Προς το περιεχόμενο

LG 47LN5400 vs SONY KDL46R473ABAEP

Nikki_Sixx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά ανάμεσα σε αυτές τις 2 ποιά προτείνετε?

Link.png Site: LG 47LN5400

Link.png Site: SONY KDL46R473ABAEP 

Κι αν υπάρχει κάτι καλύτερο (ή και με έκπτωση) αυστηρά μέχρι 600 ευρώ που είναι αυτές οι 2, από 46" και πάνω.

Και από μεγάλες αλυσίδες γιατί η αγορά θα γίνει με δόσεις με εκκαθαριστικό. Ευχαριστώ.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τη sony δεν έχω άποψη, αλλά μπορώ να σου πω τη γνώμη μου για την LG42LN5400 που έχω στη κατοχή μου.Πολύ καλή εικόνα, αρκετά ικανοποιητική η γωνία θέασης, πληρέστατος ο media player.Μοναδικό μειονέκτημα ο ήχος. Αδύναμος και "αποστειρωμένος".

Προχειρα που το βρηκα για το media player :

Vidéo :   • Extensions Fichier : 3GP • 3GP2 • ASF • AVI • DIVX • M2TS • M4V • MKV • MOV • MP4 • MPE • MPEG • MPG • MTS • TP • TRP • TS • VOB • WMV Codecs Vidéo : DIVX 3.11/4/5/6 • H.264/AVC • MJPEG • MP43 • MPEG1/2/4 • VC-1 • XVID Codecs Audio : AAC • AMR • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • HE-AAC • LPCM • MP3 • MPEG AUDIO • WMA • Infos HD / 3D : Codecs vidéo HD supportés Audio :   • Extensions Fichier : AAC • M4A • MP3 • OGG • WMA • Formats/Containers : AAC • MP3 • OGG • WMA • WMA PRO Codecs : AAC • MP3 • VORBIS • WMA Images/Photos :   • Extensions Fichier : BMP • JPE • JPEG • JPG • PNG • Formats : BMP • JPEG • PNG subtitles :   • Fichiers : ASS • PSB • SMI • SRT • SSA • SUB • TXT • Formats Externes : MicroDVD • PowerDivX • SubViewer 1.0/2.0 • TMPlayer • Formats Internes : XSUB

stapd, απο περιέργεια, ο media player της συγκεκριμένης LG, αναπαράγει DTS;

Αν σου πω ότι δεν έχω ιδέα...Πάντως ότι έχω βάλει (και ολόκληρο εξωτερικό δίσκο 500GB) τα διαβάζει.

Για τη sony δεν έχω άποψη, αλλά μπορώ να σου πω τη γνώμη μου για την LG42LN5400 που έχω στη κατοχή μου.Πολύ καλή εικόνα, αρκετά ικανοποιητική η γωνία θέασης, πληρέστατος ο media player.Μοναδικό μειονέκτημα ο ήχος. Αδύναμος και "αποστειρωμένος".

Το βράδυ με σκοτάδι είναι καλή η εικόνα ή χάνει λίγο ?

Το βράδυ με σκοτάδι είναι καλή η εικόνα ή χάνει λίγο ?

Σε σύγκριση με μια samsung που είχα πριν, κανένα πρόβλημα (απλά το μαύρο της δεν είναι τόσο έντονο)

Αν σου πω ότι δεν έχω ιδέα...Πάντως ότι έχω βάλει (και ολόκληρο εξωτερικό δίσκο 500GB) τα διαβάζει.

Έχεις τέτοιες ταινίες; (κυκλοφορούν και πολλές στα 720p με DTS).Αν μπορείς, για δες το.

Απο απλή περιέργεια ρωτώ, γιατί η LG στο συγκεκριμένο θέμα είναι λίγο περίεργη.

Έχεις τέτοιες ταινίες; (κυκλοφορούν και πολλές στα 720p με DTS).Αν μπορείς, για δες το.

Απο απλή περιέργεια ρωτώ, γιατί η LG στο συγκεκριμένο θέμα είναι λίγο περίεργη.

Επειδή είμαι λίγο(ή πολύ) άσχετος, από που το διαπιστώνω αυτό; Το γράφει κάπου στο αρχείο;

Οπως ανεβασα και πιο πανω τα specs του  media player της lg, δεν διαβαζει dts

Codecs Audio : AAC • AMR • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • HE-AAC • LPCM • MP3 • MPEG AUDIO • WMA

Το αντιστοιχο της sony

Codecs Audio : AAC • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • DTS • HE-AAC • MP3 • MPEG AUDIO • PCM • WMA 8

Επειδή είμαι λίγο(ή πολύ) άσχετος, από που το διαπιστώνω αυτό; Το γράφει κάπου στο αρχείο;

Το γράφει στην ονομασία της ταινίας: tade.tainia.720p.Bluray.x264.DTS

Αν θες, τσέκαρέ το.

Οπως ανεβασα και πιο πανω τα specs του  media player της lg, δεν διαβαζει dts

Codecs Audio : AAC • AMR • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • HE-AAC • LPCM • MP3 • MPEG AUDIO • WMA

Το αντιστοιχο της sony

Codecs Audio : AAC • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • DTS • HE-AAC • MP3 • MPEG AUDIO • PCM • WMA 8

Το διάβασα αυτό που γράφεις (και απ' ότι έχω διαβάσει και αλλού, έτσι είναι), απλώς είπα μιας και ο φίλος είναι κάτοχος, να το διπλο-διασταυρώσω.

Το γράφει στην ονομασία της ταινίας: tade.tainia.720p.Bluray.x264.DTS

Αν θες, τσέκαρέ το.

Το διάβασα αυτό που γράφεις (και απ' ότι έχω διαβάσει και αλλού, έτσι είναι), απλώς είπα μιας και ο φίλος είναι κάτοχος, να το διπλο-διασταυρώσω.

Θα το κοιτάξω φυσικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...