vasillis17 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 χαιρετε παιζοντας batllefield4 παρατηρισα πως κολλαει το pc θεωρησα πως φταιει ο σκληρος μιας και ειναι παλιος αλλα τιποτα υστερα λεω πως απαιτητικο game σαν αυτο θα ηθελε καλυτερο cpu τελικα νομιζω ουτε αυτο ειναι μιας και μου το κανει και στο youtube δηλαδη παγωμα εικονας ο ηχος παιζει κανονικα και ξαναπαιζει ο ιδιος ηχος 2-3 δευτερα πισω και μετα κανονικα το video αλλαξα drivers χωρις να σβησω τους παλιους και εκανα μια επανακινηση αλλα τα ιδια τι μπορει να φταιει δεχτες γνωμες !ανοιξα καινουργιο θεμα μια και ειχα γραψει σε αλλου παιδιου να μην του το χαλασω ευχαριστω! celeron g530 4g ram 7770 1280*1024 αν δεν βρω ακρη θα κανω format !
SPANK Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δες λιγο σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος σου με το hdsentinel , για τους drivers κανε uninstall μετα ενα καθάρισμα με driver sweeper και πέρνα καινούργιους η παλαιότερους
vasillis17 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 spank εκανα ολα αυτα οπως μου ειπες δοκιμασα το batllefield4 τα ιδια κοιταξα το σκληρο λεει αριστο θερμοκρασια 35 εφτασε την ωρα που εκανα αυτα μεχρι 43 ,drivers εβαλα τους τελευταιους το μονο που με προβλιματιζει ειναι την ωρα που παιζω games κανει θορυβο εντονο ο σκληρος σαν να μην προλαβενει να διαβαση εδω να πω πως αναφερθηκε απο αλο παιδι το θεμα ραμ πως δεν ειναι αρκετη φιλος ομως με q9... cpu nvidia 9800gtx 4 g ram και μεγαλυτερη αναλυση δεν αντιμετοπησε το παραμικρο !
Xristaras12 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 αυτο με το youtube ειναι λογικο (μαλλον)το εχω παρατηρησει σε ολα τα συστηματα μου οταν αλλαζει αυτοματα η αναλυση εδω και 2-3 εβδομαδες.Χρησιμοποιω firefox,σε αλλους περιηγητες δεν εχω δει τι γινεται. Για το battlefield εχεις αρκετα αδυναμο επεξεργαστη.
vasillis17 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 φιλε και εγω τωρα το παρατηρισα firefox και εγω εχω αρα κλεινουμε προς cpu απλα εχω δοκιμασει τοσους τιτλους και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα crysis 3 ghost batllefield 3 bioschock infinite batman και αλλα πολλα δεν ειχα το παραμικρο προβλημα και μου εκανε εντυπωση τι μπορει να φταιει !
lyge88 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα. Το bf4 συγκεκριμενα δυστηχως θελει σιγουρα παραπανω ram! Το ετρεχα σε Quad 2 core 9300 με 4gb ram στα 1600 και την 570 και δεν μπορουσες να παιξεις ανετα ουτε στο single player! Εβαλα αλλα 4 και τωρα το τρεχει ανετα!
SPANK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Γενικα τετοια βαριά και καινούργια παιχνίδια τρέχουν καλύτερα και άνετα με 6gb και πανω (6 με 8 βασικά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα