KonstantinosTsir Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας παιδια εχο ενα θεμα με τισ ταινιες και τους ελληνικους υποτιτλους... εχω το προγραμμα VSO convertxtodvd για να γραφω ταινια κατεβασμενη σε dvd και τους ελληνικους υποτιτλους τους γραφει με αλαμπουρνεζικα... γνωριζει καποιος το προγραμμα και τι ρυθμισεις μπορω να κανω?
deesnider Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Αν παίξεις την ταινία στο media player πού χρησιμοποιείς στο p.c. σου, οι υπότιτλοι εμφανίζονται σωστά ή όχι; Σε ρωτώ για να καταλάβω αν το πρόβλημα οφείλεται στην κωδικοποίηση των υποτίτλων, ή σε κάποια ρύθμιση τού conver x to dvd. Οι ρυθμίσεις στο πρόγραμμα σχετικά με τούς υπότιτλους δεν είναι και πολλές, όσο αφορά το αν θα εμφανίζονται σωστά, εφόσον σαν υπότιτλοι είναι σωστοί.
micos000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Στο convertx πήγαινε στις ρυθμίσεις των υπότιτλων και βάλε στο code page το iso 8859-7 ή το ANSI 01253 1
deesnider Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Στο convertx πήγαινε στις ρυθμίσεις των υπότιτλων και βάλε στο code page το iso 8859-7 ή το ANSI 01253 Αυτή τη ρύθμιση, γιατί δεν τη βλέπω πουθενά; Με τη version 4 δουλεύω, αλλά από ρυθμίσεις υποτίτλων βλέπω μόνο αυτά: Εμένα μου διαφεύγει, ή είναι κάπου κρυμμένη;
micos000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δεν σου διαφεύγει, ούτε είναι κρυμμένη. Σαν κάτι να σου λείπει από το Interface, θα έπρεπε να ήταν δίπλα από το Font. Για μεγάλωσε λίγο το παράθυρο των ρυθμίσεων απόδοσης στο οριζόντιο γιατί φοβάμαι ότι είναι εκτός παραθύρου. Πρέπει να είναι στο σημείο όπου είναι κομμένη η κατακόρυφη γραμμή. EDIT: Τώρα που το βλέπω καλύτερα εκεί είναι. Αχνοφαίνεται λίγο το Code δεξιά από την επιλογή γραμματοσειράς. Μάλλον κάτι γίνεται με τα χρώματα ή το Interface σου.
deesnider Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Τώρα που το βλέπω καλύτερα εκεί είναι. Αχνοφαίνεται λίγο το Code δεξιά από την επιλογή γραμματοσειράς. Μάλλον κάτι γίνεται με τα χρώματα ή το Interface σου. Όντως...εκεί είναι!!! Έφταιγε η επιλογή χρωμάτων στο theme των windows που έχω βάλει... Παραδόξως, αν και το πρόγραμμα το χρησιμοποιώ αμέτρητα χρόνια, δεν έχω μέχρι τώρα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την εμφάνιση των υποτίτλων, οπότε δεν ασχολήθηκα με το αν υπάρχει κάποια ρύθμιση. Όσο ζει μαθαίνει κανείς!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα