Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πολύ καλό Hyundai Rock X αλλά το 8" 4:3 μου πέφτει λίγο μεγάλο για το χέρι μου...

Υπάρχει κανένα καλό στις 7" ; 

Στις παραπάνω (υποχρεωτικές) προδιαγραφές του τίτλου θα επιθυμούσα επίσης dual core, >1,2 GHz και μνήμη 8 ή και 16 GB γιατί θέλω να βάλω πολλές εφαρμογές...

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

To Hyundai το χάρισα στην κορη μου.

Μου άρεσε πολύ και το Asus Nexus 7" 2013 αλλά δεν θελω να ξοδέψω ενα σωρό λεφτά για κάτι που δεν θα πολυχρησιμοποιώ.

Λοιπόν ψάχνω για ένα που να χωράει στο χέρι μου οπωσδήποτε (πλάτος 120-123mm). Ακόμα και τα 130 mm είναι πολλά.

Επίσης απαραίτητη η καλή οθόνη IPS όσο πιο μεγάλη γίνεται (Ιδανική διάσταση η 7,85" σε widescreen)

Δεν χρειάζομαι μεγάλη επεξεργαστική ισχύ αλλά με ενδιαφέρει αρκετή μνήμη RAM και ROM για εφαρμογές (όχι παιχνίδια).

Θέλω να ξέρει που είμαι. Επειδή τα GPS στα tablets ακούω ότι είναι αναξιόπιστα, νομίζω ότι αν έχει και 3G βοηθάει. To 3G σπάνια θα χρησιμοποιηθεί και και σύνδεση με το Ιντερνετ.

Θέλω να μπορεί να συνδέεται με άλλες συσκευές (πληκτρολόγια, εξωτερικό GPS, αισθητήρες αυτοκινήτου κλπ). Bluetooth δηλαδή.

Επίσης να έχει Google Play για να συνεργάζεται απροβλημάτιστα με όλες τις εφαρμογές της Google.

Είδα αυτό και σε 3G αυτό

Πως τα βλέπετε; Υπάρχει κάτι καλύτερο αλλά όχι ακριβό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...