Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, soteras είπε

για μια τετοια επεμβαση πρεπει να πιανουν πραγματιακ τα χερια σου γιατι ουασιτικα θα κανεις το drive βιδες οχι απλα να πιανουν αμα εισαι σιγουρος για αυτο youtbe is your friend εχει βιντεο αναλυτικο

Περιεργα πραματα παντως,χωρις την πατεντα με το βαρος βλεπει το pro και το fifa,αλλα οχι παντα.

• 8 μήνες μετά...
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ps4 pro διαβαζει το δισκακι μονο σε καθετη θεση (Καταστημα για αλλαγη op drive)

Kαλησπερα λογικα με αφηνει το optical drive,δεν εχω δοκιμασει φορματ γιατι φανταζομαι θα ηταν ανουσιο,θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο αξιοπιστο καταστημα να το στειλω να μου κανει τη δουλεια και ποσο θα κοστισει περιπου,ειμαι επαρχια.

Επισης αν υπαρχει κατι αλλο που να φταιει η κατι αλλο να κανω να μου το πειτε.

Δημοσ.
Στις 25/12/2020 στις 11:32 ΜΜ, FromDusk_TillDawn είπε

Kαλησπερα λογικα με αφηνει το optical drive,δεν εχω δοκιμασει φορματ γιατι φανταζομαι θα ηταν ανουσιο,θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο αξιοπιστο καταστημα να το στειλω να μου κανει τη δουλεια και ποσο θα κοστισει περιπου,ειμαι επαρχια.

Το φορματ δεν κανει κατι,αλλα αν πιανουν λιγο τα χερια σου και εχεις υπομονη,μπορεις σιγα και προσεκτικα να το λυσεις  και να καθαρισεις το ματακι με μια μπατονετα και καθαρο οινοπνευμα.

Με πολλη προσοχη ομως,ειδικα στο ξεκουμπωμα του τροφοδοτικου,γιατι εχει φυσακι απο κατω συνδεδεμενο.

Δημοσ.

αν ηταν το ματακι δε θα ειχε προβλημα και σε καθετη θεση?φοβαμαι μηοως ειναι ολος ο μηχανισμος γιατι οταν βαζω το δισκο κανει κατι ηχους σπαστικους 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πρόβλημα με Blu-ray σε PS4

Καλησπέρα στο φόρουμ. Παιδιά μια ερώτηση...

Είμαι κάτοχος ενός PS4 Slim. Τώρα τελευταία έχω ένα θέμα με το Blu-ray.

Δεν μου διαβάζει τα δισκάκια, προσπαθεί,  ακούγεται να προσπαθεί αλλά τελικά δεν τα διαβάζει.

Ο γιος μου βρήκε ένα κόλπο από το YouTube και το κάνει και διαβάζει αλλά εγώ θέλω να το φτιάξω (αν αξίζει βέβαια) όταν βάζει το δισκάκι μέσα το χτυπάει ελαφρά από πάνω και τα διαβάζει.

Ξέρει κανείς τι έχει γίνει, αν αξίζει να το φτιάξω και αν ξέρει κάποιος να μου πει πως να το φτιάξω;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kokorik είπε

Είμαι κάτοχος ενός ps4 slim. Τώρα τελευταία έχω ένα θέμα με το Blu-ray. Δεν μου διαβάζει τα δισκάκια, προσπαθεί,  ακούγεται να προσπαθεί αλλά τελικά δεν τα διαβάζει. Ο γιος μου βρήκε ένα κόλπο από το YouTube και το κάνει και διαβάζει αλλά εγώ θέλω να το φτιάξω (αν αξίζει βέβαια) όταν βάζει το δισκάκι μέσα το χτυπάει ελαφρά από πάνω και τα διαβάζει. Ξέρει κανείς τι έχει γίνει, αν αξίζει να το φτιάξω και αν ξέρει κάποιος να μου πει πως να το φτιάξω;

αν αγοράσεις ps4 slim με καμένη μητρική  φθηνά , αν το έχεις μπορείς να το αντικαταστήσεις μόνος σου

https://www.youtube.com/results?search_query=ps4+slim+change+blu+ray

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

αν αγοράσεις ps4 slim με καμένη μητρική  φθηνά , αν το έχεις μπορείς να το αντικαταστήσεις μόνος σου

https://www.youtube.com/results?search_query=ps4+slim+change+blu+ray

Καλή ιδέα σε ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
Στις 13/2/2021 στις 5:46 ΜΜ, kokorik είπε

Πρόβλημα με Blu-ray σε PS4

Είμαι κάτοχος ενός PS4 Slim. Τώρα τελευταία έχω ένα θέμα με το Blu-ray.

Δεν μου διαβάζει τα δισκάκια, προσπαθεί,  ακούγεται να προσπαθεί αλλά τελικά δεν τα διαβάζει.

Ο γιος μου βρήκε ένα κόλπο από το YouTube και το κάνει και διαβάζει αλλά εγώ θέλω να το φτιάξω (αν αξίζει βέβαια) όταν βάζει το δισκάκι μέσα το χτυπάει ελαφρά από πάνω και τα διαβάζει.

Ξέρει κανείς τι έχει γίνει, αν αξίζει να το φτιάξω και αν ξέρει κάποιος να μου πει πως να το φτιάξω;

Λυσιμο και καθαρισμα το ματακι.

Αν πιανουν τα χερια σου το κανεις και μονος σου,με το youtube παρεα.

Στις 13/2/2021 στις 5:51 ΜΜ, jgeorgiou είπε

Γιατι προτεινεις αντικατασταση πριν το καθαρισμα;

Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα,με χτυπημα ( η με βαρος απο πανω ) δουλευε,το ελυσα,το καθαρισα,και ολα καλα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν καταφέρω να το λυσω

Μόλις τώρα, kokorik είπε

Μακάρι να ισχύει αυτό με το καθάρισμα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

Δημοσ.
20 ώρες πριν, kokorik είπε

Μακάρι να ισχύει αυτό με το καθάρισμα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

Μακάρι να θέλει καθαρισμό το λέιζερ, αλλά συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται αλλαγή...

Ειδικά όταν κάνει θόρυβο και προσπαθεί να διαβάσει...

Αν θέλεις, φερτο να το φτιάξουμε.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, mikele13- είπε

Μακάρι να θέλει καθαρισμό το λέιζερ, αλλά συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται αλλαγή...

Ειδικά όταν κάνει θόρυβο και προσπαθεί να διαβάσει...

Αν θέλεις, φερτο να το φτιάξουμε.

Είμαι Ρέθυμνο Κρήτης. Εσύ;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, mikele13- είπε

Αθήνα είμαι, αλλά δεν είναι πρόβλημα αν θες να φτιαχτεί 😉

Σε ευχαριστώ πολύ.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σημερα συναντησα ενα περιεργο προβλημα,σε fat.

Δεχεται κανονικα το δισκακι,το διαβαζει επισης κανονικα,αλλα δεν το βγαζει οταν παω eject.

Οταν παταω το κουμπι,κανει 2 beep και αυτο ηταν.
Απο το μενου,οταν παταω αφαιρεση,βγαινει κανονικα.

Thoughts?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...