Προς το περιεχόμενο

Brix: Το νέο mini gaming PC της Gigabyte

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα. Καθε 2-3 χρονια δινεις καμια 150αρα. 2011 αγοραζες 6870 στα 190 ευρω, 2014 αγοραζεις 7870 στα 150 ευρω (και εχεις συνολικα και 4 παιχνιδια). Αν σε αυτα τα λεφτα προσθαφαιρεσεις την αξια των games και την πωληση του παλιου hardware (πχ. την 6870 μια 80αρα ανετα την πουλας), τοτε μαλλον τζαμπα σου βγηκε. Σε αυτα τα 3 χρονια θα πληρωνες με κονσολα απο 150 εως 270 για online....

Και ολα αυτα για να τα παιζεις σε high, πραγμα που δεν ειναι αναγκαιο. Σορρυ, αλλα το να δινεις το πολυ 100αρα (και αν βγενει τοσο) καθε 3 χρονια για να παιζεις οτι καλυτερο κυκλοφορει δεν τα θεωρω πολλα

Το playstation και το xbox τα εχουν ολα τερμα σε full hd? Οχι, προς τι λοιπον η συγκριση? Σορρυ, αλλα ενας κατοχος xbox και ενας κατοχος pc που παιζει τα παιχνιδια του στην ιδια αναλυση και με τα ιδια φιλτρα που τα παιζει και ο xboxakias παιζει να εχει πληρωσει το 1/8 των χρηματων. Απο 50 εως 90 ευρω η συνδρομη x 8 χρονια = 400-720 ευρω. Μονο για να παιζει online...

Το θέμα είναι, ότι στο PS3 & XBOX έχεις όλα τα χρόνια σταθερές αποδόσεις. Ξέρεις τι θα συναντήσεις. Στο PC Gaming, δυστυχώς μετά από 3 χρόνια, έχεις άλλες ρυθμίσεις, άλλες αποδόσεις, ΚΛΠ.  Και το κάνουν επίτηδες, για να τρέχεις να πάρεις νέο Hardware (Tυχαίο με καινούρια Κάρτα Γραφικών - πάρε και 2 παιχνίδια). Ενώ το ίδιο Game, με ωραιότατα Graphics, έστω και 720p παίζει άνετα και πανέμορφα στο 8 χρονών PS3.

(BTW - είμαι PC GAMER)

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πόσους συνδρομητές έχουν αυτά τα λίγα MMO με συνδρομή? 

Τόσα χρόνια που το έχω τσάμπα στο PC έχω παίξει μόνο τα Diablo 2 & 3. 

????Tα περισσοτερα mmo ειναι τζαμπα. Τα diablo 2 & 3 δεν ειναι καν mmo. Wut? Τα μονα mmo που εχουν ακομα συνδρομη απο οσο ξερω ειναι το wow και το eve.. Αλλα και 10 να ειναι, μιλαμε για 10 τιτλους μεσα στα 2000 και κατι current gen games που εχει το pc. Πραγματικα, ειναι λιγο αστεια η συγκριση

Το θέμα είναι, ότι στο PS3 & XBOX έχεις όλα τα χρόνια σταθερές αποδόσεις. Ξέρεις τι θα συναντήσεις. Στο PC Gaming, δυστυχώς μετά από 3 χρόνια, έχεις άλλες ρυθμίσεις, άλλες αποδόσεις, ΚΛΠ.  Και το κάνουν επίτηδες, για να τρέχεις να πάρεις νέο Hardware (Tυχαίο με καινούρια Κάρτα Γραφικών - πάρε και 2 παιχνίδια). Ενώ το ίδιο Game, με ωραιότατα Graphics, έστω και 720p παίζει άνετα και πανέμορφα στο 8 χρονών PS3.

(BTW - είμαι PC GAMER)

Και τα pc σταθερες αποδοσεις εχουν. Δεν πεφτει η αποδοση του pc σου, τα games γινονται πιο απαιτητικα. Το αν τι πως και γιατι αγοραζεις hw δεν εχει σημασια. Σημασια εχει οτι ο pc gamer την βγαζει φτηνοτερα απτον console gamer, και αυτα οταν παιζει με ΚΑΛΥΤΕΡΑ γραφικα. Οταν δεν εχει θεμα και βολευεται με τα γραφικα του ps3 τοτε την βγαζεις κυριολεκτικα τζαμπα. Απτο 2006-2007 μεχρι σημερα εχω δωσει λιγοτερα απο 500 ευρω για το pc μου, και δες τι pc εχω. Παιζει τα παντα καλυτερα απο το ps4. Ολα αυτα τα χρονια ποσα εχει δωσει ενας αντιστοιχος console gamer? Μονο και μονο για αγορα ps3 + ps4 φτανεις πανω απο 1000αρικο

Δημοσ.

????Tα περισσοτερα mmo ειναι τζαμπα. Τα diablo 2 & 3 δεν ειναι καν mmo. Wut? Τα μονα mmo που εχουν ακομα συνδρομη απο οσο ξερω ειναι το wow και το eve.. Αλλα και 10 να ειναι, μιλαμε για 10 τιτλους μεσα στα 2000 και κατι current gen games που εχει το pc. Πραγματικα, ειναι λιγο αστεια η συγκριση

Δεν διαβάζεις νομίζω τι γράφω.

Είπα πουθενά πως τα περισσότερα είναι με πληρωμή? Ρώτησα απλά πόσους συνδρομητές έχουν αυτά τα λίγα που είναι με πληρωμή.

Είπα πάλι πουθενά πως τα Diablo είναι MMO? Έγραψες πως αν το έχεις τσάμπα το online θα το δοκιμάσεις και σου έφερα παράδειγμα εμένα που από το 2001 που το έχω τσάμπα έχω παίξει τα 2 παιχνίδια που ανέφερα.

Αστείο είναι πως κάθε φορά που αναφέρεις κάτι για τις κονσόλες βάζεις μέσα και κάτι έξτρα (τη συνδρομή στην περίπτωσή μας) γιατί έτσι. Βέβαια στο ενδιάμεσο ξεχνάς πως μπορεί με αυτή τη συνδρομή να έχουν και έξτρα υπηρεσίες όπως τα παιχνίδια που δίνει το PS plus.

Τέλος πάντων. Δεν έχει νόημα η κουβέντα. Σε αφήνω στη σταυροφορία σου.

Δημοσ.

Δεν διαβάζεις νομίζω τι γράφω.

Είπα πουθενά πως τα περισσότερα είναι με πληρωμή? Ρώτησα απλά πόσους συνδρομητές έχουν αυτά τα λίγα που είναι με πληρωμή.

Είπα πάλι πουθενά πως τα Diablo είναι MMO? Έγραψες πως αν το έχεις τσάμπα το online θα το δοκιμάσεις και σου έφερα παράδειγμα εμένα που από το 2001 που το έχω τσάμπα έχω παίξει τα 2 παιχνίδια που ανέφερα.

Αστείο είναι πως κάθε φορά που αναφέρεις κάτι για τις κονσόλες βάζεις μέσα και κάτι έξτρα (τη συνδρομή στην περίπτωσή μας) γιατί έτσι. Βέβαια στο ενδιάμεσο ξεχνάς πως μπορεί με αυτή τη συνδρομή να έχουν και έξτρα υπηρεσίες όπως τα παιχνίδια που δίνει το PS plus.

Τέλος πάντων. Δεν έχει νόημα η κουβέντα. Σε αφήνω στη σταυροφορία σου.

Τo ps plus δινει 6 παιχνιδια μη επιλογης σου δωρεαν το μηνα για ενοικιαση. Αντιστοιχα αλλες υπηρεσιες στο pc δινουν ΟΠΟΤΕ γουσταρεις καμια 500αρια δωρεαν παιχνιδια, χωρις να πληρωσει ποτε γιαυτα. Οποτε, τι να συγκρινω, αφου και εκει πισω ειναι!

Τωρα ποσους συνδρομητες εχουν δεν ξερω, παντως εχουν σιγουρα πολλοι πολλοι λιγοτερους απο dota 2 / lol. Το lol απο μονο του εχει 4πλασιους active users απο οτι το wow..αρα και σε αυτο αδικο εχεις

Ομως δεν ηταν αυτη η ουσια. Η ουσια ειναι οτι σχεδον ΟΛΑ τα παιχνιδια εχουν multiplayer. Οσο να αδιαφορεις για το mp κομματι ενος παιχνιδιου, αν το sp σαρεσε, τοτε προφανως και θα δοκιμασεις και το multi μολις τελειωσεις το playthrough, ΕΚΤΟΣ και αν απαιτεται να πληρωνεις συνδρομη, οπου εκει θα το ξανασκεφτεις.  Και το dota 2 εχει single player, θες τωρα να checkaroyme ποσοι παιζουν single και ποσοι multi για παραδειγμα , μονο και μονο ακριβως επειδη ειναι τζαμπα? 

Δημοσ.

Έκανε η Valve το ξεκίνημα (όχι το πρώτο, αλλά ίσως το πιο ουσιώδες) και άρχισαν οι εταιρίες να ρίχνουν χρήμα προς τα εκεί.

Για να δούμε πώς θα διαμορφωθεί το τοπίο στο PC gaming από φέτος.

το ξαναλεω. Αν αυτη η κινηση της Valve πιασει, θα δημιουργηθει paradigm shift στο χωρο των videogames.

Δημοσ.

το ξαναλεω. Αν αυτη η κινηση της Valve πιασει, θα δημιουργηθει paradigm shift στο χωρο των videogames.

Εγω παλι το βλεπω ενα χαλι μαυρο.  Δημιουργουν στρατοπεδα αντιστοιχα με τις κονσολες (playstation vs xbox), και αντι να δουμε να γινεται focus σε μια πλατφορμα για αναπτυξη τιτλων χωρις bugs και για καλους drivers κλπα κλπα, τωρα θα εχουμε 2 πλατφορμες στα pc και 2 στις κονσολες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...