Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στους φίλους του σαιτ. Το λαπτοπ hp pavilion dv6000 windows 7 ultimate έβγαλε μπλε οθόνη και έσβησε. Το ανοίγω και το ξανακάνει άλλα αυτή την φορά μένει σε μαύρη οθόνη κενή. Συνδέω την τηλεόραση και πατάω f 8 και μου βγαίνει Μία λίστα με τι μπορώ να κάνω. Μπορώ να μπω με safe mode. Safe mode network. Δεν μπορώ να κάνω αποκατάσταση διότι δεν βρίσκει σημείο και δεν κάνει repeat windows normal. Μου περνάει από το μυαλό το ότι θέλει φορματ. Σας παρακαλώ βοηθήστε με....

Δημοσ.

Αν μπορείς να μπεις με safe mode τότε δοκίμασε να μπεις στα Windows και να κάνεις επαναφορά σε προγενέστερο χρονικό σημείο, στο οποίο πιθανόν να μην είχες το πρόβλημα με την μπλε οθόνη. Επίσης βγάλε όλες τις πρόσθετες εξωτερικές συσκευές, που πιθανόν έχεις κουμπωμένες στο σύστημά σου και ξαναδοκίμασε.Τέλος αν έχεις κάποια μνήμη που δουλεύει σίγουρα, βγάλε αυτές που έχει περασμένες και δοκίμασε με αυτή τη μνήμη. Δοκίμασε αυτά για αρχή και βλέπουμε

Δημοσ.

Καλημέρα στους φίλους του σαιτ. Το λαπτοπ hp pavilion dv6000 windows 7 ultimate έβγαλε μπλε οθόνη και έσβησε. Το ανοίγω και το ξανακάνει άλλα αυτή την φορά μένει σε μαύρη οθόνη κενή. Συνδέω την τηλεόραση και πατάω f 8 και μου βγαίνει Μία λίστα με τι μπορώ να κάνω. Μπορώ να μπω με safe mode. Safe mode network. Δεν μπορώ να κάνω αποκατάσταση διότι δεν βρίσκει σημείο και δεν κάνει repeat windows normal. Μου περνάει από το μυαλό το ότι θέλει φορματ. Σας παρακαλώ βοηθήστε με....

Τα windows σου ηταν προεγκαταστημενα απο την HP με εργοστασιακες ρυθμισεις και με σκληρο δισκο επαναφορας recovery partiion ή τα εβαλες μονος σου ;

Δημοσ.

δεν μπορω να κανω επαναφορα. δεν βρισκει καποιο σημειο. μου εκανε πριν 1 χρονο το ιδιο και μου τα εγκατεστησε καποιος αλλος απλα δεν εχω τον δισκο να τα ξαναπερασω.

οσο αφορα τον δισκο που μου λες φιλε μου δεν κατεχω...

*πρεπει να μου το ειχε ξαναπαθει πριν 1 χρονο αλλα τοτε ειχα λεφτα να το δωσω σε αλλον. επισης μονο το ποντικι εχω σαν εξωτερικη συσκευη. τπτ αλλο.

λεγοντας να δοκιμασω με αλλη μνημη τι εννοείς?

Δημοσ.

Εννοώ να βάλεις κάποιο άλλο Dimm μνήμης να δοκιμάσεις, μήπως και σου δημιουργεί το πρόβλημα κάποια από τις μνήμες που ήδη χρησιμοποιείς. Αν δεν γνωρίζεις πώς θα το κάνεις, πήγαινέ το σε κάποιο μαγαζί να σου την τσεκάρει.

Δημοσ.

εντάξει φιλε μου. αλλα αυτο μπορεις να μου το δωσεις να το καταλαβω καλυτερα πως να βρω αυτη την μνημη.

Δημοσ.

δοκίμασε τον σκληρό σου δίσκο σε άλλο μηχάνημα(εαν υπάρχει)

στην μαύρη οθόνη,επάνω αριστερά βγάζει κάποια παύλα _(αναζήτηση);;

Δημοσ.

να βγαλω τον σκλυρο δισκο απο το λαπτοπ? δεν νομιζω να τα καταφερω. ασε που δεν εχω αλλο μηχανημα. παυλα δεν βγαζει. μονο μαυρη οθονη, ακομα και με f8 μαυρη οθονη διχνει. το f8 λειτουργεί μονο οταν συνδέω την τηλεωραση για οθονη. μου βγαζει ολες τις επιλογες. boot options.

repair your computer,δεν πιανει, το εκανα.

safe mode, μπαινω

safe mode networking, μπαινω

safe mode with command prompt, δεν το ξερω τι κανει

eneble boot logging, δεν ξερω

eneble low/resolution video , δεν το ξερω

last know good configurations

directory servise restore mode

debugging mode

disable automatic restart on sustem failure

disable driver signature enforcement

start windows normally, το δοκιμασα αλλα δεν το κανει.

Δημοσ.

για αρχη θα σου προτεινα να μπει στο biow me f10 στην αρχη και να πας εκει που λεει diagnostics και να τρεξεις τα test για σκληρο και μνημες...αν ειναι ενταξει και τα δυο προχωρας αλλιως.υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχει χτυπησει ο σκληρος οποτε τσεκαρε το

Δημοσ.

Καλημερα στους φιλους του σαιτ. Το πηγα να το κοιταξει καποιος που ξερει περισσοτερα και μου βρήκε την καρτα γραφικων....οποτε παιδες δεν θα το φτιαξω. Σας ευχαριστω παντως ολους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...