xSlade Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα. Πρόσφατα αναβάθμισα τον υπολογιστή μου και έχω πρόβλημα με τα drivers.Δεν βρίσκω τρόπο να τους εγκαταστήσω,μιας και το cd που μου δωσαν απο μητρικη,καρτα γραφηκων δεν δουλευουν σε windows server παρα μονο σε windows 7/8. Δοκίμασα το driver genius,τίποτα. Προσπάθησα να κανω update drivers απο system managment,τιποτα. Κατέβασα drivers της μητρικης απο το site της gigabyte,ανοιγω το setup και μου βγάζει ενα μήνυμα " this system does not meet the minimum requirements for installing the software". Εκανα install ολα τα διαθέσιμα updates των windows,παλι τιποτα. Επεξεργαστής : Intel® Core i5-4570 CPU @ 3.20GHz 3.20GHz Μητρική : ga-h81m-ds2 (rev.1) Κάρτα γραφηκών : Palit GeForce 210 Τι κάνω?
jim_p Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Στο windows update δεν σου εχει να εγκατεαστησεις καποιο driver? Αν οχι, το πας χειροκινητα, πχ http://www.win2008r2workstation.com/drivers/ (εκει που λεει method2)
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Τι τον χρειάζεσαι το Server και τι Drivers ψάχνεις; Ο Server δεν είναι όπως τα υπόλοιπα Windows , δε χρειάζονται Drivers πέραν της κάρτας γραφικών
xSlade Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Θέλω να ανοίξω εναν server σε ενα game. Το θεμα ειναι οτι η καρτα γραφηκων μου εχει βγαλει μεχρι windows 2008.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα