LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Για ταινιες δεν κανει θα εχει "λοξυγγα" σε 23.976 μονο αυτα με τον haswell δουλευουν σωστα. Φυσικα δεν εχει σκληρο και ειναι msata και δεν εχει μνημες και καρτουλα για το ασυρματο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 εχω αυτο....μια χαρα κανω τα παντα http://www.ebay.com/itm/CS918-Quad-Core-Android-4-2-TV-Box-Player-HDMI-1-8GHz-WiFi-1080P-2GB-8GB-EU-Plug-/171229241431 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 εχω αυτο....μια χαρα κανω τα παντα http://www.ebay.com/itm/CS918-Quad-Core-Android-4-2-TV-Box-Player-HDMI-1-8GHz-WiFi-1080P-2GB-8GB-EU-Plug-/171229241431 Ηχο DTS-HD εχεις; σωστο 23.976 εχεις; 3D εχεις; δεν το νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Παίρνει micro ssd που με λίγο ψάξιμο ένας 120gb παίζει περίπου στα 70-80 ευρώ. Γενικά μου φαίνεται εξαιρετικότατο pc όχι μόνο για media center αλλά ως κανονικό desktop pc για την πλειονότητα των χρηστών. Web, youtube, facebook, 1080p και κανα 2d platform παιχνιδάκι. Μια χαρά δηλαδή για το 90% των μη gamers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή στην χώρα μας θα κοστίζει περίπου 100 ευρώ οπότε καλά θα είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή στην χώρα μας θα κοστίζει περίπου 100 ευρώ οπότε καλά θα είναι... 1$ = 1€ πάει η ισοτιμία συνήθως στα ηλεκτρονικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Όπως είπε ο ΝΤ1G πάει 1$ = 1€ στην καλύτερη. Αν έρθει στα 150€ καλά θα είναι. Συν μνήμη και σκληρό...... με ένα 300αρι είσαι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drake27 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Όπως είπε ο ΝΤ1G πάει 1$ = 1€ στην καλύτερη. Αν έρθει στα 150€ καλά θα είναι. Συν μνήμη και σκληρό...... με ένα 300αρι είσαι κομπλέ. Και με αυτα τα λεφτα δεν πας να παρεις ενα Tablet?Και καλητερη δουλεια θα σου κανει :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδια μπορει να πει καποιος που το εχει παρει αν μπορει να παιξει ταινιες 3d frame packing ικανοποιητικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Και με αυτα τα λεφτα δεν πας να παρεις ενα Tablet?Και καλητερη δουλεια θα σου κανει :P Τι να παρεις; Ο κυριος λογος που εχουν βγει αυτα ειναι για htpc Μονο η τριλογια του LOTR που εχω ειναι 200 GB με το τριτο μερος να ειναι 68 GB ειναι δυνατον αυτο που λες ναι μπορεσει ναι παιξει αρχειο ταινιας 68GB full HD με ηχο DTS-HD? Συν οτι κανενα απα αυτα δεν μπορουν να προβαλουν RAW φωτογραφιες και δεν ειναι δυνατον καποιος που εχει παρει μια σοβαρη φωτογραφικη αξιας ανω των 1000 ευρω να τραβαει JPEG επειδη αυτα δεν μπορουν να δουν RAW αρχεια. Για κανα Facebook και για να πετας πουλια στον αερα καλα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drake27 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Τι να παρεις; Ο κυριος λογος που εχουν βγει αυτα ειναι για htpc Μονο η τριλογια του LOTR που εχω ειναι 200 GB με το τριτο μερος να ειναι 68 GB ειναι δυνατον αυτο που λες ναι μπορεσει ναι παιξει αρχειο ταινιας 68GB full HD με ηχο DTS-HD? Συν οτι κανενα απα αυτα δεν μπορουν να προβαλουν RAW φωτογραφιες και δεν ειναι δυνατον καποιος που εχει παρει μια σοβαρη φωτογραφικη αξιας ανω των 1000 ευρω να τραβαει JPEG επειδη αυτα δεν μπορουν να δουν RAW αρχεια. Για κανα Facebook και για να πετας πουλια στον αερα καλα ειναι. Μπωρο να σου πω οτι εχεις αδικο,φιλικα παντα ,κατα πρωτον,φιλος μου φωτογραφος επαγγελματιας,με μηχανες 3000+ τρεχει σε γαμους και βαφτισια,ηθελε να τραβαει της φωτο και να της βλεπει αμεσως καπου,πηρε ενα samsung note 8,οχι μονο βλεπει της raw φωτο αλλα και της επεξεργαζεται,οχι σε βαθμο pc αλλα κατι μικρο αλλαγες της κανει,και το λεω αυτο γιατι εχω παει μαζι του να τον βοηθησω σε κατι βιντεο και εβλεπα τι εκανε,κατα δευτερον,πλεον τα ταμπλετακια τα καλα μπορεις να τα κουμπωσεις με mhl στην τηλεοραση και να κανεις τα παντα,εγω με το note 10.1(το παλιο) ειχα μεσα 64αρα καρτουλα,περνουσα full HD ταινιες με DTS και το εβαζα στην τηλεοραση και εβλεπα,ειχα και ενα ασυρματο πληκτρολογιο με touchpad επανω και εκανα τα παντα απο μακρια,το οτι εσυ λες οτι για κανα facebook και να πετας πουλια στο αερα καλα ειναι,παει να πει οτι δεν εχεις αξιοποιηση ποτε σου της πληρες δυνατοτητες ενος καλου ταμπλετ,τα καλα και επωνυμα ταμπλετς και DTS-HD βγαζουν και τα παντα,οπως επισης και raw φωτο ανοιγουν και ολα,απλα το θεμα ειναι να ξερεις τι ειναι αυτο που κρατας.Α και κατι ακομα,εχω 500αρι WD wifi δισκο,οτι ταινια θελω την στρημαρω απευθειας απο τον σκληρο Α και κατι τελευταιο,παιζει και 3D ταινιες χωρις lag,η τηλεοραση το αναγνωριζει οτι ειναι 3D και το γυρναει αυτοματα. :D Φιλικα και χωρις καμια παρεξηγηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μπωρο να σου πω οτι εχεις αδικο,φιλικα παντα ,κατα πρωτον,φιλος μου φωτογραφος επαγγελματιας,με μηχανες 3000+ τρεχει σε γαμους και βαφτισια,ηθελε να τραβαει της φωτο και να της βλεπει αμεσως καπου,πηρε ενα samsung note 8,οχι μονο βλεπει της raw φωτο αλλα και της επεξεργαζεται,οχι σε βαθμο pc αλλα κατι μικρο αλλαγες της κανει,και το λεω αυτο γιατι εχω παει μαζι του να τον βοηθησω σε κατι βιντεο και εβλεπα τι εκανε,κατα δευτερον,πλεον τα ταμπλετακια τα καλα μπορεις να τα κουμπωσεις με mhl στην τηλεοραση και να κανεις τα παντα,εγω με το note 10.1(το παλιο) ειχα μεσα 64αρα καρτουλα,περνουσα full HD ταινιες με DTS και το εβαζα στην τηλεοραση και εβλεπα,ειχα και ενα ασυρματο πληκτρολογιο με touchpad επανω και εκανα τα παντα απο μακρια,το οτι εσυ λες οτι για κανα facebook και να πετας πουλια στο αερα καλα ειναι,παει να πει οτι δεν εχεις αξιοποιηση ποτε σου της πληρες δυνατοτητες ενος καλου ταμπλετ,τα καλα και επωνυμα ταμπλετς και DTS-HD βγαζουν και τα παντα,οπως επισης και raw φωτο ανοιγουν και ολα,απλα το θεμα ειναι να ξερεις τι ειναι αυτο που κρατας.Α και κατι ακομα,εχω 500αρι WD wifi δισκο,οτι ταινια θελω την στρημαρω απευθειας απο τον σκληρο Α και κατι τελευταιο,παιζει και 3D ταινιες χωρις lag,η τηλεοραση το αναγνωριζει οτι ειναι 3D και το γυρναει αυτοματα. :D Φιλικα και χωρις καμια παρεξηγηση Rippariσμενο iso 3D???από δισκακι δηλαδή?? H τις απλες SBS,OU?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα