Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ακουστικά για να παίζω παιχνιδια στο xbox360 αλλα και για να τα χρησιμοποιώ στον υπολογιστή(για ταινίες,μουσική).Διαθέτω μέχρι 30 ευρώ.

Δημοσ.

Είμαι νέος κάτοχος ενός ps3 και θα ήθελα ιδέες για φθηνά ασύρματα ακουστικά και μικρόφωνο κατα προτίμιση stereo για online gaming με φιλαράκια...ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα σας

Μπορείτε να μου πειτε που μπορω να βρω τα ακουστικά για ps3-ps4 αυτα που μεσα στην playstastion τα γράφει ως ασύρματα στερεοφωνικα ακουστικα 2.0 ;;; Και αν τα εχει κάποιος να μου πει

1 μπορω να ακουω μονο την ομάδα μου στο cod - far cry κτλ... ή αναγκάστηκα θα ακουω και τους ήχους του παιχνηδιου ( πυροβολισμούς ) ;;;

2 και επειδη γράφει οτι εχει πολλες επιλογές στης ρυθμίσεις τί παραπάνω κανει απο ενα απλό ακουστικό ασύρματο ;;;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

gaming ακουστικα για ps4 και xbox1. (κονσολα γενικα)

Καλησπερα θα ηθελα τις γνωμες σας για αγορα ακουστικων για games  και μονο σε κονσολα! Ελεγα να παρω τα επισημα που εχει δωσει η sony τα 
Sony Wireless Stereo Headset 2.0 
Sony-Wireless-Stereo-Headset-2-0-PS4-PS3-PS-Vita 

Εσεις τι λετε ? budget μεχρι 90 ευρω!

Δημοσ.

Ερωτηση γιατι το ψαχνω και γω το θεμα με τα ακουστικα τελευταια.

Ψαχνω για κατι σε 5.1 είτε 7.1 αλλα με αποκωδικοποηση dolby οχι virtual.

Προσανατολιζομαι προς τα Α40 ή Α50 της Astro. Eχει καποιος καποια αλλη προταση σε αυτη την κατηγορια ?

Δε με νοιαζει το Chat (το λεω για την συμβατοτητα με την εκαστοτε κονσολα), και απο τη στιγμη που τετοια συστηματα εχουν ξεχωριστο decoder δουλευουν με την οπτικη ινα οποτε ειμαστε καλλυμενοι απο θεμα παραγωγης ηχου. Επισης κοιταω προτιστως να ειναι ασυρματα.

Και τελος αξιζει η αγορα ενως τετοιου headset ή με το κλασσικο 5.1 του Home Theater θα εχω καλυτερο ηχο.

Δημοσ.

Εννοείται πως με ένα κανονικό 5.1 σύστημα θα έχεις καλύτερο ήχο. Πόσα χρήματα διαθέτεις όμως; Επειδή home cinema συστήματα δεν είναι και φτηνά. 

Εχω κάτι Tritton virtual surround όμως, για την ιστορία, δεν είναι όσο κακά περίμενα να ήταν, αλλά δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο. Από ανάγκη τα πήρα (συγκατοίκηση, και οι ώρες που παίζω δεν είναι και οι καλύτερες για ένταση στο home cinema), αλλά είναι passable γι' αυτό που είναι. Εννοώ κυρίως όσον αφορά το surround τους. Κατά τ' άλλα, ικανοποιημένος είμαι. Τα Astro υποτίθεται ότι όντως είναι καλύτερα. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για να σου πω. Απ' όσο θυμάμαι, πάντως, όταν το είχα ψιλοψάξει, τα virtual surround λένε ότι έχουν ελαφρώς καλύτερο ήχο κι απόκριση σε χαμηλές συχνότητες, λόγω ενός μεγάλου ηχείου μέσα στο ακουστικό αντί για 3.

Για χρήση σε παιχνίδια μόνο μιλάμε; 

Δημοσ.

Για ηχεια εχω τα Z906 της Logitech.

Καλουλια ειναι για games και ταινειες.

Σαν ταβανι για headsets βαζω τα 250, απλα δεν εχω ιδεα απο μαρκες.

Μπηκα στο τρυπακι γιατι οσους εχω ακουσει να παιζουν με ακουστικα λενε οτι δε συγκρινεται ο ηχος, δεν εχω παιξει και δεν εχω την τυχη να εχω καποιον γνωστο να δοκιμασω.

Λιγο που τα εψαξα ο καθενας παντως χρησιμοποιει αλλες μεθοδους. Αλλοι πχ εχουν 7 μικρα ηχειακια σε καθε αυτi, αλλoi τρια κτλ. απλα φανταζομαι οτι αφου χρησιμοποιουν το Dolby DIgital (οχι prologic) σαν πρωτοκολλο και οχι καποια δικια τους εξωμειωση θα ναι καλυτερα στην αποδοση του περιβαντολλογικου ηχου.

Nαι χρηση αποκλειστικα για παιχνιδια.

Δημοσ.

Όλοι πάρτε Razer kraken pro αν παίρνει audiojack η κονσόλα σας

Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App

Τι ειναι το audio jack ;;
Δημοσ.

Για ηχεια εχω τα Z906 της Logitech.

Καλουλια ειναι για games και ταινειες.

Σαν ταβανι για headsets βαζω τα 250, απλα δεν εχω ιδεα απο μαρκες.

Μπηκα στο τρυπακι γιατι οσους εχω ακουσει να παιζουν με ακουστικα λενε οτι δε συγκρινεται ο ηχος, δεν εχω παιξει και δεν εχω την τυχη να εχω καποιον γνωστο να δοκιμασω.

Λιγο που τα εψαξα ο καθενας παντως χρησιμοποιει αλλες μεθοδους. Αλλοι πχ εχουν 7 μικρα ηχειακια σε καθε αυτi, αλλoi τρια κτλ. απλα φανταζομαι οτι αφου χρησιμοποιουν το Dolby DIgital (οχι prologic) σαν πρωτοκολλο και οχι καποια δικια τους εξωμειωση θα ναι καλυτερα στην αποδοση του περιβαντολλογικου ηχου.

Nαι χρηση αποκλειστικα για παιχνιδια.

Λένε ότι δε συγκρίνεται ο ήχος με τι όμως; Αν μιλούν για την τηλεόραση, και Logitech του 50ευρου να πάρεις δε θα συγκρίνεται. Το θέμα με τα ηχοσυστήματα είναι πως εξαρτάται για τι ηχοσύστημα μιλάμε (μεγάλη διαφορά μεταξύ ενός home cinema των 150 ευρώ με ηχεία των 5-7 εκατοστών σε διάμετρο με ένα σύστημα με ενισχυτή και μεγάλα ηχεία, για παράδειγμα) και παίζει ρόλο και η διάταξη στο χώρο. 

Αν σε νοιάζει κυρίως το surround, πάντως, είτε σε virtual είτε σε ξεχωριστά ηχεία στο κάθε αφτί, το αποτέλεσμα δε συγκρίνεται όσον αφορά την αντίληψη χώρου με ένα κανονικό ηχοσύστημα. Αλλά, αφού έχεις ήδη ένα τέτοιο, μάλλον θα έχεις κι άλλο λόγο να θες ακουστικά. 

Τα Tritton 720 είναι λίγο κουραστικά, πάντως, για πολλή ώρα. Εχε κι αυτό τον παράγοντα υπόψη. Κατά τ' άλλα, ναι, είναι μπέρδεμα η φάση, παίζουν πολλά διαφορετικά. (Πολύ βοήθησα, ε; :P )

Δημοσ.

Kοιτα τωρα μενω μονος, καποια στιγμη στο κοντινο μελλον θα παιχτει συγκατηκηση και πρεπει να βρω εναν τροπο να απολαμβανω χωρις να ενοχλω :P

Επισης πρεπει να βρω εναν τροπο να ακουσω καλα ακουστικα. Αυτο που λενε οι γνωστοι, φιλοι, σε sites που εχω κοιταξει, οτι και καλα τα ακουστικα απο θεμα immersion ειναι πολυ καλυτερα απο ενα ηχοσυστημα.

Πρακτικα μονο το θεμα της συγκατηκησης ειναι στη μεση, δεν υπαρχει καποιος λογως αλλος.

Τα μονα που εχω ακουσει και δεν τρελαθηκα ηταν τα Gold της Sony, αλλα αν ειναι τα Astro των 250 να ειναι ιδια με τα Tritton των 140 τοτε να παρω Tritton. Τα 720 ειναι αυτα με το μεγαλο το κονσολακι ? Και αυτα ωραια φαινονται.

Νομιζω οτι ολα πρεπει να κουραζουν μετα απο λιγη ωρα, πανω κατω απο οτι εχω δει το ιδιο μεγεθος εχουν περιπου.

Δημοσ.

Βασικά και εγω επειδη δεν ειμαι μονος μου στο σπιτι και επειδη εχω home cinema 5.1 και για να ακούσεις καλα πρεπει να το βάλεις λιγο δυνατά και δημιουργείται γκρίνια στο σπιτι , ειπα να παρω τα ακούστηκαν της Sony 2.0 που ειναι στα 85 € αλλα θελω να μου κάποιος που τα εχει αγοράσει αν αξίζουν !!!

Δημοσ.

Ειναι τα μονα που εχω δοκιμασει και δεν ενθουσιαστηκα. Εγκλωβιζουν και απομονονουν τους εξωτερικους θορυβους, αλλα κατι ελειπε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...