Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με παιχνίδια σε MacBook Pro

altiuslak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόσφατα αγόρασα τον MacBook Pro Retina 13''. Το πρόβλημα που έχω συναντήσει όμως είναι οτι σε παιχνίδια όπως το MaxPayne 3 και Battlefield που δεν ειναι και ιδιαιτερα απαιτητικά έχει πρόβλημα γραφικών.Στην θέση για παράδειγμα που πρέπει να δείχνει "φλόγα" έχει "μαυριλα". Δεν ξέρω αν έγινα ιδιαίτερα κατατοπιστικός..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρόσφατα αγόρασα τον MacBook Pro Retina 13''. Το πρόβλημα που έχω συναντήσει όμως είναι οτι σε παιχνίδια όπως το MaxPayne 3 και Battlefield που δεν ειναι και ιδιαιτερα απαιτητικά έχει πρόβλημα γραφικών.Στην θέση για παράδειγμα που πρέπει να δείχνει "φλόγα" έχει "μαυριλα". Δεν ξέρω αν έγινα ιδιαίτερα κατατοπιστικός..

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά....

Ποιο μοντέλο πήρες το φετινό ή το περσινό? Εννοώ το τελευταίο ή το προηγούμενο?

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά....

Ποιο μοντέλο πήρες το φετινό ή το περσινό? Εννοώ το τελευταίο ή το προηγούμενο?

Το φετινό.. Γενικά στην διάρκεια του παιχνιδιού δεν crashάρει και παίζει χωρίς πρόβλημα.

Το φετινό.. Γενικά στην διάρκεια του παιχνιδιού δεν crashάρει και παίζει χωρίς πρόβλημα.

Ίσως θα πρέπει να ρυθμίσεις αναλύσεις και γραφικά του παιχνιδιού γιατί στην retina φαίνεται ακόμα και ο καπνός που ακολουθεί την φωτιά....ίσως πιο έντονα απο τις απλές οθόνες.

Ίσως θα πρέπει να ρυθμίσεις αναλύσεις και γραφικά του παιχνιδιού γιατί στην retina φαίνεται ακόμα και ο καπνός που ακολουθεί την φωτιά....ίσως πιο έντονα απο τις απλές οθόνες

Tα έχω βάλει όλα στο High και πάλι τπτ...Γενικά τα έχω πειράξει πολύ τα Options.Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει.Μήπως πρέπει να γίνει κάποια εξωτερική ρύθμιση;

Tα έχω βάλει όλα στο High και πάλι τπτ...Γενικά τα έχω πειράξει πολύ τα Options.Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει.Μήπως πρέπει να γίνει κάποια εξωτερική ρύθμιση;

περα απο τις ρυθμισεις εντος του παιχνιδιου...σε τι αναλυση τρεχει το παιχνιδι ? δες την αναλυση και προσπαθησε να την αλλαξεις στα  system preferences,display,και κανε την αναλυση scaled εκει που πρεπει,ωστε να συμβαδιζει οσο περισσοτερο γινεται...θεμα αποδοσης δεν νομιζω να τιθεται γιατι εχω τρεξει βαρια παιχνιδια απο περιεργεια και απλα θερμοκρασια ανεβαζε,την οποια με το smc fan control εριχνα αμεσως ανεβαζοντας τα fan rpm...θεμα οθονης δεν τιθεται επισης..για retina μιλάμε...η καλυτερη σε λαπτοπ..αρα σκαλιξε τις ρυθμισεις περισσοτερο..

Δεν νομιζω οτι ο φιλος τρεχει τα παιχνιδια στην native υπερυψηλη αναλυση της retina οθονης του macbook και δεν θα επρεπε.

To προβλημα ειναι κατα 90% στους κακους drivers της καρτας γραφικων που εχει το mac os x.

H καλυτερη λυση ειναι να τρεξεις τα παιχνιδια σε windows που δεν εχουν τα προβληματα με κακους drivers καρτας γραφικων οπως το mac os x και λογικα θα τρεχει και λιγο πιο γρηγορα τα παιχνιδια σε windows λογω οτι εκμεταλλευονται καλυτερα το hardware σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...