Nikki_Sixx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά ανάμεσα σε αυτές τις 2 ποιά προτείνετε? Site: LG 47LN5400 Site: SONY KDL46R473ABAEP Κι αν υπάρχει κάτι καλύτερο (ή και με έκπτωση) αυστηρά μέχρι 600 ευρώ που είναι αυτές οι 2, από 46" και πάνω. Και από μεγάλες αλυσίδες γιατί η αγορά θα γίνει με δόσεις με εκκαθαριστικό. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stapd_21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Για τη sony δεν έχω άποψη, αλλά μπορώ να σου πω τη γνώμη μου για την LG42LN5400 που έχω στη κατοχή μου.Πολύ καλή εικόνα, αρκετά ικανοποιητική η γωνία θέασης, πληρέστατος ο media player.Μοναδικό μειονέκτημα ο ήχος. Αδύναμος και "αποστειρωμένος". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 stapd, απο περιέργεια, ο media player της συγκεκριμένης LG, αναπαράγει DTS; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Προχειρα που το βρηκα για το media player : Vidéo : • Extensions Fichier : 3GP • 3GP2 • ASF • AVI • DIVX • M2TS • M4V • MKV • MOV • MP4 • MPE • MPEG • MPG • MTS • TP • TRP • TS • VOB • WMV • Codecs Vidéo : DIVX 3.11/4/5/6 • H.264/AVC • MJPEG • MP43 • MPEG1/2/4 • VC-1 • XVID • Codecs Audio : AAC • AMR • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • HE-AAC • LPCM • MP3 • MPEG AUDIO • WMA • Infos HD / 3D : Codecs vidéo HD supportés Audio : • Extensions Fichier : AAC • M4A • MP3 • OGG • WMA • Formats/Containers : AAC • MP3 • OGG • WMA • WMA PRO • Codecs : AAC • MP3 • VORBIS • WMA Images/Photos : • Extensions Fichier : BMP • JPE • JPEG • JPG • PNG • Formats : BMP • JPEG • PNG subtitles : • Fichiers : ASS • PSB • SMI • SRT • SSA • SUB • TXT • Formats Externes : MicroDVD • PowerDivX • SubViewer 1.0/2.0 • TMPlayer • Formats Internes : XSUB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stapd_21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 stapd, απο περιέργεια, ο media player της συγκεκριμένης LG, αναπαράγει DTS; Αν σου πω ότι δεν έχω ιδέα...Πάντως ότι έχω βάλει (και ολόκληρο εξωτερικό δίσκο 500GB) τα διαβάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikki_Sixx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Για τη sony δεν έχω άποψη, αλλά μπορώ να σου πω τη γνώμη μου για την LG42LN5400 που έχω στη κατοχή μου.Πολύ καλή εικόνα, αρκετά ικανοποιητική η γωνία θέασης, πληρέστατος ο media player.Μοναδικό μειονέκτημα ο ήχος. Αδύναμος και "αποστειρωμένος". Το βράδυ με σκοτάδι είναι καλή η εικόνα ή χάνει λίγο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stapd_21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Το βράδυ με σκοτάδι είναι καλή η εικόνα ή χάνει λίγο ? Σε σύγκριση με μια samsung που είχα πριν, κανένα πρόβλημα (απλά το μαύρο της δεν είναι τόσο έντονο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Αν σου πω ότι δεν έχω ιδέα...Πάντως ότι έχω βάλει (και ολόκληρο εξωτερικό δίσκο 500GB) τα διαβάζει. Έχεις τέτοιες ταινίες; (κυκλοφορούν και πολλές στα 720p με DTS).Αν μπορείς, για δες το. Απο απλή περιέργεια ρωτώ, γιατί η LG στο συγκεκριμένο θέμα είναι λίγο περίεργη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stapd_21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Έχεις τέτοιες ταινίες; (κυκλοφορούν και πολλές στα 720p με DTS).Αν μπορείς, για δες το. Απο απλή περιέργεια ρωτώ, γιατί η LG στο συγκεκριμένο θέμα είναι λίγο περίεργη. Επειδή είμαι λίγο(ή πολύ) άσχετος, από που το διαπιστώνω αυτό; Το γράφει κάπου στο αρχείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Οπως ανεβασα και πιο πανω τα specs του media player της lg, δεν διαβαζει dts Codecs Audio : AAC • AMR • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • HE-AAC • LPCM • MP3 • MPEG AUDIO • WMA Το αντιστοιχο της sony • Codecs Audio : AAC • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • DTS • HE-AAC • MP3 • MPEG AUDIO • PCM • WMA 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Επειδή είμαι λίγο(ή πολύ) άσχετος, από που το διαπιστώνω αυτό; Το γράφει κάπου στο αρχείο; Το γράφει στην ονομασία της ταινίας: tade.tainia.720p.Bluray.x264.DTS Αν θες, τσέκαρέ το. Οπως ανεβασα και πιο πανω τα specs του media player της lg, δεν διαβαζει dts Codecs Audio : AAC • AMR • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • HE-AAC • LPCM • MP3 • MPEG AUDIO • WMA Το αντιστοιχο της sony • Codecs Audio : AAC • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • DTS • HE-AAC • MP3 • MPEG AUDIO • PCM • WMA 8 Το διάβασα αυτό που γράφεις (και απ' ότι έχω διαβάσει και αλλού, έτσι είναι), απλώς είπα μιας και ο φίλος είναι κάτοχος, να το διπλο-διασταυρώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stapd_21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Το γράφει στην ονομασία της ταινίας: tade.tainia.720p.Bluray.x264.DTS Αν θες, τσέκαρέ το. Το διάβασα αυτό που γράφεις (και απ' ότι έχω διαβάσει και αλλού, έτσι είναι), απλώς είπα μιας και ο φίλος είναι κάτοχος, να το διπλο-διασταυρώσω. Θα το κοιτάξω φυσικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benzinas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δεν βλεπω πουθενα τον AC-3 είναι δυνατον να μην παιζει ή εχει και καποια άλλη ονομασια?Για την lg παντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα