Iliasko2000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, JohnHacked είπε Προφανώς γιατι το PS4 έχει θέμα με το Drive. Είναι ακριβό το πρόβλημα ;
mikele13- Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Iliasko2000 είπε Είναι ακριβό το πρόβλημα ; Αλλαγή λέιζερ χρειάζεται. Υπολόγισε από 30 έως 50 ευρώ ανάλογα το μοντέλο. Από εξωτερικό ίσως φθηνότερα. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από mikele13- 1
kiko33gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 18 ώρες πριν, Iliasko2000 είπε Ξέρει κανείς γιατί όταν βάζω ένα δίσκο στο ps4 ακούγονται κάποιοι θόρυβοι και δεν μου το αναγνωρίζει ; Δοκίμασε να χτυπάς το Play από πάνω στη μεριά του cd-drive όσο προσπαθεί να διαβάσει το cd. Και σε μένα που κάνει το ίδιο σε μερικά παιχνίδια αυτό δουλεύει. Άλλα δισκάκια τα διαβάζει χωρίς πρόβλημα. Για τώρα είπα να το αφήσω έτσι αφού κάνω τη δουλειά μου και μετά βλέπουμε. Για τιμές και εγώ αυτά βρήκα που σου είπε το παιδί από πάνω. Βέβαι πας κοντά στα 100 αν το κάνει μαγαζί και όχι εσύ.
JohnHacked Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Το Drive απο Slim/Pro είναι ακριβό και πας κοντά στο 100άρι. Λίγο πιο φθηνό μετά είναι στα 1200CUH
mikele13- Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, JohnHacked είπε Το Drive απο Slim/Pro είναι ακριβό και πας κοντά στο 100άρι. Λίγο πιο φθηνό μετά είναι στα 1200CUH Drive γιατι? Δεν υπαρχει λογος,μονο λειζερ χρειαζεται...
JohnHacked Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Είναι φορές που χρειάζεται αλλαγή πίστεψε με.
postfire Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) μπορει να μην ειναι το λειζερ και να φταιει το ρολερ να εχει ξεκουμπωσει χρειαζεται ανοιγμα να δεις αν φταιει το λειζερ η το ρολερ μπορει να φταιει ο μηχανισμος οπως και να εχει θελει ανοιγμα να δεις τι φταιει Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από postfire 1
mikele13- Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Στις 23/1/2020 στις 10:42 ΜΜ, postfire είπε μπορει να μην ειναι το λειζερ και να φταιει το ρολερ να εχει ξεκουμπωσει χρειαζεται ανοιγμα να δεις αν φταιει το λειζερ η το ρολερ μπορει να φταιει ο μηχανισμος οπως και να εχει θελει ανοιγμα να δεις τι φταιει Σωστά, συμφωνώ μιας και θα ανοιχτεί. 1
talibanakos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 PS4 δε διαβαζει τα δισκακια,λυνεται με tap,αλλη λυση;; Εχω στα χερια μου ενα slim το οποιο δε διαβαζει καποια δισκακια. Χθες το πρωι επαιζε το RE2,αλλα το βραδυ επαψε να παιζει. Ψαχνοντας ειδα οτι το διαβαζει με μερικα χτυπηματακια,οταν ξεκιναει να διαβαζει το laser. Υπαρχει αλλη λυση; Αν καθαριστει παιζει να διορθωθει; Ευχαριστω!
jerry banana Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, talibanakos είπε Εχω στα χερια μου ενα slim το οποιο δε διαβαζει καποια δισκακια. Χθες το πρωι επαιζε το RE2,αλλα το βραδυ επαψε να παιζει. Ψαχνοντας ειδα οτι το διαβαζει με μερικα χτυπηματακια,οταν ξεκιναει να διαβαζει το laser. Υπαρχει αλλη λυση; Αν καθαριστει παιζει να διορθωθει; Ευχαριστω! έχει θέμα το laser λογικά θέλει αλλαγή είχα παρόμοιο θέμα με το παλιό μου slim.Είναι λίγο ακριβό αλλά θα βρείς εύκολα ανταλλακτικό και απο την Ελλάδα απλώς είναι ακριβότερο σε σχέση με το εξωτερικό. 1
vagosvts7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, talibanakos είπε Εχω στα χερια μου ενα slim το οποιο δε διαβαζει καποια δισκακια. Χθες το πρωι επαιζε το RE2,αλλα το βραδυ επαψε να παιζει. Ψαχνοντας ειδα οτι το διαβαζει με μερικα χτυπηματακια,οταν ξεκιναει να διαβαζει το laser. Υπαρχει αλλη λυση; Αν καθαριστει παιζει να διορθωθει; Ευχαριστω! Ένας φίλος μου με ps4 pro έβαλα πρώτη φορά δισκάκι στη κονσόλα και όλος τυχαίως ήταν το RE2 και ούτε σε αυτόν ξεκινούσε και ήθελε τα χτυπήματα του για να ξεκινήσει.. μετά δε υπήρχε προβλημα.. Αλλά όποιο δισκάκι βάζει θέλει χτυπήματακια για να ξεκινήσει το παιχνίδι .. Στο μεταξύ το κακό είναι ότι μετά από εναμισή χρόνο δοκίμασε να βάλει δισκάκι γιατί αγόραζε digital τα games.. Το ps4 pro ήταν σε τέλεια κατάσταση και δεν είχε μπει ποτέ δισκάκι.. Πλέον digital και άμα του δανείσω κανένα δισκάκι να παίξει, ο τρόπος είναι τα ελαφριά χτυπήματακια πάνω από το drive.. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από vagosvts7
talibanakos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, jerry banana είπε έχει θέμα το laser λογικά θέλει αλλαγή είχα παρόμοιο θέμα με το παλιό μου slim.Είναι λίγο ακριβό αλλά θα βρείς εύκολα ανταλλακτικό και απο την Ελλάδα απλώς είναι ακριβότερο σε σχέση με το εξωτερικό. Aρα να μη μπω στον κοπο να το λυσω για καθαρισμα ε; Ειναι και μπελας γαμωτο,ειναι το τελευταιο σημειο που λυνεται..
jerry banana Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, talibanakos είπε Aρα να μη μπω στον κοπο να το λυσω για καθαρισμα ε; Ειναι και μπελας γαμωτο,ειναι το τελευταιο σημειο που λυνεται.. ναι φίλε προσωπικά αυτο θα σου έλεγα στο κάτω κάτω απο το να μπείς στο κόπο και να χρεωθείς ανταλλακτικά ειδικα στις ημέρες που διανύουμε,καλύτερα να κατεβάζεις ψηφιακά οπως λέει το παλικάρι απο επάνω.
talibanakos Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 16 ώρες πριν, jerry banana είπε έχει θέμα το laser λογικά θέλει αλλαγή είχα παρόμοιο θέμα με το παλιό μου slim.Είναι λίγο ακριβό αλλά θα βρείς εύκολα ανταλλακτικό και απο την Ελλάδα απλώς είναι ακριβότερο σε σχέση με το εξωτερικό. 12 ώρες πριν, vagosvts7 είπε Ένας φίλος μου με ps4 pro έβαλα πρώτη φορά δισκάκι στη κονσόλα και όλος τυχαίως ήταν το RE2 και ούτε σε αυτόν ξεκινούσε και ήθελε τα χτυπήματα του για να ξεκινήσει.. μετά δε υπήρχε προβλημα.. Αλλά όποιο δισκάκι βάζει θέλει χτυπήματακια για να ξεκινήσει το παιχνίδι .. Στο μεταξύ το κακό είναι ότι μετά από εναμισή χρόνο δοκίμασε να βάλει δισκάκι γιατί αγόραζε digital τα games.. Το ps4 pro ήταν σε τέλεια κατάσταση και δεν είχε μπει ποτέ δισκάκι.. Πλέον digital και άμα του δανείσω κανένα δισκάκι να παίξει, ο τρόπος είναι τα ελαφριά χτυπήματακια πάνω από το drive.. Αλλη ερωτηση,καθως το ps4 ειναι φιλου. Εκανα επαναφορα στην κονσολα,και τωρα οταν πηγαινει να εγκαταστησει το παιχνιδι,μετα απο 10 λεπτα μου βγαζει σφαλμα,χωρις κωδικο. Τι παιζει;Θα πρεπει να ειναι πιεσμενο το σημειο μονιμα για να δουλευει το δισκακι;;
vagosvts7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, talibanakos είπε Αλλη ερωτηση,καθως το ps4 ειναι φιλου. Εκανα επαναφορα στην κονσολα,και τωρα οταν πηγαινει να εγκαταστησει το παιχνιδι,μετα απο 10 λεπτα μου βγαζει σφαλμα,χωρις κωδικο. Τι παιζει;Θα πρεπει να ειναι πιεσμενο το σημειο μονιμα για να δουλευει το δισκακι;; Εννοείς να κάνει εγκατάσταση το παιχνίδι από το δισκάκι? Ναι πρέπει να το έχει μέσα και ας κάνει install το game.. Αλλιώς αγορά digital παιχνίδια και είναι ήσυχος με τα δισκάκια γιατί έχει το θέματακι η κονσόλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα