Προς το περιεχόμενο

Περί Copy Protection ο λόγος.

cronos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το ripάρισμα του 1ου CD του Live των Guardian σε Linux με το cdparanoia και ένα ταπεινό HP 9100i. Το ripαρε κανονικότατα, παρ' όλο που οποιοδήποτε πρόγραμμα αρνείτο να το παίξει, εκ πρώτης ακρόασης δε τα wavs φαίνονται μια χαρά :D:D

btw, ευτυχώς που οι μεγάλες εταιρίες έχουν προνοήσει ώστε να ακούμε τα cd μας στο pc... AN έχουμε Windows ή MacOS. Για εμάς των μειονοτήτων (Linux, *BSD, whatever else) ούτε λόγος... αφού θέλουμε κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους ας προσέχαμε! :evil: Δεν πρόκειται λοιπόν ποτέ να σεβαστώ κανένα νόμο τους εφόσον δε σέβονται το δικαίωμά μου στην επιλογή.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διάβασα το forum και έτσι χρησιμοποιήσα το Nero 6.0.0.19 και το easy cd extractor. Όντως βλέπουν τα track αλλα όταν πήγα να κάνω ένα extract σε mp3 έκανε μόνο τα πρώτα 40 δευτερόλεπτα περίπου (Πάριος).

Τελικά μπορύμε να κάνουμε τίποτα με τα protected ή όχι? :(

Δημοσ.

Μια δραστικη και ολοκληρωτικη λυση(οπως λεμε "ολοκληρωτικα καθεστωτα")που συνιστω και εφαρμοζω και εγω..τα αφηνω στα ραφια που βρισκονται!

ΤΕΛΟΣ.

Δημοσ.

michos diavase ligo pio prin! Egrapsa pws akrivws tha kaneis mp3 ta cd pou einai protected!

Y.S. An kapoios exei valei tin kainourgia ekdosi tou CloneCd pou den exei VirtualClone drive (opws egw) as katevasei to Deamon Tools! Ena poli kalo Virtual Drive pou diavazei kai para polla format! cue,iso,bwt,cdi,ccd,mds,pdi,nrg

Opote me opoio programma kai na kanete image, px CloneCD, Alchohol tha ta diavasei mia xara! Kalo Mp3-ing :)

Δημοσ.

Copy Protection se mousika diskakia den prokeitai na uparxei pote !

ISOBuster paidia....

Dokimaste to ISOBuster , exo kanei extract kommatia ta opoia exoun

ta poio duskola audio kleidomat kai petuxe...

Dokimase to file , kai pes mou na xero..

Filika

MindControl

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είχα αγοράσει και εγώ το "Dance of death" των Iron Maiden.

Απο το dvd-rom(Hitachi GD-7500) μου δεν μπορούσα να κάνω εξαγωγή ήχου γιατί

απλά δεν ανγνώριζε το cd.Και κάνω το εξής: Βάζω το cd στο cd-r(Sony 52x24x52),

ανοίγω το Musicmatch Jukebox 7.5 Plus και κάνω κανονικότατα εξαγωγή σε mp3.

Έχω παρατηρήσει πως τα κλειδωμένα cd διαβάζονται καλύτερα ή/και αποκλειστικά

από τις συσκευές εγγραφής(cd-r,dvd+-r).

Φυσικά το CloneCd θεωρώ πως είναι από τα καλύτερα προγράμματα για αντιγραφή CDs (τώρα και DVDs) αλλά να πω ότι δεν συνεργάζεται με το ClonyXXL/ClonyXL.Οι παλαιότερες εκδόσεις του CloneCD ήταν συνεργάσιμες με το ClonyXXL/ClonyXL,οι τελευταίες όχι.

Δημοσ.

το δικο μου προβλημα ειναι οτι ουτε το cd rom μου ουτε το dvd βλεπει τα περιεχομενα του cd...το μονο που βλεπει ειναι ενα video clip και το quick time instaler...

kατα τα αλλα ειναι σαν να ειναι αδειο :(

κλαιω τα 18ε και το εγκλημα ειναι οτι δεν αναγραφουν καν οτι δεν παιζει σε pc cd rom

Δημοσ.

Μου δίνεται η εντύπωση ότι δε διαβάζετε τις προτεινόμενες λύσεις του topic ... μην κολλάτε σε συγκεκριμμένα προγράμματα δοκιμάστε και άλλες λύσεις , υπάρχουν πολλές.

Δημοσ.

Εγώ ανέφερα πως με απλό τρόπο κάνω την δουλειά μου με τα copy controlled δισκάκια.Από την στιγμή που εξυπηρετούμε με απλό,γρήγορο & ποιοτικό τρόπο,γιατί να μπλέκω με άλλα προγράμματα & λύσεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...