο ωραία, καλά κάνεις φτου-φτου μην τυχών και σου αρχίσουν τα προβλήματα 

Δημοσ.

Το ότι στον οτε είχες χαμηλότερη ταχύτητα πιθανότατα οφείλετε στο ότι σε είχαν σε μεγαλύτερο προφίλ και το margin περιόριζε την ταχύτητά σου.

Όχι ότι βρίσκω λόγο να τα σκας στον οτε. Είναι αρκετά πιο ακριβός χωρίς λόγο.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν επιτρέπεται να είναι πιο φτηνός για λόγους ανταγωνισμού, αρκετά σοβαρός λόγος :P

Δημοσ.

gmch μήπως είχες κανα γνωστό και έτρεξε το θέμα πιο γρήγορα, εγώ προσωπικά τα καλά σχόλια υπέρ της wind τα θεωρώ σαν την πολική αρκούδα είδος υπό εξαφάνιση. αφού σου πήγαν όλα τόσο ωραία, καλά κάνεις φτου-φτου μην τυχών και σου αρχίσουν τα προβλήματα 

Κανένας γνωστός. Απλά και στα δύο έκανα αίτηση από το internet. Τίποτε άλλο.

Δημοσ.

όπλισου με υπομονή τώρα στη wind . Μέχρι στιγμής κάλα είσαι . Να εύχεσαι να μη σου τύχει όμως κάποιο θέμα με λογαριασμούς ή το δίκτυο ή την εξυπηρέτηση πελατών . 

Το αντίθετο θα έλεγα. Αν είχε κάνει για παράδειγμα ο φίλος μας σύνδεση με HOL, Forthnet ή On τότε ναι, να μεταμορφωνόταν σε Ιώβ. Τώρα γιατί; Μια χαρά είναι η Wind. Προσωπικά δεν είχα ποτέ μαζί τους το παραμικρό θέμα ;)

Δημοσ.

Το αντίθετο θα έλεγα. Αν είχε κάνει για παράδειγμα ο φίλος μας σύνδεση με HOL, Forthnet ή On τότε ναι, να μεταμορφωνόταν σε Ιώβ. Τώρα γιατί; Μια χαρά είναι η Wind. Προσωπικά δεν είχα ποτέ μαζί τους το παραμικρό θέμα ;)

εσ'υ φίλε είσαι η εξαίρεση φαίνεται .Ελάχιστοι είναι αυτοί που είναι ικανοποιημένοι με wind .Συνεχώς όλο και περισσότεροι φεύγουν από συνδρομητές της wind και πάνε σε άλλη εταιρεία 

• Super Moderators
Δημοσ.

ούτε εγώ έχω κάποιο παράπονο, "φταίει" βέβαια το γεγονός ότι παίζω σε vdsl μέσω FTTC...

Δημοσ.

Ήμουν 7 χρόνια στη Forthnet (με ελάχιστα προβλήματα) και πήγα στη WIND επειδή μόνο εκείνη μου έδινε VDSL (μόλις 11 εργάσιμες μέρες πήρε η υλοποίηση της φορητότητας), και έχω να πω και για τη WIND τα καλύτερα, κανένα παράπονο δεν έχω μέχρι στιγμής για την ποιότητα των υπηρεσιών και παρά το γεγονός ότι δεν έχω και καμιά super γραμμή και παίρνω VDSL μέσω Α/Κ, πιάνω την καλύτερη ταχύτητα που θα μπρούσα να πιάσω (29 Mbps download, 5,5 Mbps upload), χωρίς να αντιμετωπίζω το παραμικρό πρόβλημα.
Κατά την άποψή μου, δεν υπάρχουν ''καλές'' και ''κακές'' εταιρίες, είναι πως θα ''κάτσει'' στον καθένα...

Δημοσ.

Μιας και άνοιξες το θέμα για τα καλά της Wind, να γράψω κι εγώ τη δική μου εμπειρία.

Έκανα αίτηση φορητότητας από Forthnet σε Wind την 19/12/2013, για να βάλω vdsl επειδή η Forthnet δεν δίνει από KV, και μέχρι σήμερα μου λένε, όποτε τους παίρνω, ότι έχουν απόρριψη από τον ΟΤΕ (!!!). Επιμένω να μου δώσουν την αιτία και απαντάνε ότι δεν ξέρουν (!!!).

Παραπονέθηκα στη Forthnet, πιστεύοντας ότι αυτοί με κρατάνε, και μου είπαν ότι έχουν δώσει το ΟΚ για τη φορητότητα στην Wind από 31/12 (!!!). Για να αποκλείσω και την πιθανότητα λάθους, έλεγξα μαζί τους τα στοιχεία της αίτησης και είναι όλα σωστά.

Φαίνεται ότι δεν τους ενδιαφέρει νέος πελάτης αλλά έχει και η υπομονή τα όριά της ...

Επανέρχομαι στο θέμα, μιας και χθες, μετά από 46 (!!!) μέρες από την αίτηση, η Wind έστειλε sms ότι η ενεργοποίηση θα γίνει την 14/2. Ψάχνω να βρω τη αιτία της τεράστιας καθυστέρησης αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρω.

Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα, μιας και χθες, μετά από 46 (!!!) μέρες από την αίτηση, η Wind έστειλε sms ότι η ενεργοποίηση θα γίνει την 14/2. Ψάχνω να βρω τη αιτία της τεράστιας καθυστέρησης αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρω.

καλή υπομονή σου εύχομαι . Εγώ ήμουν wind και ευτυχώς λήγει το συμβόλαιο μου και αποχώρω και γλυτώνω από τη wind . 

Δημοσ.

Θα δούμε πως θα πάει.

Το κίνητρο ήταν το μειωμένο κόστος για vdsl από KV (32€), σε σχέση με τον ΟΤΕ, αφού η HOL, για ανεξήγητο λόγο, δεν δίνει στην περιοχή μου, ενώ δίνει σε άλλες περιοχές που έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...