Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις εγκαινίασες την 3 σελίδα του topic. Νομίζω σου φτάνει αυτό ως απάντηση. :)

για αλλη μια φορα απαντας χωρις να πεις τιποτα.

κουρασες.

• Like 1
Δημοσ.

Πολλά λεφτά

καταλαβαινεις οτι ειναι πολλες εταιριες τεχνολογιας,μη πω χιλιαδες που θα μπορουσαν να floodαρουν την πρωτη σελιδα.

δε μιλαμε για καποια καινοτομια που εβγαλε και ενδιαφερει τους χρηστες,

ποιον μπορουν να ενδιαφερουν τα κερδη μιας εταιριας περα απο καποιον μετοχο ο οποιος ετσι κι αλλιως θα ειχε αλλο site ενημερωσης γι αυτο...?

Και τι θα κάνουν μετά οι haters και οι lovers?

Σε τι θέμα θα τις βγάλουν να τις μετρήσουν...τις μετοχές τους?

Δημοσ.

Ακούς 13δις κέρδη και σε πιάνει μια ανατριχίλα. Τα κέρδη της Apple σε λιγο θα φτάσουν το ΑΕΠ της Ελλάδας όπου πολύς κόσμος πεινάει. Ειρωνία....

Sent from my iPhone using Insomnia

Αυτα ειναι τα κερδη, αν βαλεις τον κυκλο εργασιων τον τζιρο δηλαδη φτανεις στον ελληνικο ΑΕΠ. Ειχαν κυκλο εργασιων το τελευταιο τριμηνο γυρω στα 43δισ ευρω αμα το πολλαπλασιασεις χοντρικα επι 4 φτανεις ουσιαστικα τον ΑΕΠ. Εχουν και αποθεματικο 80-100δισ δολλαρια,

Ελαχιστα μασ ενδιαφερει αλλα αυτη η εταιρεια, ασχετα αν μας αρεσει η οχι, ειναι φαινομενο,

Δημοσ.

Ζούμε στο 2000 + 14! Μάθετε να δίνεται credit & respect σε άτομα και εταιρείες που το αξίζουν! Για να έχετε την γνώση να μπαίνετε σε τεχνολογικό φόρουμ, πάει να πει οτι έχετε κάποιο επίπεδο μόρφωσης!

Αν και apple fan, κατανοώ οτι ώρες ώρες καταντάει κουραστική η προβολή της Apple απο τους πάντες όλη την ώρα, αλλα η συγκεκριμένη είδηση αξίζει συγχαρητήρια.

• Like 2
Δημοσ.

<p>Πεθανε ο Στηβ και πηραμε τον κατηφορο.</p>

Κανει πλεον μπαμ οτι μαζι με τον στιβ πεθανε και η apple. Ο χρονος για την εταιρια εχει αρχισει να μετρα αντιστροφα, ποιος αγοραζει πλεον iphone με τη μικρη του οθονη που εχει μεινει πισω;;;;

Περα του οτι εχει εξαιρετικη προωθηση, αυτο που εκτιμα ο κοσμος στην apple ειναι οτι συνεχιζει να προσφερει μια συσκευη με κορυφαια ποιοτητα κατασκευης που δεν αντιμετωπιζει προβληματα με lags. Και που εχει υποστηριξη για πολλα χρονια κι οχι να ψαχνεσαι αν και ποτε το 5ρι σου θα παρει το 7.

Να μιλησουμε για το ipad? τα ιδια με το κινητο, συσκευη με οθοναρα , τρομερα smooth. Τα δυο νεα ipad εν τω μεταξυ πια καλυπτουν και το θεμα βαρους με το air αλλα και του μεγεθους με το mini. Οπου για πρωτη φορα ειδαμε τη φθηνοτερη συσκευη να χει ιδια specs με τη μεγαλη!

Mac? εχοντας αγορασει το imac μου το '10, και βλεποντας το να μην εχει κολλησει ΠΟΤΕ σ αυτα τα χρονια και να τρεχει λες και αγοραστηκε χτες, χωρις να του χω βαλει πχ μνημη δε μπορω παρα να πω οτι και σ αυτον τον τομεα ειναι κορυφαιοι.

Τωρα βεβαια τα προιοντα της δεν ειναι για ολους. Σε καποιους δεν αρεσουν και αλλοι δεν εχουν τα χρηματα. Για καποιον η οθονη του iphone θεωρειται μικρη, αλλος μπορει να θελει την παραμετροποιηση χωρις να μπλεκει με jailbrakes. Σ αλλον δεν αρεσουν τα mac θελει windows.

Ολα αυτα ειναι σεβαστα αλλα το να χρησιμοποιουμε ανυποστατες φρασεις του στυλ τελειωσε η απλ, μονο κ μονο γιατι δε μας αρεσει κατι, ε ειναι μαλ@κια .

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 7
Δημοσ.

Για να έχετε την γνώση να μπαίνετε σε τεχνολογικό φόρουμ, πάει να πει οτι έχετε κάποιο επίπεδο μόρφωσης!

Καλο το ανεκδοτο...

• Like 2
Δημοσ.

Καθε φορα που πιανω ενα android στα χερια μου, ενω καταλαβαινω μεν τους λογους γιατι κανεις να αναγκαστει να αγορασει android , πραγματικα καλοπροαιρετα δεν καταλαβαινω με τι λογικη μπαινουν στη διαδικασια να το συγκρινουν με τα iphone. Να το συγκρινουν, οχι να πουν οτι ειναι και καλυτερο.

Μετα μπαινω σε μια ειδηση για τα οικονομικα αποτελεσματα της APPLE και βλεπω 9 στους 10 να γραφουν haters και απο την μια να κραζουν την apple για οτι θυμηθουν και στο καπακι να παραπονιουνται γιατι μια ειδηση με τα οικονομικα αποτελεσμα της apple ειναι στη πρωτη σελιδα των ειδησεων του φορουμ.

Καπου εκει παυω να αναρωτιεμαι για την λογικη τους.

• Like 7
Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου η apple έχει τελειώσει από τότε που πέθανε ο steve jobs. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στα νούμερα των πωλήσεων αλλά μην νομίζετε ότι μέσα σε δύο ή τρία χρόνια μια εταιρία αξίας 600 δις θα κλείσει. 

Πιστεύω ότι η apple προχωράει μόνο με την παρακαταθήκη του steve jobs. Πουλάει μόνο επειδή εκμεταλεύετε το momentum του ονόματος της και τις πατέντες που άφησε ο steve. Προσωπικά δεν έχω δει να κάνει μεγαλύτερες καινοτομίες από τους ανταγωνιστές και αν συνεχίσει έτσι θα έρθει η κατηφόρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Καθε φορα που πιανω ενα android στα χερια μου, ενω καταλαβαινω μεν τους λογους γιατι κανεις να αναγκαστει να αγορασει android , πραγματικα καλοπροαιρετα δεν καταλαβαινω με τι λογικη μπαινουν στη διαδικασια να το συγκρινουν με τα iphone. Να το συγκρινουν, οχι να πουν οτι ειναι και καλυτερο.

Μετα μπαινω σε μια ειδηση για τα οικονομικα αποτελεσματα της APPLE και βλεπω 9 στους 10 να γραφουν haters και απο την μια να κραζουν την apple για οτι θυμηθουν και στο καπακι να παραπονιουνται γιατι μια ειδηση με τα οικονομικα αποτελεσμα της apple ειναι στη πρωτη σελιδα των ειδησεων του φορουμ.

Καπου εκει παυω να αναρωτιεμαι για την λογικη τους.

η ερωτηση μου ειναι γιατι θα πρεπε να ειναι γενικα ειδηση εδω μεσα.

στο τελος θα καταντησουμε να χουμε ειδηση για το νεο σαντουιτς που σερβιρεται στα κυλικεια της apple.(ειναι τεχνολογικη εξελιξη...)

• Like 1
Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου η apple έχει τελειώσει από τότε που πέθανε ο steve jobs. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στα νούμερα των πωλήσεων αλλά μην νομίζετε ότι μέσα σε δύο ή τρία χρόνια μια εταιρία αξίας 600 δις θα κλείσει. ......

αν συνεχίσει έτσι θα έρθει η κατηφόρα.

kpykafaamb4c8a1a3100aa0.jpg

• Like 1
Δημοσ.

η ερωτηση μου ειναι γιατι θα πρεπε να ειναι γενικα ειδηση εδω μεσα.

στο τελος θα καταντησουμε να χουμε ειδηση για το νεο σαντουιτς που σερβιρεται στα κυλικεια της apple.(ειναι τεχνολογικη εξελιξη...)

Διότι εδω είναι τεχνολογικό φόρουμ και η τεχνολογική είδηση, είναι οτι μια τεχνολογική εταιρεία πουλήσε 51 εκ.iPhone.

Πριν λίγο καιρό θυμάμαι, είχε σαν είδηση και τις πωλήσεις του Samsung S4. Επίσης σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, το οτι η Google αγόρασε την Boston Dynamics, δεν είναι τεχνολογική είδηση αρα δεν θα έπρεπε να μπει σαν είδηση!

Το κακό με αυτη την είδηση, είναι οτι ολοι επικεντρώθηκαν στα 13.1 δισ. κέρδη και όχι στον αριθμό των συσκευών που πουλήθηκε!

• Like 1
Δημοσ.

Λογικό είναι ρε παιδιά να δώσει περισσότερα Iphone φέτος αφού έβγαλε 2 μοντέλα στην αγορά. Που είναι το περίεργο;

Αυτό που θα είχε ενδιφέρον είναι να δούμε πως κατανέμονται οι πωλήσεις ανάμεσα σε 5C και 5s.

Οσο και να ειναι το νουμερο το ιδιο το αφεντικο λεει:

The iPhone 5c captured a smaller market than the previous phone in its position, the iPhone 4S. That's despite a strong Black Friday performance. We thought that the 5c might be an ugly duckling to make the iPhone 5s look better that it would have if the iPhone 5 was still available (both metal phones that look the same).

Tim Cook credits Touch ID with why the iPhone 5s was so much more desirable than the 5c. "I think that, associated with the other things that are unique to the 5s, got the 5s a significant amount more attention and a higher mix of sales," says Cook. No surprise the iPhone 5c didn’t get Touch ID, huh?

Πηγή

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι το 5c βγήκε για να πάρει την θέση του 4s. Τι εννοώ? Φέτος το καλοκαίρι θα βγει το iPhone 6. Το οποίο θα πουλιέται παρέα με το 5s και 5c, όπως παρόμοια γίνεται σήμερα με 5c και 4s.

Πολύ έξυπνο αν το εφαρμόσει γιατί οι ανταγωνιστές θα έχουν να κάνουν με 3 πολύ δυνατά τηλέφωνα και όχι 2 που είναι σήμερα.

Δημοσ.

Μόλις εγκαινίασες την 3 σελίδα του topic. Νομίζω σου φτάνει αυτό ως απάντηση. :)

Εισαστε και οι δυο στη δευτερη σελιδα! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...