talibanakos Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, soteras είπε για μια τετοια επεμβαση πρεπει να πιανουν πραγματιακ τα χερια σου γιατι ουασιτικα θα κανεις το drive βιδες οχι απλα να πιανουν αμα εισαι σιγουρος για αυτο youtbe is your friend εχει βιντεο αναλυτικο Περιεργα πραματα παντως,χωρις την πατεντα με το βαρος βλεπει το pro και το fifa,αλλα οχι παντα.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 ps4 pro διαβαζει το δισκακι μονο σε καθετη θεση (Καταστημα για αλλαγη op drive) Kαλησπερα λογικα με αφηνει το optical drive,δεν εχω δοκιμασει φορματ γιατι φανταζομαι θα ηταν ανουσιο,θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο αξιοπιστο καταστημα να το στειλω να μου κανει τη δουλεια και ποσο θα κοστισει περιπου,ειμαι επαρχια. Επισης αν υπαρχει κατι αλλο που να φταιει η κατι αλλο να κανω να μου το πειτε.
StamTheMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Στις 25/12/2020 στις 11:32 ΜΜ, FromDusk_TillDawn είπε Kαλησπερα λογικα με αφηνει το optical drive,δεν εχω δοκιμασει φορματ γιατι φανταζομαι θα ηταν ανουσιο,θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο αξιοπιστο καταστημα να το στειλω να μου κανει τη δουλεια και ποσο θα κοστισει περιπου,ειμαι επαρχια. Το φορματ δεν κανει κατι,αλλα αν πιανουν λιγο τα χερια σου και εχεις υπομονη,μπορεις σιγα και προσεκτικα να το λυσεις και να καθαρισεις το ματακι με μια μπατονετα και καθαρο οινοπνευμα. Με πολλη προσοχη ομως,ειδικα στο ξεκουμπωμα του τροφοδοτικου,γιατι εχει φυσακι απο κατω συνδεδεμενο.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 αν ηταν το ματακι δε θα ειχε προβλημα και σε καθετη θεση?φοβαμαι μηοως ειναι ολος ο μηχανισμος γιατι οταν βαζω το δισκο κανει κατι ηχους σπαστικους
kokorik Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Πρόβλημα με Blu-ray σε PS4 Καλησπέρα στο φόρουμ. Παιδιά μια ερώτηση... Είμαι κάτοχος ενός PS4 Slim. Τώρα τελευταία έχω ένα θέμα με το Blu-ray. Δεν μου διαβάζει τα δισκάκια, προσπαθεί, ακούγεται να προσπαθεί αλλά τελικά δεν τα διαβάζει. Ο γιος μου βρήκε ένα κόλπο από το YouTube και το κάνει και διαβάζει αλλά εγώ θέλω να το φτιάξω (αν αξίζει βέβαια) όταν βάζει το δισκάκι μέσα το χτυπάει ελαφρά από πάνω και τα διαβάζει. Ξέρει κανείς τι έχει γίνει, αν αξίζει να το φτιάξω και αν ξέρει κάποιος να μου πει πως να το φτιάξω; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
jgeorgiou Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, kokorik είπε Καλησπέρα στο φόρουμ. Παιδιά μια ερώτηση... Είμαι κάτοχος ενός ps4 slim. Τώρα τελευταία έχω ένα θέμα με το Blu-ray. Δεν μου διαβάζει τα δισκάκια, προσπαθεί, ακούγεται να προσπαθεί αλλά τελικά δεν τα διαβάζει. Ο γιος μου βρήκε ένα κόλπο από το YouTube και το κάνει και διαβάζει αλλά εγώ θέλω να το φτιάξω (αν αξίζει βέβαια) όταν βάζει το δισκάκι μέσα το χτυπάει ελαφρά από πάνω και τα διαβάζει. Ξέρει κανείς τι έχει γίνει, αν αξίζει να το φτιάξω και αν ξέρει κάποιος να μου πει πως να το φτιάξω; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. αν αγοράσεις ps4 slim με καμένη μητρική φθηνά , αν το έχεις μπορείς να το αντικαταστήσεις μόνος σου https://www.youtube.com/results?search_query=ps4+slim+change+blu+ray 1 1
kokorik Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 18 ώρες πριν, jgeorgiou είπε αν αγοράσεις ps4 slim με καμένη μητρική φθηνά , αν το έχεις μπορείς να το αντικαταστήσεις μόνος σου https://www.youtube.com/results?search_query=ps4+slim+change+blu+ray Καλή ιδέα σε ευχαριστώ πολύ.
StamTheMan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Στις 13/2/2021 στις 5:46 ΜΜ, kokorik είπε Πρόβλημα με Blu-ray σε PS4 Καλησπέρα στο φόρουμ. Παιδιά μια ερώτηση... Είμαι κάτοχος ενός PS4 Slim. Τώρα τελευταία έχω ένα θέμα με το Blu-ray. Δεν μου διαβάζει τα δισκάκια, προσπαθεί, ακούγεται να προσπαθεί αλλά τελικά δεν τα διαβάζει. Ο γιος μου βρήκε ένα κόλπο από το YouTube και το κάνει και διαβάζει αλλά εγώ θέλω να το φτιάξω (αν αξίζει βέβαια) όταν βάζει το δισκάκι μέσα το χτυπάει ελαφρά από πάνω και τα διαβάζει. Ξέρει κανείς τι έχει γίνει, αν αξίζει να το φτιάξω και αν ξέρει κάποιος να μου πει πως να το φτιάξω; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Λυσιμο και καθαρισμα το ματακι. Αν πιανουν τα χερια σου το κανεις και μονος σου,με το youtube παρεα. Στις 13/2/2021 στις 5:51 ΜΜ, jgeorgiou είπε αν αγοράσεις ps4 slim με καμένη μητρική φθηνά , αν το έχεις μπορείς να το αντικαταστήσεις μόνος σου Γιατι προτεινεις αντικατασταση πριν το καθαρισμα; Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα,με χτυπημα ( η με βαρος απο πανω ) δουλευε,το ελυσα,το καθαρισα,και ολα καλα.
kokorik Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δεν ξέρω αν καταφέρω να το λυσω Μόλις τώρα, kokorik είπε Δεν ξέρω αν καταφέρω να το λυσω Μακάρι να ισχύει αυτό με το καθάρισμα. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
mikele13- Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 20 ώρες πριν, kokorik είπε Δεν ξέρω αν καταφέρω να το λυσω Μακάρι να ισχύει αυτό με το καθάρισμα. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Μακάρι να θέλει καθαρισμό το λέιζερ, αλλά συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται αλλαγή... Ειδικά όταν κάνει θόρυβο και προσπαθεί να διαβάσει... Αν θέλεις, φερτο να το φτιάξουμε.
kokorik Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 18 ώρες πριν, mikele13- είπε Μακάρι να θέλει καθαρισμό το λέιζερ, αλλά συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται αλλαγή... Ειδικά όταν κάνει θόρυβο και προσπαθεί να διαβάσει... Αν θέλεις, φερτο να το φτιάξουμε. Είμαι Ρέθυμνο Κρήτης. Εσύ;
mikele13- Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, kokorik είπε Είμαι Ρέθυμνο Κρήτης. Εσύ; Αθήνα είμαι, αλλά δεν είναι πρόβλημα αν θες να φτιαχτεί 😉
kokorik Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 15 ώρες πριν, mikele13- είπε Αθήνα είμαι, αλλά δεν είναι πρόβλημα αν θες να φτιαχτεί 😉 Σε ευχαριστώ πολύ. 1
StamTheMan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Σημερα συναντησα ενα περιεργο προβλημα,σε fat. Δεχεται κανονικα το δισκακι,το διαβαζει επισης κανονικα,αλλα δεν το βγαζει οταν παω eject. Οταν παταω το κουμπι,κανει 2 beep και αυτο ηταν. Απο το μενου,οταν παταω αφαιρεση,βγαινει κανονικα. Thoughts?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα