nikoskon Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Χαλαρα windows 8.1. Πιο ελαφρια, πιο γρηγορο boot, καλυτερη υποστηριξη, το metroui μπορει να βρει χρηση με την tv (πχ να βλεπεις ευκολα και απο μακρια καιρο ή να διαβαζει νεα κλπ).. Τα φέρνει ο θείος σε λίγη ώρα τα 8.1 και θα μπουν αύριο γιατί μόλις παρήγγειλα τον Kingston στα 60€! http://www.insomnia.gr/topic/516371-ssd-kingston-v300-128gb-60%E2%82%AC-msystems/ Ξέφυγα λίγο από το budget αλλά κλασικά, ούτε γυναίκα σε supermarket να ήμουν... χαχαχα
nikoskon Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Γνωρίζουμε ποιες ειναι οι φυσιολογικές θερμοκρασίες λειτουργίας του G3420;! Sent from my iPhone
nikoskon Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 <p>Max 72C Tcase σύμφωνα με την intel.</p> Συμπλήρωσα ελάχιστη Arctic Silver Ceramique στην βάση της μαμά ψύκτρας. Λες να έκανα λάθος; Το είχα μισή ώρα στο BIOS και έλεγε 46 Celsius όσο και η θερμοκρασία της μητρικής. Sent from my iPhone
haHa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Τα φέρνει ο θείος σε λίγη ώρα τα 8.1 και θα μπουν αύριο γιατί μόλις παρήγγειλα τον Kingston στα 60€! http://www.insomnia.gr/topic/516371-ssd-kingston-v300-128gb-60%E2%82%AC-msystems/ Ξέφυγα λίγο από το budget αλλά κλασικά, ούτε γυναίκα σε supermarket να ήμουν... χαχαχα Mια χαρα!
nikoskon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ok! Μια χαρά τα 8.1! Δουλεύει κανονικά ο ήχος από το HDMI! Το Network Genie δίνει priorities σε εφαρμογές όσον αφορά το bandwidth! Αλλά... όντως οι 5400 στροφές δεν κρύβονται! Και φυσικά το κουτί κάνει τρελό θόρυβο και θα αλλαχθεί! Sent from my iPhone
nikoskon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Το να χάνει frames σε Full HD αναπαραγωγή YouTube videos είναι λογικό;! Δεν είναι πως κολλάει η αναπαραγωγή αλλά χάνει frames χωρίς να χάνει ήχο... Από το BIOS ρύθμιση την μέγιστη κοινόχρηστη μνήμη που είναι 256MB και του έχω περασει τελευταίες εκδόσεις Chrome, IE, Adode Flash. Δεν την γλιτώνω την low profile R7 250 ε;!
haHa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Το να χάνει frames σε Full HD αναπαραγωγή YouTube videos είναι λογικό;! Δεν είναι πως κολλάει η αναπαραγωγή αλλά χάνει frames χωρίς να χάνει ήχο... Από το BIOS ρύθμιση την μέγιστη κοινόχρηστη μνήμη που είναι 256MB και του έχω περασει τελευταίες εκδόσεις Chrome, IE, Adode Flash. Δεν την γλιτώνω την low profile R7 250 ε;! Οχι δεν ειναι λογικο. Κατι αλλο φταιει. Με το gpuz μπορεις να δεις οτι δεν στρεσσαρεται πολυ η gpu κατα τη θεαση full hd video(θα εχει φανταζομαι gpu usage κατω απο 50%), οποτε δεν ευθυνεται η ταχυτητα της για τα dropped frames. Δοκιμασε σε html5 τα youtube videos αντι για flash. Y.Γ.: Μπορει να φταιει ακομα και το καλωδιο hdmi ή ποτε δεν ξερεις , μπορει να φταιει και ο σκληρος. Εννοειται οτι εχεις κοιταξει να εχεις τελευταιους drivers της gpu.
nikoskon Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Οχι δεν ειναι λογικο. Κατι αλλο φταιει. Με το gpuz μπορεις να δεις οτι δεν στρεσσαρεται πολυ η gpu κατα τη θεαση full hd video(θα εχει φανταζομαι gpu usage κατω απο 50%), οποτε δεν ευθυνεται η ταχυτητα της για τα dropped frames. Δοκιμασε σε html5 τα youtube videos αντι για flash. Y.Γ.: Μπορει να φταιει ακομα και το καλωδιο hdmi ή ποτε δεν ξερεις , μπορει να φταιει και ο σκληρος. Εννοειται οτι εχεις κοιταξει να εχεις τελευταιους drivers της gpu. Ναι... Όλα τελευταία. BIOS/Drivers κλπ... Και σε HTML 5 το ίδιο... φαντάσου πως χάνει 1 frame κάθε 6 seconds. Κουκουρούκου δηλαδή. Δεν είναι ενοχλητικό αλλά υφίσταται. Επειδή ο θόρυβος από το κουτί είναι ενοχλητικός και κυρίως από το τροφοδοτικό, θα προχωρήσω σε αντικατάσταση του ανεμιστήρα του τροφοδοτικού με έναν BeQuiet αλλά με λιγότερες στροφές και ικανοποιητικό airflow. Επίσης θα αλλάξω και τον exhaust με έναν που να έχει PWM για να ρυθμίζω την στροφές του από το PC, BeQuiet και αυτός. Για το τροφοδοτικό έχω έναν ενδοιασμό, αλλά έλεος... λέει πως είναι 400W με 285W full load στην 12άρα. Τόσες ώρες που το έχω ανοιχτό το PC το τροφοδοτικό είναι κρύο. Δεν θα πάθει κάτι με λιγότερο airflow. Θέλω να πιστεύω δηλαδή. Θα ποστάρω φωτό από την εγχείριση! Α και να μην ξεχάσω πως θα sleevάρω και τα καλώδια. Ξέρω, ξέρω... τα παιδία παίζει!
haHa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ναι... Όλα τελευταία. BIOS/Drivers κλπ... Και σε HTML 5 το ίδιο... φαντάσου πως χάνει 1 frame κάθε 6 seconds. Κουκουρούκου δηλαδή. Δεν είναι ενοχλητικό αλλά υφίσταται. Απο την περιγραφη του προβληματος φαινεται σχεδον σιγουρα οτι δεν φταιει η καρτα γραφικων.. Μπορει να γινεται access στον δισκο και να χανει απο εκει frames, μπορει καποιος driver να δημιουργει καποιο latency κλπ. Σε αλλες χρησεις εχεις δει το μηχανημα να κομπιαζει εστω και για λιγο ξαφνικα? (δεν εννοω να του λειπει processing power, αλλα που και που να σκαλωνει χωρις λογο)
nikoskon Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ώπα! Είναι δυνατόν να λέει 0 ΜΒ στην μνήμη;! Και έχεις δίκιο, το load σε Full HD είναι περίπου 35% και 1.1 Watts. Απο την περιγραφη του προβληματος φαινεται σχεδον σιγουρα οτι δεν φταιει η καρτα γραφικων.. Μπορει να γινεται access στον δισκο και να χανει απο εκει frames, μπορει καποιος driver να δημιουργει καποιο latency κλπ. Σε αλλες χρησεις εχεις δει το μηχανημα να κομπιαζει εστω και για λιγο ξαφνικα? (δεν εννοω να του λειπει processing power, αλλα που και που να σκαλωνει χωρις λογο) Μπόμπα είναι το μηχάνημα... Boot time 8 sec μετά το post και δε συμμαζεύεται...
haHa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ώπα! Είναι δυνατόν να λέει 0 ΜΒ στην μνήμη;! Και έχεις δίκιο, το load σε Full HD είναι περίπου 35% και 1.1 Watts. Και εδω τα ιδια με intel hd5000 σε laptop, μην σε ανησυχει: Πηγαινε στο sensors για να δεις μνημη. Εδω screenshot οπου φαινεται gpu load γραφημα που ηταν 14-25% οσο εβλεπα fullscreen 1080p youtube. Η καρτα γραφικων σου ειναι αρκουντως δυνατη για κατι τοσο απλο. Μπόμπα είναι το μηχάνημα... Boot time 8 sec μετά το post και δε συμμαζεύεται... Μπηκε ο ssd ε?
nikoskon Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Και εδω τα ιδια με intel hd5000, μην σε ανησυχει: Capture.PNG Πηγαινε στο sensors για να δεις μνημη. Εδω screenshot ενω εβλεπα 1080p και φαινεται το gpu load γραφημα που ηταν πιο πανω(14-25%) οσο εβλεπα fullscreen 1080p youtube. 2.PNG Η καρτα γραφικων σου ειναι αρκουντως δυνατη για κατι τοσο απλο. Μπηκε ο ssd ε? Μπήκε... http://www.insomnia.gr/topic/516371-ssd-kingston-v300-128gb-60%E2%82%AC-msystems-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83/page-7?do=findComment&comment=52951703
haHa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Εβγαλες ακρη με το youube? Δοκιμασες με αλλο καλωδιο hdmi; Αν δεν εχεις αλλο καλωδιο, δοκιμασε με αλλη οθονη με dvi.
nikoskon Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Εβγαλες ακρη με το youube? Δοκιμασες με αλλο καλωδιο hdmi; Αν δεν εχεις αλλο καλωδιο, δοκιμασε με αλλη οθονη με dvi. Δεν έχω DVI... Θα τσεκάρω άλλο καλώδιο το βράδυ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα