Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω λειτουργικο window 7 (32bit) με ολες τις καινουριες ενημερωσεις.
Εχω προσπαθησει να βαλω τα παρα πανω παιχνιδια και μου βγαζει σε ολα το σφαλμα αυτο

Η εκδωση αυτου του αρχειου δεν ειναι συμβατη με την εκδωση των windows που διαθετετε.Ελεγξτε τις πληροφοριες του υπολογιστη σας για να δειτε αν χρειαζεστε την εκδωση x86(32bit) ή την x64(64bit) του προγραμματος και στη συνεχεια επικοινονηστε με τον εδκδοτη του λογισμικου.

Οποιος ξερει κατι ας μου απαντησει!

Δημοσ.

1.a) Αυθεντικά?

1.B) Αν όχι, βρες τις κατάλληλες "ρωγμές"...

2) Υπάρχει workaround για το COD και τη μνήμη.

3) Το BF, έχει και 32bit εκτελέσιμο, μου κάνει εντύπωση που δεν το τρέχει αυτόματα (C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4\bf4_x86.exe). Δοκίμασε να το ορίσεις μέσα από το origin.

4) Δεν ξέρω/δεν απαντώ

Δημοσ.

οχι,δεν ειναι αυθεντικα,αλλα δεν νιμιζω να ειναι προβλημα αφου δεν μου παιζου και τα τρια!Ενω το  Assassins.Creed που ειναι και αυτο καινουριο,μου παιζει κανονικα!μνημη εχω 4G.

το workaround τι ειναι?

Δημοσ.

Το σκεφτηκα και αυτο αλλα λενε οτι ειναι πιο βαρυ λειτουργικο και θα ψιλο σερνει

Πες σε αυτους που το λένε να ασχοληθούν με κάτι αλλο καλύτερα.

• Like 4
Δημοσ.

το γκοστ θελει 64αρι λειτουργικο και 6γκιγκα ραμ γιαυτο δεν στο παιζει

διαβασα τις απαιτησεις του γκοστ και οντως λεει για 64 bit.Αν ομως ειναι ετσι τοτε βγαλαν ενα παιχνιδι που δεν θα μπορει να το παιξει το 40% των υπολογιστων(για να μην πω και πιο πολυ)παγκοσμιος??

Πες σε αυτους που το λένε να ασχοληθούν με κάτι αλλο καλύτερα.

οκ να βαλω 64 bit,αυτο σημαινει οτι θα αλλαξω και μνημες.Και ενταξη να δωσω 200ευρω τωρα περα απο το 1500 που εχω ηδει δωσει.Να πανε να γα...νε ομως αν βγαζουν καθε χρονο ενα κωλοπαιχνιδο που θα εχει παντα διφορετικες απαιτησεις! 

Δημοσ.

Που ειναι οι διαφορετικες απαιτησεις?? Τα περισσοτερα games ζητανε πλεον 6gb ram για full εμπειρια επομενως μιλαμε για 64bit OS..Επειδη ομως τα 64bit λειτουργικα εχουν γινει mainstream ειναι λογικο τα νεα παιχνιδια να βασιζονται σε αυτα..Το οτι το cod ζηταει τουλαχιστον 6gb ram ειναι λιγο χαζο αλλα τουλαχιστον δε σημαινει οτι εχει εντελως διαφορετικες απαιτησεις...Δε ξερω τι συστημα εχεις και ποτε το πηρες αλλα για 1500ευρω ειναι λιγο ατοπο να εχεις <4gb ram και 32bit os..Εκτος αν μιλαμε για χρονια πριν οποτε λογικο ειναι και παλι.:)

Δημοσ.

περιπου πριν τρια χρονια το πηρα και δεν υπηρχε τοτε λογος για 64bit,με καρτα amd 5970 και 4g μνημη ησουνα παρα πανω απο καλα.και τοτε αν θυμαστε ηταν η εποχη του directx11 και ολοι τρεχανε να αλλαξουν καρτες γραφικων και windows.Συμφωνω στην αλλαγη γιατι και κακα τα ψεματα διφορετικη η ποιοτητα τωρα με πριν οπως τωρα με το αυριο αλλα νομιζω οτι το ghost εχει περαν του δεοντος απαιτησεις!παντως ναι,θα βαλω τα 64bit και 8g μνημη!ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...