Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για εκτυπωτή


Bartar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παίδες! Ψάχνω εκτυπωτή/τύπο χαρτιού για να τυπώνω cd/dvd covers ώστε να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο αυθεντικά.Καθώς είμαι άσχετος με εκτυπωτές, τί προτείνεται? Φαντάζομαι αφού θα είναι απλός εκτυπωτής κι όχι πολυμηχάνημα το budget δεν ξεφεύγει έτσι? Ας πούμε μέχρι 70 euros?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.407446
canon φίλε..το έχει και σε εκπτωση..εξαιρετικά μηχανηματα..νο1 στη φωτογραφια...αθορυβα...πολύ βολικό μέγεθος..με οθονη..wifi..πληκτρα αφης..μενου με παρα πολλες επιλογες...ειδικες εφαρμογες για να εκτυπωνεις χωρις τη χρηση pc προτυπα εγγραφα,σελιδες τετραδιου,μιλιμετρε,κολλες αναφοράς,προγραμματα και πολλά άλλα σχεδια...θυρες usb και καρτων μνημης για να εκτυπωνεις απευθειας,ρυθμιζοντας τα παντα με τα πληκτρα αφης..δυνατοτηα να σκαναρεις γρηγορα αμεσα και να περναει το αρχειο απευθειας στο usb flash stick χωρις να ανοιγεις ειδικα προγραμματα στο pc...και αλλα πολλά....μπορεις να βρεις ευκολα επαναγεμιζομενα μελανια απο το ebay ειδικά για οικονομικες εκπτυπωσεις...εκτυπωνει απευθειας cd/dvd,στην ειδικη υποδοχη,και ετσι δεν χρειαζεται να εκτυπωνεις τα χαρτια covers και να μην βγαινουν καλα,ή εκτός θεσης...
τοποθετεις απλά το εκτυπωσιμο cd/dvd...αν παλι δεν εχεις λεφτα για εκτυπωσιμους δισκους,αγοραζεις απλούς δίσκους και κολλάς πάνω τους τα αυτοκόλητα και γινονται εκτυπωσιμα αυτοματως για να μπορεις να τα βαλεις στην υποδοχη να εκτυπωθουν..
ενδεικτικα σου λεω ειχα βρει αυτοκολλητα ειδικα glossy για cd/dvd της avery,σε ποιοτητα φωτογραφικου χαρτιου εξαιρετικα 1 ευρώ τα 5 τεμάχια jumbo.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φαίνεται super μηχάνημα αλλά πάει πολύ...θέλω ''απλό'' εκτυπωτή για εκτύπωση εφάμιλλης ποιότητας με τα covers που έχουν τα games playstation/xbox. Και δε με ενδιαφέρει να εκτυπώνω τόσο πάνω στο δισκάκι, η θήλη θέλω να φάινεται original :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τότε θα πας σε εκτυπωτή για την συγκεκριμένη χρήση που το θες.

 

http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&&category=%C5%CA%D4%D5%D0%D9%D4%C5%D3&filter-8876=1

 

Από 80 € ξεκινάει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...