Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Εννοείς να κάνει εγκατάσταση το παιχνίδι από το δισκάκι? Ναι πρέπει να το έχει μέσα και ας κάνει install το game.. 

Δεν καταλαβα.Μηπως δεν καταλαβες τι ρωτησα;

Εκανα reset στην αρχικη κατασταση,και τωρα δε μπορω να τελειωσω την εγκατασταση του παιχνιδιου,απο το δισκακι του RE.

Δημοσ.

Με θέμα στο drive λογικό είναι να μην μπορεί να προχωρήσει η εγκατάσταση...

Δοκίμασε και άλλο δισκάκι να δεις αν το κάνει και σε αυτό.

Δημοσ.

Μια λυση οικονομικη να ανοιξεις το drive να καθαρισεις τον φακο του λειζερ μηπως  φτιαξει το προβλημα.Να αποφυγεις τα χτυπηματα στην κονσολα.Δεν ειναι οτι καλυτερο.

Για μενα παρε ενα λειζερ απο κινα και οταν ερθει το βαζεις.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Μια λυση οικονομικη να ανοιξεις το drive να καθαρισεις τον φακο του λειζερ μηπως  φτιαξει το προβλημα.Να αποφυγεις τα χτυπηματα στην κονσολα.Δεν ειναι οτι καλυτερο.

Eιχα παρει απο Αγγλια με 25 ευρω με τα μεταφορικα μεσω ebay για το pro. Ας το ψαξει και εκει ο φιλος.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, talibanakos είπε

Δεν καταλαβα.Μηπως δεν καταλαβες τι ρωτησα;

Εκανα reset στην αρχικη κατασταση,και τωρα δε μπορω να τελειωσω την εγκατασταση του παιχνιδιου,απο το δισκακι του RE.

2 τα σενάρια, η το δισκάκι είναι off, ή το drive, δοκιμάστε ενα αλλο παιχνίδι και δείτε.
Οι σφαλιάρες που ρίχνετε στο μηχάνημα ναι μεν βοηθούν αλλά δεν είναι και ό,τι καλύτερο, και στην τελική, αυτή ειναι βραχυπρόθεσμη λύση γιατί, άμα ειναι το drive (που κατα 99% πρεπει να ειναι), οι σφαλιάρες στο μηχάνημα θα σταματήσουν να "λειτουργούν" απο ενα σημείο και μετά (βλέπε: οταν αυτό θα φτάσει στα τελειώματά του) 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, mikele13- είπε

Με θέμα στο drive λογικό είναι να μην μπορεί να προχωρήσει η εγκατάσταση...

Δοκίμασε και άλλο δισκάκι να δεις αν το κάνει και σε αυτό.

Δοκιμασαμε αλλο δισκακι,παιζει,αλλα και αυτο δεν ειναι απολυτο,δε φταιει το δισκακι γτ σε αλλη κονσολα παιζει.

5 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Και εγω δεν τρελαινομαι για τα χτυπηματα. Ισως με μια κλεμα,να πιεζει το λιγο το σημειο;Θεωρητικα παντα,εαν δε θελει ο φιλος να αλλαξει laser.

3 ώρες πριν, kostiger είπε

Eιχα παρει απο Αγγλια με 25 ευρω με τα μεταφορικα μεσω ebay για το pro. Ας το ψαξει και εκει ο φιλος.

Θα δουμε,δεν ειναι δικο μου,και εγω αυτης της λυσης θα ημουν.

3 ώρες πριν, red1 είπε

2 τα σενάρια, η το δισκάκι είναι off, ή το drive, δοκιμάστε ενα αλλο παιχνίδι και δείτε.
Οι σφαλιάρες που ρίχνετε στο μηχάνημα ναι μεν βοηθούν αλλά δεν είναι και ό,τι καλύτερο, και στην τελική, αυτή ειναι βραχυπρόθεσμη λύση γιατί, άμα ειναι το drive (που κατα 99% πρεπει να ειναι), οι σφαλιάρες στο μηχάνημα θα σταματήσουν να "λειτουργούν" απο ενα σημείο και μετά (βλέπε: οταν αυτό θα φτάσει στα τελειώματά του) 

Το δισκακι παιζει σε αλλη κονσολα,οπως και αλλο παιχνιδι παιζει σε αυτη.

Δεν ειμαι φαν της φαπας,θα προτιμουσα να αλλαχθει το laser .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@mikele13- @Mr_Terror @kostiger @red1

Τελικα το ps4 κατεληξε στα χερια μου.
Μια προχειρη λυση που βρηκα ειναι η εξης:
Εβαλα ενα χοντρο κατσαβιδι πανω απο το σημειο που βρισκεται το BR,και επανω του εβαλα ενα ps3 fat ( βαρυ ) για να πιεζει το σημειο,αλλα οχι τοσο ωστε να ακουγεται το δισκακι που πιεζεται.

Εκανε την εγκατασταση κομπλε,τωρα κανει και τις ενημερωσεις :P

Πιστευω οτι αν βαλω και καποιο δισκακι γυμναστικης γυρω στα 2 κιλα να κανει τη δουλεια του και αυτο,και λιγο πιο διακριτικα.

Βεβαια αυτες δεν ειναι λυσεις,,αλλα ειναι κατι για να μπορω να παιζω κανα παιχνιδακι αυτες τις μερες,αν μας το επιτρεπει ο χρονος !

edit  photo

ps4 (Medium).jpg

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ.

Μήπως δεν είναι το λέιζερ?

Το να βάζεις βάρος πάνω στο drive και βλέπεις ότι δουλεύει, μάλλον κάτι άλλο φταίει... δεν μου κολλάει, βάζεις βάρος και παίζει το λέιζερ...

Καμμία καλοδιοταινια, ίσως πλακέτα drive...

Ψαχτο λίγο,μην παραγγείλεις λέιζερ και είναι κάτι άλλο....

Δημοσ.

Πρεπει να ανοιξεις την κονσολα.ριξε ενα καθαρισμα στο λειζερ και στο εσωτερικο του drive.Τσεκαρεις και τις φισσες που μπαινουν οι καλωδιοταινιες μηπως δεν κανει καλη επαφη.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mikele13- είπε

Μήπως δεν είναι το λέιζερ?

Το να βάζεις βάρος πάνω στο drive και βλέπεις ότι δουλεύει, μάλλον κάτι άλλο φταίει... δεν μου κολλάει, βάζεις βάρος και παίζει το λέιζερ...

Καμμία καλοδιοταινια, ίσως πλακέτα drive...

Ψαχτο λίγο,μην παραγγείλεις λέιζερ και είναι κάτι άλλο....

2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Πρεπει να ανοιξεις την κονσολα.ριξε ενα καθαρισμα στο λειζερ και στο εσωτερικο του drive.Τσεκαρεις και τις φισσες που μπαινουν οι καλωδιοταινιες μηπως δεν κανει καλη επαφη.

Μηπως με την πιεση ερχεται καπως πιο κοντα το δισκακι στο laser?

Θυμαμαι και τα ps1/ps2 ειχαν αναλογα προβληματα,και αν τα γυριζες στο παλι ή αναποδα δουλευαν.

Το 4 παντως δε δουλευει,το γυρισα απο ολες τις πλευρες :P

Δημοσ.

Κοιτα αναλογο προβλημα ειχα με το πσ2.Οταν το ειχα ξαπλωτο μερικα δισκακια δεν τα διαβαζε.Οταν το ειχα ορθιο επαιζαν.Αλλαξα λειζερ λυθηκε το προβλημα.

Δημοσ.

το πιο πιθανο ειναι να εχει θεμα μεσα to skoller του drive το σπρωχνει αλλα οχι αρκετα ωστε να κουμπωσει στη βαση και εσυ με την πιεση απλα του δινει αυτο το κλικ που το κρατα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, soteras είπε

το πιο πιθανο ειναι να εχει θεμα μεσα to skoller του drive το σπρωχνει αλλα οχι αρκετα ωστε να κουμπωσει στη βαση και εσυ με την πιεση απλα του δινει αυτο το κλικ που το κρατα

Πως διορθωνεται αυτο αρχηγε μου;Το ατιμο το ps4,το τελευταιο πραμα που λυνεται ειναι το BR..

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Πως διορθωνεται αυτο αρχηγε μου;Το ατιμο το ps4,το τελευταιο πραμα που λυνεται ειναι το BR..

για μια τετοια επεμβαση πρεπει να πιανουν πραγματιακ τα χερια σου γιατι ουασιτικα θα κανεις το drive βιδες οχι απλα να πιανουν αμα εισαι σιγουρος για αυτο youtbe is your friend εχει βιντεο αναλυτικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...