Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το Drive σου είναι νεκρό χωρίς να έχει πρόβλημα ο μηχανισμός του τότε το πρόβλημα ειναι της μητρικής.

Κάνε και έναν έλεγχο στον σκληρό σου δίσκο για καλό και για κακό να δεις οτι ειναι οκ και αυτός.

Επεξ/σία από JohnHacked
Δημοσ.

η μητρικη δεν πρεπει να εχει προβλημα η μηχανισμος φτεει επισης να σου πω οτι το εχω ανοιξη το drive το εχω τωρα ανοιχτο 

το play λειτουργει κανονικα μπαινει στο μενου εαν ηταν χαλασμενη η μητρικη θα εμπαινε δεν νομιζω 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

PS4 PRO CUH-7016B

καλησπερα παιδια ,

ειμαι κατοχος του PS4 PRO model = CUH-7016B το θεμα που αντιμετωπιζω ειναι το εξεις μου εχει χαλασει το bluray drive μοντελο λαζερ = KEM-496 AAA

θα ηθελα παρακαλω να μου πει καποιος γνωστης ποσο κοστιζει να αγορασω ενα και απο που να το αγορασω απο ποιο καταστημα το εχει ..

ευχαριστω ....

Δημοσ.

:P

καλα αν ηταν το το απλο play θα το αφηνα ετσι αλλα ειναι το pro ειναι κριμα να το αφησω ετσι

φιλε μου απο το modship.gr μπορεις να τσεκαρεις ποιο μου κανει γιατι δεν γνωριζω και να μου το στειλεις σε λινκ αν σου ειναι ευκολο  ? ευχαριστω .... 

Δημοσ.

οχι θελω και το υπολοιπο οχι μονο το λειζερ

φιλε μου το λινκ που μου εχεις στειλει κανει για το μοντελο που εχω ? PS4 PRO CUH-7016B KEM-496 AAA

εαν ναι θα το παραγγειλω αυριο κιολας 

Δημοσ.

συμβατό με κονσόλες Sony Playstation 4 Slim/ Pro 200x/700x. Λογικα κανει αλλα σιγουρεψε το.Παρε τηλεφωνο αυριο το καταστημα να τους ρωτησεις.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, cg46 είπε

οχι θελω και το υπολοιπο οχι μονο το λειζερ

φιλε μου το λινκ που μου εχεις στειλει κανει για το μοντελο που εχω ? PS4 PRO CUH-7016B KEM-496 AAA

εαν ναι θα το παραγγειλω αυριο κιολας 

Οπως σου είχα ξαναπεί και παλιότερα ΒΕΒΑΙΩΣΟΥ οτι φταίει το Drive. Κρίμα δεν είναι να δώσεις χρήματα;

• Like 1
Δημοσ.

φιλε μου το σφαλμα που χτηπαει αντιστοιχει στο drive επειδη ψαχτηκα γιαυτο στο λεω 

εφοσων λεει οτι ειναι συμβατό με κονσόλες Sony Playstation 4 Slim/ Pro 200x/700x λογικα θα πεζει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...