Προς το περιεχόμενο

Περί Copy Protection ο λόγος.

cronos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mhpws kserei kaneis kanena tropo na paiksw to neo live tou papakonstantinoy sto pc??

H estw na to kanw rip...

Exw dokimasei eac,easy cd-da,windac alla akoma kampoia track antistekontai

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Loipon xtes ekana kai ta 2 cd mp3!

Egw ekena to exsis: Ekana image me to CloneCD (cd mousikis evala sto profile) kai epeita fortosa to image sto Virual CloneDrive kai apo ekei me to cd_ex ta eide ola san Audio Track ola ta kommatia kai oxi san Data kapoia! Etsi ta ekana mp3. Kalo ripping... :)

(Oti cd kai an exei pesei sta xeria mou me auton ton tropo ta ekana mp3!

Oti kleidwnei xsekleidwnei!)

Δημοσ.

να ρωτησω κατι, επειδη με τα μουσικα ειμαι άσχετος

ξεκινάω το Νερο 6, new audio cd, κανω drag-drop τα κομματια ενος audio, και στα details tou compilation, eχει μια στήλη "Protection".

απο ενα παλιοτερο cd, τα τρακς εχουν κενο το Protection, ενω απο ενα cd tou Φραγκουλη (με 4 τρακς), εχει σ αυτη τη στήλη ενα Μπλε ©.

στα properties των tracks ξε-τσεκαρα Protection, και τα εγραψα, και το αντιγραφο επαιζε κανονικά. Το κουτι του πρωτότυπου δεν ανεφερε τιποτα για κλειδωματα.

μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ειναι αυτο το Protection στο nero, και τι συνεπαγεται αν ειναι ή οχι επιλεγμένο?

Δημοσ.

Μια άλλη λύση για όσους χρησιμοποιούν το Exact Audio Copy (EAK) και θέλουν να αποφύγουν τo φαινόμενο όπου κάποια audio tracks φαίνονται ως data :

-> Action -> Detect TOC manually.

Δημοσ.

Αυτό τώρα, γιά γέλια ή γιά κλάμματα είναι;

Νομίζω ότι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, κάποιοι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο... :twisted:

Δημοσ.

Συνήθιζα να αντιγράφω cd τα οποία έπαιζαν στο pc μόνο εάν χρησιμοποιούσες δικό του player, με το να χρησιμοποιώ το Cool Edit pro 2 και τα αποθήκευα σε .wav(με ενφιαφέρει η ποιότητα στον ήχο). Μετά τα έγραφα σε cd. Με το cd των Placebo όμως έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Κάνει και αργό ripping με προγράμματα όπως audiograbber/catalyst το drive μου(και το dvd+recorder)γιατί έχω κάποια προβλήματα με ASPI drivers(winXP) οπότε προσπαθώ να βρώ εναλλακτικούς τρόπους.

Οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με το πρόβλημα που έχω με τους ASPI drivers θα ήταν ευπρόσδεκτηsmile%2gif Τα dvd μου τα περνάει στο σκληρό σε 40 λεπτά περίπου ενώ πρίν το τελευταίο format τέλειωνε σε 5-10 λεπτά.

Δημοσ.

Poia ekdosh aspi exeis? Dikimase na katebaseis to force aspi pack apo ta insomnia files, sbhse tous palious me to exe pou exei mesa to zip, kai perna autous tous force aspi... Ama thes kamia bothia steile prv msg :P (mhn xefeugoume apo to thema tou thread) :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

re paidia psilomperdefthka me ola afta.mporei na mou pei kapoios enan standard tropo na kanw mp3 to live twn blind guardian?mesa exei 12 data tracks.dokimasa kai me cdex kai me Easy Cd-Da Extractor alla tipota.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...