thelos257 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Την καλησπερα μου αγορασα το παραπανω κινητο τηλεφωνο και εχω ορισμενα ερωτηματα: 1) Σημερα μπηκε νερο πανω απο την βροχη αλλα συνεχιζει να δουλευει μια χαρα μονο που το touch δεν ειναι οπως ηταν πρωτα το καθαρισα αλλα παρατηρησα μεγαλη διαφορα. 2) Πως απενεργοποιηω το να γυριζει η οθονη στα μηνυματα και σε αλλες εφαρμογες ; 3) Πως βαλω ενα φοντο στο μενου για να μην ειναι μαυρο εκτος απο χρηματα ; 4) Πως βαζω ενα κωδικο προσβασης για ασφαλεια ; 5) Μπορω να περασω τα windows phone 8.1 ; Αν ναι τοτε πως γινεται αυτο ; Γιατι μεχρι στιγμης εψαξα και δεν βρηκα τιποτα σχετικο Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Windows8 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Την καλησπερα μου αγορασα το παραπανω κινητο τηλεφωνο και εχω ορισμενα ερωτηματα: 1) Σημερα μπηκε νερο πανω απο την βροχη αλλα συνεχιζει να δουλευει μια χαρα μονο που το touch δεν ειναι οπως ηταν πρωτα το καθαρισα αλλα παρατηρησα μεγαλη διαφορα. 2) Πως απενεργοποιηω το να γυριζει η οθονη στα μηνυματα και σε αλλες εφαρμογες ; 3) Πως βαλω ενα φοντο στο μενου για να μην ειναι μαυρο εκτος απο χρηματα ; 4) Πως βαζω ενα κωδικο προσβασης για ασφαλεια ; 5) Μπορω να περασω τα windows phone 8.1 ; Αν ναι τοτε πως γινεται αυτο ; Γιατι μεχρι στιγμης εψαξα και δεν βρηκα τιποτα σχετικο Σας ευχαριστω εκ των προτερων 5) Αμομα δεν εχουν βγει τα 8.1 4) ρυθμίσεις, οθόνη κλειδώματος, και το γραφει κάτω κατω 3) δεν μπορείς να βαλεις φόντο, η μαύρο η λευκό θα ειναι. 2) ρυθμίσεις, περιστροφή οθονης 1) δεν παθαίνει τιποτα η οθόνη. Στις ρυθμίσεις μπορείς να φτιάξει το sensitivity της. Και κατέβασε wpcentral, myappfree, myTube, και mpatool, ειναι must εφαρμογές 1
thelos257 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 5) Αμομα δεν εχουν βγει τα 8.1 4) ρυθμίσεις, οθόνη κλειδώματος, και το γραφει κάτω κατω 3) δεν μπορείς να βαλεις φόντο, η μαύρο η λευκό θα ειναι. 2) ρυθμίσεις, περιστροφή οθονης 1) δεν παθαίνει τιποτα η οθόνη. Στις ρυθμίσεις μπορείς να φτιάξει το sensitivity της. Και κατέβασε wpcentral, myappfree, myTube, και mpatool, ειναι must εφαρμογές Καλημερα σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου να σαι καλα θα ηθελα να μου πεις πως βρησκω την περιστροφη οθονης γιατι κοιταξα ολες τις κατηγοριες στις ρυθμισεις και τιποτα
Windows8 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Καλημερα σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου να σαι καλα θα ηθελα να μου πεις πως βρησκω την περιστροφη οθονης γιατι κοιταξα ολες τις κατηγοριες στις ρυθμισεις και τιποτα μόλις σου έρθει η αναβάθμιση gdr3 αυτές τις μέρες θα σου εμφανιστεί και η ρύθμιση. Ότι θες ρώτησε με σε pm 1
thelos257 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 μόλις σου έρθει η αναβάθμιση gdr3 αυτές τις μέρες θα σου εμφανιστεί και η ρύθμιση. Ότι θες ρώτησε με σε pm Ποτε θα ερθη αυτη η αναβαθμιση και τι αναβαθμιση ειναι ; Σε ευχαριστω πολυ.
Windows8 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ποτε θα ερθη αυτη η αναβαθμιση και τι αναβαθμιση ειναι ; Σε ευχαριστω πολυ. της Microsoft η GDR3 και της Νοκια η Black.
Digkas86 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Γεια χαρά, μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να κάνω να δουλέψει το Viber και το Skype σε Nokia 620? Το πρόβλημα μου ειναι ότι όταν με παίρνουν η μου στέλνουν κάτι δεν με ειδοποιεί. Δηλαδή σαν να έχω απ ενεργοποιημένες τις γνωστοποίησεις στην γλώσσα των iphone. Ευχαριστω 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μπες ρυθμίσεις viber μέσα στην εφαρμογή και πήγαινε επιλογές και ενεργοποίησε όλα σχετικά με τις Ειδοποιήσεις, και αν αυτο δεν δουλεψει ... Πήγαινε στις ρυθμίσεις τις συσκευής και στην καρτέλα εφαρμογές , πας εκεί που λέει εφαρμογές στο παρασκήνιο και βαζεις και το viber και το Skype για να σε ειδοποιεί Κανονικά ! Αυτα !!
Digkas86 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Το παράξενο ειναι ότι στις εφαρμογές στο παρασκήνιο τις εχει τις εφαρμογές αυτές αλλα πάλι δεν δουλεύουν. Όταν εισαι έξω απο την εφαρμογή ειναι σαν να την έχεις κλείσει. 1
disqualified Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 κλείσε αυτες που δεν χρειαζεσαι να τρεχουν στο παρασκηνιο
dimitrisdim14 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Έχεις amber ηblack μέσα ?? Τσέκαρε το λίγο στις πληροφορίες συστήματος ...
dimitrisdim14 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Σε λίγο καιρό που θα βγει η black αν δεν έχει βγει ήδη λογικά θα φτιάξει το πρόβλημα σου ... Εμένα σε 820 με black δουλευει κανονικά ... Είχα και εγώ κάποια παρόμοια μικρό προβλήματα με την amber
Digkas86 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστω για τις απαντήσεις. Πως μπορώ να δώ αν εχει βγει ήδη;
dimitrisdim14 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Κάνε μια αναζητηση στην ενημέρωση τηλεφώνου μπας και στην βρει αλλιως , κοιτά πάνω στο κουτί για ποια χώρα προορίζεται το κινητό σου ... Εκεί που έχει τα barcodes κάπου δεξια πάνω σου έχει 4 γραμαρα ... Εμένα πχ λέει CV it προορίζεται δλδ για Ιταλία το δικο μου , και αφου δεις για ποια χώρα προορίζεται το κινητό σου μπες μετά εδώ http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα