juventinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Για δες επίσης εάν έχει καμιά επιλογή fastboot στο bios.
stavros34 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ειχε επιλογή για fastboot την απενεργοποιησα και δεν άλλαξε κάτι. Δεν μπαίνει με τίποτα στο recovery menu. Micos δοκίμασα με το στικακι αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω. Στο λινκ που είχες ήταν η έκδοση 4.0.0 την έβαλα στο στικακι όπως λέει στο σαιτ και μόλις το έτρεξα από εκεί τον υπολογιστή μου έλεγε κάτι unable και κάτι άλλα και δεν έτρεχε. Δοκιμασα και κατέβασα την 3.8.0 που έχει και στο βίντεο την πέρασα στο στικακι αλλά ο υπολογιστής δεν μπορούσε καν να bootαρει από εκεί.
micos000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασες να το κάνεις σε cd από το iso; Μήπως κάτι γίνεται με το στικάκι.
TheELF Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 και μόλις το έτρεξα από εκεί τον υπολογιστή μου έλεγε κάτι unable και κάτι άλλα και δεν έτρεχε. Ανέβασε μια εικόνα μόλις πας σπίτι αν βαριέσαι να περιγράψεις σωστά τι παίζει,μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό αλλά με ένα σκέτο unable δεν πρόκειται να καταλάβουμε τι είναι.
stavros34 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Συγγνώμη παιδιά που δεν έγραψα τόσο καιρό αλλά μιλούσα με την Asus και προσπαθούσα να λύσω το πρόβλημα. Πήρα τηλέφωνο και είπα ότι το recover menu δεν ξεκινούσε με το f9 που μου λέγανε και μου απάντησαν ότι πρέπει να το στείλω για να το δουν και αυτοί και ότι κάποια μοντέλα το πάθαιναν αυτό από κακή λειτουργία στην δημιουργία της εικόνας αποκαταστασης. Μου είπαν να το στείλω και αν όντως δεν ξεκινάει το μενού θα το έφτιαχναν δωρεάν λόγω του προβλήματος αυτού. Άντε να δούμε τι θα με πουν. Το έστειλα εχθές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα