Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μητρική μου είναι Micro-star MS-7514. Μπροώ να βάλω SSD δίσκο; Είναι συμβατοί αυτοί οι δίσκοι με τη μητρική μου; Θα επιταχυνθεί το σύστημα;

Σκέφτομαι να αντιγράψω όλο το δίσκο μου σε SSD και να τον αντικαταστήσω με αυτόν.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Απο οτι διαβάζω σε ενα forum υποστηρίζει κανονικα ssd δεν θα εχεις πρόβλημα , αξίζει γενικα ναι θα δεις διαφορά στην ταχύτητα. Αφου ομως θα πάρεις καινούργιο δίσκο κανε καλύτερα καθαρή εγκατάσταση windows

• Like 1
Δημοσ.

αλλη μια ερωτηση..ειναι αληθεια αυτο που λενε πως αν παιζεις ειναι καλυτερο να βαλεις μονο ενα game ??..αν εγω βαλω 3-4 θα δω διαφορα στιν αποδοσή του??

Δημοσ.

Στα παιχνίδια θα δεις διαφορά στο ποσο γρήγορα θα φορτώνουν οχι οτι θα τρέχουν ποιο γρήγορα μεσα ενοω απο θέμα fps κτλπ

Δημοσ.

Στα παιχνίδια θα δεις διαφορά στο ποσο γρήγορα θα φορτώνουν οχι οτι θα τρέχουν ποιο γρήγορα μεσα ενοω απο θέμα fps κτλπ

ααα δηλαδη δεν εχει σημασια το ποσα παιχνιδια θα του βαλω που πολυ μου λενε να του βαλεισ μονο ενα κατα προτιμιση..??

Δημοσ.

Απλα επειδη οι ssd ειναι μικροί σε χωρητικότικα σε σχέση με τους μηχανικούς γεμίζουν πολυ ποιο εύκολα και τα παιχνίδια πλεον ειναι αρκετά gb , καλα ειναι να βάλεις ενα παιχνίδι μονο και τα υπόλοιπα σε καποιον 2ο μηχανικό που εχεις , να μην τον φορτώνεις τον ssd με παιχνίδια δηλαδη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...