Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι μπράβο σου. Προφανώς όμως και δεν ισχύει αυτή η τιμή για τα μη φιλαράκια του.

αν κατεβεις προς λιμανι μερια,εχει φτηνους.οταν λεμε λιμανι οχι στον αγ.διονυση.

προς cosco μερια.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μιας και μετακομίζω είπα να επαναφέρω το θέμα, μήπως υπάρχουν νέες προτάσεις μιας και έχει περάσει καιρός από το τελευταίο ποστ.

Η μετακόμιση είναι στην ίδια πόλη (Αθήνα) και η απόσταση είναι περίπου 5 χιλιόμετρα, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο.
Θα προσπαθήσω να μεταφέρω κάποια πράγματα μόνος μου απλά για τα μεγάλα (κρεβάτι, πλυντήριο, ψυγείο κλπ) θα πρέπει να βρω μεταφορική.

Αν μπορείτε προτείνετε κάποιες που είχατε εμπειρία, όσο πιο αξιόπιστες και προσεκτικές / οικονομικές γίνεται.

Τα site που κάνεις καταχώριση και σου κάνουν διάφορες προσφορές τελικά παίρνουν ποσοστό;

Ευχαριστώ!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδή μετακομίζω από Σπάρτη -> Αθήνα ρώτησα σε 2-3 μεταφορικές , και το κοστολόγιο ήταν 100€.

Λογικά το συνδυάζουν και με άλλες μεταφορές.

Τα πράγματα θα τα συσκευάσω ο ίδιος και έχω προμηθευτεί ρολλό φυσαλίδας για να συσκευάσω τις ηλεκτρονικές συσκευές 

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Δέν ενδιαφέρομαι για πλήρη μετακόμιση αλλά μόνο ένα πλυντήριο και ένα καλό στρώμα. Κάποιος μου είπε να δοκιμάσω πρακτορείο μεταφορών το οποίο είναι πολύ πιο φτηνό απο εταιρία μετακομίσεων. Υποθέτω του πάς αυτά που θέλεις σε συγκεκριμένο σημείο και τα παίρνεις απο συγκεκριμένο σημείο σε άλλη πόλη;

Επίσης σκεφτόμουν μήπως νοικιάσω κάποιο "αγροτικό" pickup. Αν έχει κάποιος εμπειρία...

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...