geioannou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 καποτε ειχα δουλεψει το Acronis αλλα εχει περασει πολυς καιρος και δεν γνωριζω τις εξελίξεις.
mikelamar Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Συνέχισε με το Acronis μια χαρά ειναι εχει κ αναλυτικές οδηγίες στο YouTube Sent from my iPhone using Insomnia
Jannis64 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Το Acronis True Image χρησιμοποιώ κι εγώ, εδώ και χρόνια, χωρίς προβλήματα.
geioannou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 βασικα εψαξα να το βρω αλλα απο τον θειο μπερδευτικα λιγο. χαμος βασικα και προσπαθω να βρω μια ακρη....
TheELF Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Οι Seagate και wd έχουν στης αντίστοιχες σελίδες τους τζάμπαντάν εκδόσεις του acronis που για να δουλέψουν θα πρέπει να είναι έστω ένας από τους δίσκους σου της εταιρίας. DiscWizard για τους seagateAcronis true image WD edition για western digital
geioannou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 να ρωτησω και κατι αλλο. μπορει το προγραμμα να τρεξει σε usb ? μιας και θελω να το χρησιμοποιησω σε φορητό που δεν εχει drive.
TheELF Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Τι εννοείς «σε» να ξεκινήσει από αυτό ή να κάνει image σε ή από αυτό ;
geioannou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 ναι εννοω να το εγκαταστησω σε usb για να παρω image σε μηχανημα που δεν εχει drive.
TheELF Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Όταν τα κάνεις εγκατάσταση δίνουν επιλογή για να φτιάξεις cd ή iso εκκίνησης,νομίζω δίνουν και για usb αλλά δεν είμαι σίγουρος αυτήν την στιγμή. Στην χειρότερη το περνάς σε usb με το rufus ή το unetboot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα