Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι φαρμάκι από τους apple haters. Αχ, μικρά κι αθώα πλάσματα, η αππλ είναι εδώ και θα μείνει. Οπότε, ξυδάκι...

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πωπωωωω 

"51 εκ. iPhone, 26 εκ. iPad και κέρδη 13.1 δισ. δολαρίων"

Άχ αυτές οι ανακοινώσεις πωλήσεων και εσόδων..........απο από apple miscrosoft sony sammy και ΣΙΑ Ο.Ε......

Δημοσ.

Σε εμένα μου φαίνεται λογικό γιατί στο σχολείο υπάρχουν κάτι παιδιά που έχουν iphone 4s-5 και μπαίνουν στο ηλίθιο fb. άκου κει από το σχολείο στο fb αφού είναι οι εκεί οι φίλοι μας.

• Like 1
Δημοσ.

...πότε τέλειωσε το τρίμηνο;;;; ακόμα Ιανουάριο δεν έχουμε; ή από τη χαρά μου που το Κινέζικο μου δίκαρτο με 130 ευρώ πυροβολάει... έχω χάσει το χρόνο;;

• Like 3
Δημοσ.

Ειναι απλό! Ασε με να σου εξηγησω! Εφοσον κατα τα 99% το θελει για μοστρα τι να το κανει το macbook αφου μπορει να εχει ενα iphone παντου μαζι του να φαινεται! 

Μπορείς να καλέσεις τους φίλους σου στο σπίτι για να τους δείξεις το Mac Book.

Βασικές προϋποθέσεις:

Να έχεις φίλους.

Να έχεις σπίτι.

Αν έχεις σπίτι, να μην ντρέπεσαι να καλέσεις φίλους, αν έχεις φίλους.

To complicated.

• Like 1
Δημοσ.

...πότε τέλειωσε το τρίμηνο;;;; ακόμα Ιανουάριο δεν έχουμε; ή από τη χαρά μου που το Κινέζικο μου δίκαρτο με 130 ευρώ πυροβολάει... έχω χάσει το χρόνο;;

Tα οικονομικά τρίμηνα/έτη δεν αντιστοιχούν στα ημερολογιακά.

Εξού και ο όρος "οικονομικό τρίμηνο"

Δημοσ.

Λογικό είναι ρε παιδιά να δώσει περισσότερα Iphone φέτος αφού έβγαλε 2 μοντέλα στην αγορά. Που είναι το περίεργο;

Αυτό που θα είχε ενδιφέρον είναι να δούμε πως κατανέμονται οι πωλήσεις ανάμεσα σε 5C και 5s.

• Like 2
Δημοσ.

Εξαιρετικα αποτελεσματα.

Τωρα για αυτους που λενε οτι εχουν βαρεθει να βλεπουν ανακοινωσεις πωλησεων και νουμερα πρεπει να καταλαβουν πως μιλαμε για πολυεθνικες εισηγμενες σε χρηματιστηρια  πρεπει και ειναι υποχρεωμενες να  τα δημοσιοποιουν  .

Δημοσ.

Tα οικονομικά τρίμηνα/έτη δεν αντιστοιχούν στα ημερολογιακά.

Εξού και ο όρος "οικονομικό τρίμηνο"

α οκ, ευχαριστώ για τη διευκρίνηση

Δημοσ.

Πωπωωωω 

"51 εκ. iPhone, 26 εκ. iPad και κέρδη 13.1 δισ. δολαρίων"

πετάρισε το μ...(γατάκι) μου τώρα. -.-'

Άχ αυτές οι ανακοινώσεις πωλήσεων και εσόδων..........απο από apple miscrosoft sony sammy και ΣΙΑ Ο.Ε......

Ρε συ, ειναι υποχρεωμενοι να τα ανακοινωνουν αυτα, εταιρειες εισηγμενες στο χρηματιστηριο ειναι...

• Like 2
Δημοσ.

Εξαιρετικα αποτελεσματα.

Τωρα για αυτους που λενε οτι εχουν βαρεθει να βλεπουν ανακοινωσεις πωλησεων και νουμερα πρεπει να καταλαβουν πως μιλαμε για πολυεθνικες εισηγμενες σε χρηματιστηρια  πρεπει και ειναι υποχρεωμενες να  τα δημοσιοποιουν  .

στο Insomnia?

:mellow:

• Like 4
Δημοσ.

στο Insomnia?

:mellow:

Γιατι οχι ? Πρεπει να διαβασω τους Financial Times  για να το μαθω? Τεχνολογικο φορουμ ειναι επαναδημοσιευει οικονομικη κατασταση-αποτελεσματα πωλησεων  τεχνολογικης εταιρειας που ειναι το μεμπτο?

Δεν εβαλε ανακοινωση οικονομικων αποτελεσματων της Νικας αλλαντικα ,της Apple  εβαλε.

• Like 6
Δημοσ.

Ακούς 13δις κέρδη και σε πιάνει μια ανατριχίλα. Τα κέρδη της Apple σε λιγο θα φτάσουν το ΑΕΠ της Ελλάδας όπου πολύς κόσμος πεινάει. Ειρωνία....

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

καταλαβαινεις οτι ειναι πολλες εταιριες τεχνολογιας,μη πω χιλιαδες που θα μπορουσαν να floodαρουν την πρωτη σελιδα.

δε μιλαμε για καποια καινοτομια που εβγαλε και ενδιαφερει τους χρηστες,

ποιον μπορουν να ενδιαφερουν τα κερδη μιας εταιριας περα απο καποιον μετοχο ο οποιος ετσι κι αλλιως θα ειχε αλλο site ενημερωσης γι αυτο...?

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

καταλαβαινεις οτι ειναι πολλες εταιριες τεχνολογιας,μη πω χιλιαδες που θα μπορουσαν να floodαρουν την πρωτη σελιδα.

δε μιλαμε για καποια καινοτομια που εβγαλε και ενδιαφερει τους χρηστες,

ποιον μπορουν να ενδιαφερουν τα κερδη μιας εταιριας περα απο καποιον μετοχο ο οποιος ετσι κι αλλιως θα ειχε αλλο site ενημερωσης γι αυτο...?

Μόλις εγκαινίασες την 3 σελίδα του topic. Νομίζω σου φτάνει αυτό ως απάντηση. :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...