sakis111 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Τελικά έβαλε κανείς το Knock on σε LG L9ii?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Εμένα από το INSOMNIA ξεχάστε με: Ενέργεια Moderator: Η λειτουργία Knock On διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στις συσκευές L Series II Αποστολή: Χθες, 11:34 Γεια σου alfagama, Το μήνυμα μήνυμα που έχεις δημιουργήσει, έπρεπε να υποβληθεί σε ενέργεια από την ομάδα διαχείρισης: Μήνυμα ΔιεγράφηΤίτλος Θέματος: Η λειτουργία Knock On διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στις συσκευές L Series IILink: http://www.insomnia....post&p=52943642Forum: ΝέαΗμερομηνία: 02/20/2014Υπεύθυνος Moderator: billdanosQuote ------------ QUOTE ---------- «Κανείς μέχρι σήμερα δεν σκέφτηκε πώς θα μπορούσε να βελτιωθεί το κουμπί εκκίνησης ενός κινητού, με τους μηχανικούς της LG να κάνουν τη διαφορά και να παρουσιάζουν ένα ‘εθιστικό’ χαρακτηριστικό που αλλάζει τα δεδομένα». ----------------------------- Τι λες τωρα? σοβαρα? ... εγω δεν θα παω πισω στον χρονο... ΝOKIA LUMIA 920/925 σου λεει τιποτα? το double tap? μαλλον καλυτερα να μασας παρα να μιλας φιλε Δημήτρη Βάθη... Μερικοί το "παίζουν" Θεοί, ...ακομα και μετά από βδομάδες. ένα τελευταίο μόνο θα πω. ΝΤΡΟΠΗ, τέτοια χούντα ούτε στην επταετία δεν είχαμε. όσοι αντέχετε την κοροϊδία εδώ μέσα καλή συνέχεια. ΥΓ bildanos, κανε μια χάρη στον εαυτό σου, μάθε τι θα πει δημοκρατία... α, και που σαι, αν σε πείραξε το μνμ μου, απορώ που δεν σε πείραξαν τα ψέματα του Βαθη... άλλα ξέχασα, εκεί έχουμε "λεπτά" αισθήματα. ΥΓ2. ελπίζω να σβήσεις το μνμ αυτό πριν προλάβουν να το διαβάσουν αρκετοί και καταλάβουν τι παίζει. ΥΓ3. το μνμ αυτό θα δημοσιευθεί σε κάθε φόρουμ που είμαι μέλος.
valantis74 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Τελικά έβαλε κανείς το Knock on σε LG L9ii? μπααααα.μεχρι να ερθει το knock on θα αλλαξω συσκευη
valantis74 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) μολις εσκασε μυτη ενα update στο l9 2 . android 4.4.2 Επεξ/σία 24 Απριλίου 2014 από valantis74
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα