geodav Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα στους φίλους του σαιτ. Το λαπτοπ hp pavilion dv6000 windows 7 ultimate έβγαλε μπλε οθόνη και έσβησε. Το ανοίγω και το ξανακάνει άλλα αυτή την φορά μένει σε μαύρη οθόνη κενή. Συνδέω την τηλεόραση και πατάω f 8 και μου βγαίνει Μία λίστα με τι μπορώ να κάνω. Μπορώ να μπω με safe mode. Safe mode network. Δεν μπορώ να κάνω αποκατάσταση διότι δεν βρίσκει σημείο και δεν κάνει repeat windows normal. Μου περνάει από το μυαλό το ότι θέλει φορματ. Σας παρακαλώ βοηθήστε με....
GasT Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 μπες στο bios φιλε μου για αρχη και τρεξε τα πληρη διαγνωστικα για δισκο και ram. εαν εισαι ενταξει εκει θα ταν καλο να ξερω τι γραφει στην μπλε οθονη αν προλαβαινεις να δεις και αν σε ασφαλη λειτουργια μπαινει στο συστημα.αλλα πρωτα τρεξε τα διαγνωστικα και τα ξαναλεμε...
geodav Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 πλήρη διαγνωστικά? τι ειναι αυτα? δεν εβγαλε ξανα μπλε οθόνη. τωρα σταματα και δεν μπαινει πλεον ουτε σε ασφαλή λειτουργεια. μονο μαυρη οθονη, ακομα και με f8 μαυρη οθονη διχνει. το f8 λειτουργεί μονο οταν συνδέω την τηλεωραση για οθονη. μου βγαζει ολες τις επιλογες. boot options. repair your computer,δεν πιανει, το εκανα. safe mode, μπαινω safe mode networking, μπαινω safe mode with command prompt, δεν το ξερω τι κανει eneble boot logging, δεν ξερω eneble low/resolution video , δεν το ξερω last know good configurations directory servise restore mode debugging mode disable automatic restart on sustem failure disable driver signature enforcement start windows normally, το δοκιμασα αλλα δεν το κανει.
GasT Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 πατα f2 μολις ξεκινα ο υπολογιστης για να μπεις στο Bios. εκει πανω στα μενου θα δεις ενα που λεει diagnostics .πατας εκει enter και μεσα εχει hard disk diagnoistics και πατα enter.αν σου γραψει οτι εχει προβλημα (fail,failure) πας για αλλαγη δισκου
geodav Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα στους φιλους του σαιτ. Το πηγα να το κοιταξει καποιος που ξερει περισσοτερα και μου βρήκε την καρτα γραφικων....οποτε παιδες δεν θα το φτιαξω. Σας ευχαριστω παντως ολους.
snakes Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Εάν πιάνουν τα χέρια σου ίσως το φτιάξεις -->
geodav Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Καλα με εστειλες αδιαβαστο. Ναι φυσικα και πιανομαι. Αλλα τι κανει ακριβως μπορω να μαθω? Την ζεστενει? Και μετα τι της βαζει?
snakes Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Καλα με εστειλες αδιαβαστο. Ναι φυσικα και πιανομαι. Αλλα τι κανει ακριβως μπορω να μαθω? Την ζεστενει? Και μετα τι της βαζει? Βγάζεις την παστα την παλιά την ζεσταίνεις για λίγα λεπτά όπως κάνει αυτός και στην συνέχεια τοποθετείς νέα πάστα και είναι έτοιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα