stavros34 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Υπάρχει κάποιο boot cd για να μπορέσω μέσω αυτού να κάνω ανάκτηση ενός κρυφού partition που είναι η εργοστασιακή εικόνα του λαπτοπ μου? Δεν ξέρω με ποιο πρόγραμμα έχουν πάρει την εικόνα. Θέλω να κάνω εγκατάσταση αυτήν την εικόνα αλλά όχι μέσωf9 f10 και τα λοιπά.
CheOnWeb Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Εννοείς να κάνεις reinstall τα windows απ´ το recovery partition του δίσκου; Κάποιο πλήκτρο κατά την εκκίνηση (Google it) λογικά θα σε πηγαίνει στο recovery mode.
TheELF Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μπορεί να είναι από το Image πρόγραμμα τον windows οπότε μπορείς να το επαναφέρεις με το dvd εγκατάστασης τον windows. Αν όχι τότε πες μοντέλο πας και ξέρει ψάξει κανείς και το βρει.
jim_p Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μπορεις να μπεις με ενα οποιοδηποτε προγραμμα δειαχειρησης partitions, πχ gparted, easeus κλπ, και να κανεις το partition κανονικο απο κρυφο. Μετα μπορεις να το δεις οπως ενα ακομα partition στον υπολογιστη σου.
stavros34 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Ο υπολογιστής δεν ανοίγει γιατί έχω ξεχάσει τον κωδικό. Δεν ανοίγει το μενού του recovery με κανένα πλήκτρο γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα. Μάλλον έχει κάποιο κόλλημα. Θέλω μόνο να μου πείτε αν μπορώ να το κάνω με κάποιο boot cd ή live cd. Υπάρχει κάτι τέτοιο? Έχω δοκιμάσει να κκάνω reset τον κωδικό χωρίς επιτυχία.
TheELF Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Ο κωδικός είναι από τα windows; γιατί αν βγαίνει πριν μπορεί να είναι και στο bios και να μην φτιάξει ακόμα και αν ξανά περάσεις το Image.(ή μπορεί να είναι και μέρος του image μιας και δεν μας λες τίποτα) Από εκεί και πέρα,αν δοκίμασες με την επαναφορά τον windows και δεν το δέχτηκε ,εμφάνισε το διαμέρισμα όπως είπε και ο jim_p από την κατάληξη του αρχείου θα δούμε ποιο πρόγραμμα θέλει,αν δεν μπορείς να κάνεις ούτε αυτά πες μας επιτέλους το μοντέλο να το ψάξουμε τι στο καλό image έχει.
stavros34 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Συγνώμη ήθελα πριν να το γράψω το μοντέλο αλλά ξέχασα. Είναι ένα Asus αλλά τώρα είμαι στην δουλειά και δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο. Ο κωδικός είναι για να μπεις στα windows. Την κατάληξη του partition πως μπορώ να την δω?
juventinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Ποιά windows έχεις και με ποιό τρόπο προσπάθησες να κάνεις reset τον κωδικό; Το πρόβλημα που έχεις είναι οτι δε θυμάσαι τον κωδικό ή γενικότερα θέλεις να κάνεις "format";
stavros34 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Έχω τα 8.τον κωδικό δεν θυμάμαι και προσπάθησα με ενα πρόγραμμα που το βάζεις σε στικακι και το τρέχεις και ανοίγει σε dos και πατάς κάτι επιλογές. Νομίζω κάπως με net password reset έχει να κάνει το όνομα του. Αφού δεν μπόρεσα να το κάνω με αυτόν τον τρόπο είπα να κάνω φορματ σε εργοστασιακή εικόνα του λαπτοπ. Η Asus λέει ότι πατάς συνέχεια το f9 για να μπεις στο μενού επαναφοράς. Το κάνω αλλά δεν μπαίνει στο μενού. Ξεκινάνε τα Windows. Είπα μετά να το κάνω φορματ με τα 7 αρια αλλά όταν πάω να τα εγκαταστήσω στο μενού που διαλέγεις σε πιο partition να τα κάνεις εγκατάσταση μου γράφει από κάτω ότι στο συγκεκριμένο partition τα Windows δεν μπορούν να γίνουν εγκατάσταση και να βγω από την εγκατάσταση. Και είπα ότι ίσως μπορώ με ένα boot cd με κάποιο πρόγραμμα image πχ acronis ίσως μπορέσω να κάνω restore στην εργοστασιακή εικόνα του λαπτοπ.
micos000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Αν είναι laptop μήπως πρέπει να κρατήσεις πατημένο το F9 και μετά να πατήσεις το power on; Στην αρχική οθόνη δεν σου βγάζει κάποιο μήνυμα με ποια πλήκτρα να πατήσεις;
stavros34 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Όχι λέει καθαρά ότι πρέπει να πατήσεις διακοπτόμενα το f9. Και στην αρχική οθόνη δεν λέει τίποτα. Ούτε για το bios δεν λέει. Έψαξα να μπω στο bios και δεν ήξερα πως και δοκίμαζα. Τελικά ήταν το delete.
micos000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μια ακόμα ερώτηση. Είναι laptop ή σταθερός; Έλεγξε το πληκτρολόγιο μήπως πρέπει να πατήσεις κάποιο Fn πλήκτρο μαζί με το F9 γιατί σε κάποια laptop τα πλήκτρα F έχουν σαν default τις έξτρα λειτουργίες (φωτεινότητα, ένταση, ασύρματο κτλ) και όχι τα πλήκτρα F. EDIT: Δες το βίντεο για να μηδενίσεις τον κωδικό. Οι εντολές είναι: 1) Type: fdisk -l 2) Type: ntfs-3g /dev/sda2 /mnt/windows --o force (replace /dev/sda2 with your partition) 3) Type: cd /mnt/windows/Windows/System32/config 4) chntpw --l SAM 5) chntpw --u "Britec" SAM (change user to your username) 6) All done SystemRescueCd is a Linux system rescue disk available as a bootable CD-ROM or USB stick for administrating or repairing your system και το cd το παίρνεις από εδώ: http://www.sysresccd.org/SystemRescueCd_Homepage Στο site έχει και οδηγίες πως να το βάλεις σε usb.
stavros34 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Είναι λαπτοπ και το δοκίμασα και με το fin και τίποτα.
micos000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δες λίγο αυτά που πρόσθεσα στο προηγούμενο μήνυμα για τον μηδενισμό του κωδικού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα