stelios_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 το pc Μου το ειχα παρει απο το eshop, εχω ομως χασει τον κωδικο των windows. συγκεκριμενα ειναι στο παλιο μου pc Κολλημενο ( τι χαζομαρα και αυτο αν δηλαδη αλαξεις κουτι τι κανεις ) . πλεον δεν διαβαζετε γιατι εχει αλλιωθει τοσο πολυ καθως εχει σκιστει και σε διαφορα σημεια. τι κανω ομως για να ειμαι νομιμος πλεον ? προστοπαρον εκανα φορματ και περασα ενα crack για να μην κλειδωσουν. πως μπορω να βρω τον κωδικο που βλακωδες μου τον κολλησαν στο κουτι
Gigamestin Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 μπορουν να βρουν τον κωδικο αν τους δωσεις την Ip σου.μπορει να λεω και βλακειες.αλλα δοκιμασε.τιποτα δεν εχεις να χασεις
arc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 μπορουν να βρουν τον κωδικο αν τους δωσεις την Ip σου.μπορει να λεω και βλακειες.αλλα δοκιμασε.τιποτα δεν εχεις να χασεις Σε ποιον να δώσει την ip;
kage Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 τον κωδικο τον εχει στο dvd+βιβλιαρακι αν το χε μονο σε χαρτακι μαλλον τον ξεχνας αφου εβαλες σπαστηρι + πιθανον και νεο s/n
stelios_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 θα τα ξανα περασω δεν ειναι θεμα, το προβλημα μου ειναι οτι ο κωδικος που ειχχε το αυτοκολητακι πλεον δεν ειναι ορατος.
micos000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Θα τον έβρισκες με αυτό (http://www.magicaljellybean.com/keyfinder/) αλλά είπες ότι έκανες ήδη format οπότε πλέον δεν μπορείς να τον ανακτήσεις. Αυτό που λέει ο kage δες το. Αν μπορείς να βρεις τουλάχιστον το serial number από τα win μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην ms και ίσως σου δώσουν το sn.
Sirios8e Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 θα τα ξανα περασω δεν ειναι θεμα, το προβλημα μου ειναι οτι ο κωδικος που ειχχε το αυτοκολητακι πλεον δεν ειναι ορατος. Aν εχεις το τιμολογιο αγορας, επικοινωνησε με το eshop, μηπως μπορουνε απο εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα