Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους ,

Έχω καταλήξει λίγο πολύ σε αυτά τα τέσσερα μοντέλα tablets :

1)ASUS Nexus 7 4G 32GB 7" IPS HD (1920x1200) NEW! (2013)

http://www.terrabytenet.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=2007

2)Apple iPad mini Retina Display Wifi (16GB) ( Ipad 2)

http://www.computer4all.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=45901

3)LG G Pad V500 8.3"

http://saveit.gr/root.views1product.el.aspx?mtrl=78445

4)SAMSUNG GALAXY TAB 3 10.1 P5200 (16GB)

http://tokinito.gr/page/default.asp?id=24&la=1&prID=472

Θα ήθελα όμως και μια δεύτερη γνώμη από φίλους με μεγαλύτερη πείρα.

Έχω φάει ένα σκάλωμα με το LG G PAD 8.3 αλλά μιας και θα δώσω τόσα λεφτά δεν έχω πρόβλημα να το ξανασκεφτώ.

Μαρέσουν κυρίως τα πιο φορητά tablets αλλά κ το Samsung είναι αρκετά ελαφρύ και το σκέφτομαι λόγω μεγάλης και καλής οθόνης.

To θέλω για mails,μουσική,internet,κανένα e-book κ καμιά διορθωσούλα σε κανά αρχείο word.

Παιχνίδια δεν πολυπαίζω αλλά δε θα με χάλαγαν.Το design παίζει επίσης ρόλο για μένα.

Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης κατά πόσο έχει νόημα να πάρω tablet με 3G(πόσο μάλλον με 4G)

Αξίζει τον κόπο?Μερικοί φίλοι μου λένε ότι πολλές φορές από το κινητό τους δεν έχουν 3G ούτε μέσα στην πόλη...

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από paulos9gr
Δημοσ.

Υπαρχει γενικοτερη "συμφωνια" οτι το ιδανικο μεγεθος που εξασφαλιζει και ανεση και φορητοτητα ειναι τα 8αρια. Τωρα αυτο που λες "καμιά διορθωσούλα σε κανά αρχείο word' ειναι αρκετα σημαντικο. Ισως δηλαδη για μεγαλυτερη ανεση να χρειαζεσαι κατι τετοιο με γραφιδα : http://www.skroutz.gr/s/3330226/Samsung-Galaxy-Note-8-0-N5110-16GB.html

Ισως θα επρεπε να κοιταξεις και καποια win tablets, αν πραγματικα πιστευεις οτι θα ειναι κατι συχνο.

Παντως αν εξαιρεσεις αυτο πρoσωπικα πιστευω οτι το ipad mini υπερτερει σε σχεση με τα υπολοιπα, οχι τρομακτικεσ διαφορες αλλα στις λεπτομερειες και αυτο φυσικα το πληρωνεις.

Τωρα για το 3G ειναι καθαρα τη χρηση θα εχεις, αν το χρησιμοποιεις πολυ συχνα εκτος τοτε ισως ειναι καλυτερα να παρεις ενα τετοιο. Αν ομωσ ειναι για περιστασιακη χρηση μπορεις και να μοιραζεσαι το 3/4G του smartphone

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με την  τιμή 50 πάνω 50 κάτω δεν έχω πρόβλημα

Οποιοδήποτε από τα 4 αυτά θα ήμουν πρόθυμος να τα αγοράσω.

Θα πάρω ένα tablet καλό οπότε δε με χαλάει να δώσω μέχρι 400 ευρώ.

Δεν ασχολούμαι με smartphones γιατί και είναι ακριβά αλλά και δε με βολεύουν.

Οπότε έχω ένα απλό κινητό μόνο για τηλέφωνα και μηνύματα και όλα τα άλλα θα ήθελα να τα κάνω από ένα φορητό tablet.

Λέγοντας "διορθωσούλα" εννοώ απλά πράγματα.

Δεν θα κάτσω να κάνω και διπλωματική από το tablet.

Το galaxy note το έχω προσέξει αλλά με χάλαει η γραφίδα.

Καταλαβαίνω ότι είναι εργαλείο αλλά με χαλάει να κουβαλάω κάτι πρόσθετο.

Το ipad μου έχει συστήσει και ένας φίλος αλλά αυτός είναι κολλημένος με την apple οπότε θέλω να έχω και τη γνώμη ενός άλλου.

Α, επίσης η σχέση μεταξύ καλής ανάλυσης οθόνης και αυτονομίας με ενδιαφέρει πολύ.

Επεξ/σία από paulos9gr
Δημοσ.

Οταν ελεγα λεπτομερειες σε κατι τετοια αναφερομουν. Στο ipad εχεις λιγο καλυτερη οθονη και παραλληλα λιγο καλυτερη αυτονομια. Ενδεικτικα το ipad εχει 10+ ωρες αυτονομιας και τα αλλα ειναι γυρω στις 9,

Η ποιοτητα και το design ειναι λιγακι καλυτερα(οχι οτι τα αλλα ειναι εντελως σκαρτα).

Και φυσικα υπαρχει και το λογισμικο που διαφερει πολυ.

Σε 4G to ipad ειναι ακομη πιο ψηλα σε τιμη παντως.

Δημοσ.

Πάνω από 400 ευρώ δεν το αγοράζω με τίποτα.

Το θεωρώ βλακεία να δώσω τόσα πολλά για ένα tablet.

Ούτε 400 δε θα έδινα αλλά θα μου βάλουν ένα μεγάλο ποσό οι φίλοι μου.

Οπότε το ipad είναι η καλύτερη επιλογή μου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τη γραφιδα δε τη κουβαλας,εχει θήκη μεσα στο tablet!

Ipad χωρις 4G=no gps!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Αν σκεφτεσαι να το χρησιμοποιεις πολυ εξω καλυτερα να πας σε κατι αλλο, γιατι αλλιως θα κυνηγας τα hotspot μονιμα.

Σε απλο μοντελο wifi το ipad mini retina ειναι η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα.

Τη γραφιδα δε τη κουβαλας,εχει θήκη μεσα στο tablet!

Ipad χωρις 4G=no gps!

Σωστη διευκρινιση

Δεν το ειπα, γιατι δεν το ανεφερε στις χρησεις που θα εχει

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά το καταλαβαίνω με το 3G κ το 4G τι παίζει.

Αν το χρησιμοποιώ εκτός σπιτιού το tablet θα το χρησιμοποιώ κυρίως κατά τη διάρκεια ταξιδιών κ σε διακοπές.

Γιαυτό ρώτησα αν αξίζει το 3G.

Γιατί κάτι φίλοι μου που που έχουν 3G στο κινητό μου λένε ότι ακόμα και μέσα στην πόλη σε πολλά σημεία δεν μπορούν να συνδεθούν.

Φαντάζομαι πόσο μάλλον όταν βγαίνουν και εκτός πόλης...

Οπότε αυτό ρωτάω αξίζει να αγοράσω tablet με 3G?

Δημοσ.

Ε τωρα ειναι δυσκολο να σου πουμε πανω σε αυτο, εγω ειχα παρει tablet 3G kai το χρησιμοποιησα λιγο. Γιατι συνηθως οταν ημουv σε διακοπες η θα εβρισκα  wifi απο καποιο γνωστο η θα ειχε το ξενοδοχειο. Τωρα εχω ενα wifi και οποτε χρειαζομαι χρησιμοποιω το σημα του smartphone. Αλλα εσυ δεν εχεις smartphone.

Οποτε δεν υπαρχει σωστη και λαθος απαντηση σε αυτο, παντως γενικα σε πολεις λιγο εως πολυ σημα 3G θα βρεις, σε χωρια παραλιεσ κτλ απο λιγο εως καθολου. Και εαν κινεισαι και εκτος ελλαδος εχεις δεν εχεις 3G το ιδιο ειναι μιας και οι τιμες του roaming ειναι απαγορευτικες,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...