AntiCambeR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 PS4 - Να αφήνουμε το disc μέσα σε stand by mode και σε power off; Παιδια γνωριζετε αν πρεπει να βγαινει το CD απο το PS4 οταν το εχουμε stand by και οταν το σβηνουμε? Στο PS3 το εβγαζα παντα αλλα οταν το ξεχνουσα μεσα μετα ετρωγε κολλημα και καποιες φορες η δεν διαβαζε το CD οταν το εβαζες η δεν ειχε μεσα το CD και εδειχνε οτι ειχε CD δειχνοντας την μπλε ενδειξη και δεν σε αφηνε να βαλεις CD γιατι το πορτακι ηταν κλειστο. Για οσους δεν γνωριζουν αν το PS3 φαει τετοιο κολλημα και δειχνει οτι εχει μεσα CD ενω δεν εχει δεν πρεπει να βαλεις μεσα CD γιατι γινεται ζημια.Καπου ειχα διαβασει οτι η Sony για το PS3 προτεινει να μην μενει μεσα CD οταν αυτο ειναι σβηστο. Δεν ξερω κατα ποσο συμφωνειτε για το PS3,εγω παντως στην πραξη αυτα καταλαβα τοσα χρονια που το εχω.Δεν ξερω ομως τι ισχυει για το PS4.
fakiris31 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 πήρα το πσ3 οταν βγηκε απο τοτε τοσα χρονια παντα εχει ενα cd μεσα. δεν μπορω καταλαβω τι αλλαζει αν το βγαλεις. το ιδιο εκανα και στο πσ2
gherudos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Όχι ότι παίζει σημασία αλλά στις οδηγίες θυμάμαι ότι έγραφε να αφαιρούμε το δισκάκι πρίν κλείσουμε την κονσόλα. Τόσα χρόνια σε όλες τις κονσόλες μέσα το είχα και μόνο 1 φορά σε ένα PS3 είχε χαλάσει το laser, όχι ότι έφταιγε αυτό πάντως σε καμία περίπτωση. Το drive στο PS4 λειτουργεί διαφορετικά, δεν διαβαζει η κονσόλα το δισκάκι όλη την ώρα σε αντίθεση με τις άλλες κονσόλες. Το κάνει εγκατάσταση ολόκληρο μέσα στον σκληρό δίσκο και στη συνέχεια δεν το χρησιμοποιεί παρά μόνο πρίν το ξεκινήσεις για να παίξεις τσεκάρει αν το δισκάκι φέρει την ψηφιακή υπογραφή κι έπειτα σταματάει να το διαβάζει. 1
p3tran Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 απλα να πω το εξης: ο,τι βλαβες εχουν δειξει μεχρι στιγμης και οι δυο κονσολες, ειναι απο ...φτηνιαρικα bluray drives.
Zapee995 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Όχι ότι παίζει σημασία αλλά στις οδηγίες θυμάμαι ότι έγραφε να αφαιρούμε το δισκάκι πρίν κλείσουμε την κονσόλα. Τόσα χρόνια σε όλες τις κονσόλες μέσα το είχα και μόνο 1 φορά σε ένα PS3 είχε χαλάσει το laser, όχι ότι έφταιγε αυτό πάντως σε καμία περίπτωση. Το drive στο PS4 λειτουργεί διαφορετικά, δεν διαβαζει η κονσόλα το δισκάκι όλη την ώρα σε αντίθεση με τις άλλες κονσόλες. Το κάνει εγκατάσταση ολόκληρο μέσα στον σκληρό δίσκο και στη συνέχεια δεν το χρησιμοποιεί παρά μόνο πρίν το ξεκινήσεις για να παίξεις τσεκάρει αν το δισκάκι φέρει την ψηφιακή υπογραφή κι έπειτα σταματάει να το διαβάζει. Το ιδιο γινοτανε και στο 360 και νομιζω και στο One. Εγκατασταση κανονικα και read μονο οταν ξεκιναει το παιχνιδι..Εμενα το ps3 με εβγαλε 2 χρονια με πολυ λιωσιμο και το δισκακι παντα μεσα.. Τελικα παρεδωσε το blu ray..Ουτε καν Ylod και ηταν και απο τις πρωτες παρτιδες 40gb!
don_prassos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Πρόβλημα με PS4 - Δεν αναγνωρίζει το δισκάκι Οπως γραφω και πανω αγορασα το πρωτο μου game για το Ps4 και δεχομαι αυτο το μήνυμα. Αναφορά σε κείμενο unrecognized disc Η εγγυηση εχει ληξει ξερει κανεις το κοστος αντικαταστασης εκτος εγγυησης οπωs γινοταν με το ps3?
mtzs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Το unrecognised disk το βγαζει αν πας και βαλεις μεσα δισκο ΠΣ3. Δοκιμασες αλλο δισκο; Η να κανεις restart το PS3?
don_prassos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Ειναι ps4 και το game ειναι ps4 αλλα δοκιμασα και dvd kai blueray ταινια
Mr_Terror Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 τηλεφωνο στην κομετρον στο χαλανδρι που ειναι εξουσιοδοτημενο service sony και ρωτας το κοστος για αντικατασταση. Τηλεφωνο 2106824564
don_prassos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Απο τα πρωτα στην ελλαδα 16/12 νομιζω. @mr-terror σε ευχαριστω για το τηλ. Τους πηρα τηλ Οταν νομιζα οτι ειμαι εντος του ετους απλα ηθελα να δω μηπως ξερει κανεις μην λυποθιμησω στην δουλεια αλλα εδω στην ανεση του σπιτιου μου. Εχει πεσει πολυ η ποιοτιτα της sony ουτε χρονο με ελαχιστες ωρες λειτουργιας
don_prassos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Ναι μου το τονισε γιατι ηθελαν αποδειξη γιατι εχει κυκλ. Πανω απο ετος κανονικα 2 επρεπε να εχει αλλα το γραφει και η αποδειξη.
thomason993 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δηλαδή σε καλύπτει και για το 2ο έτος η Cometron ή μόνο για το 1ο έτος ήσουν καλυμμένος? Ρωτάω γιατί θέλω να ξέρω τι παίζει σε περίπτωση που μου βγάλει και μένα πρόβλημα σε διάστημα 2 χρόνων.Την απόδειξη λογικά την θέλουν για να δουν την ημερομηνία αγοράς, ή μήπως γράφει πάνω και την διάρκεια της εγγύησης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα