THE GG GAMER Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 14 ώρες πριν, StamTheMan είπε Σημερα συναντησα ενα περιεργο προβλημα,σε fat. Δεχεται κανονικα το δισκακι,το διαβαζει επισης κανονικα,αλλα δεν το βγαζει οταν παω eject. Οταν παταω το κουμπι,κανει 2 beep και αυτο ηταν. Απο το μενου,οταν παταω αφαιρεση,βγαινει κανονικα. Thoughts? Είναι από τα πρώτα με τα αφής κουμπιά;Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι πως θέλουν καθάρισμα μέσα οι επαφές από την στιγμή που βγαίνει από το menu ο μηχανισμός του bd δεν έχει θέμα
StamTheMan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, THE GG GAMER είπε Είναι από τα πρώτα με τα αφής κουμπιά;Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι πως θέλουν καθάρισμα μέσα οι επαφές από την στιγμή που βγαίνει από το menu ο μηχανισμός του bd δεν έχει θέμα Ναι με τα αφης ειναι. Δεν νομιζω οτι εχει σχεση αυτο,αφου ακουγεται το beep beep οταν παταω το κουμπι.
THE GG GAMER Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 59 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ναι με τα αφης ειναι. Δεν νομιζω οτι εχει σχεση αυτο,αφου ακουγεται το beep beep οταν παταω το κουμπι. Ουσιαστικά κανονικά το διπλό μπιπ πρέπει να το κάνει όταν δεν έχει CD μέσα,οπότε επιμένω κάτι στην επαφή γίνεται γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο να δεις. Εύκολο είναι να το ανοίξεις ούτε 5 λεπτά δεν θα σε πάρει
StamTheMan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 20 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε Ουσιαστικά κανονικά το διπλό μπιπ πρέπει να το κάνει όταν δεν έχει CD μέσα,οπότε επιμένω κάτι στην επαφή γίνεται γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο να δεις. Εύκολο είναι να το ανοίξεις ούτε 5 λεπτά δεν θα σε πάρει Για να γλυτωσουμε χρονο στο μελλον,ειμαι και εγω του αθληματος,απλα αυτο το προβλημα ειναι πολυ περιεργο,και με οσους εχω μιλησει που ασχολουνται,δεν τους εχει τυχει. Θα δοκιμασω παρ'ολα αυτα να καθαρισω την επαφη.
StamTheMan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, THE GG GAMER είπε Ουσιαστικά κανονικά το διπλό μπιπ πρέπει να το κάνει όταν δεν έχει CD μέσα,οπότε επιμένω κάτι στην επαφή γίνεται γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο να δεις. Εύκολο είναι να το ανοίξεις ούτε 5 λεπτά δεν θα σε πάρει Τωρα θυμηθηκα οτι δοκίμασα και αλλη daughter εχθες,ή οποια δουλεψε ΚΑΝΟΝΙΚΑ σε οτι αφορουσε το read του δισκου,και ειχε την ίδια συμπεριφορά που περιέγραψα.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Καλησπερα σε ολους,μου διαβαζει το ps4 pro τα δισκακια μονο σε καθετη θεση και εκει καμια φορα θελει 2-3 προσπαθειες,σε οριζοντια θεση λειτουργει η πατεντα με τα χτυπηματακια αλλα λεω μηπως κανω μεγαλυτερη ζημια. Τι λυσεις υπαρχουν,θελει αλλαγη ολοκληρου του drive η το λειζερ μονο? (Μηπως ειπα κοτσανα και πανε μαζι αυτα?) Επισης εχουμε καποιο αξιοπιστο μαστορα να το στειλω?Με λιγο υπομονη παιζει να το κανω και μονος μου? Ευχαριστω
mikele13- Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 44 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε Καλησπερα σε ολους,μου διαβαζει το ps4 pro τα δισκακια μονο σε καθετη θεση και εκει καμια φορα θελει 2-3 προσπαθειες,σε οριζοντια θεση λειτουργει η πατεντα με τα χτυπηματακια αλλα λεω μηπως κανω μεγαλυτερη ζημια. Τι λυσεις υπαρχουν,θελει αλλαγη ολοκληρου του drive η το λειζερ μονο? (Μηπως ειπα κοτσανα και πανε μαζι αυτα?) Επισης εχουμε καποιο αξιοπιστο μαστορα να το στειλω?Με λιγο υπομονη παιζει να το κανω και μονος μου? Ευχαριστω Αλλαγή λέιζερ χρειάζεται, όσο αφορά την επισκευή του,η modchip.gr η console club. Πάρε τηλέφωνο και ενημερωσου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα