Προς το περιεχόμενο

Κακόφωνο το subwoofer σε ξύλινο πάτωμα

White__Dragon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Του αβαταρ ηθελα να πω...Οι ναυτιλοι.

BW-Nautilus.jpg

Έλα μωρέ κι εσύ, με τις ντουντούκες, να πούμε! Για καμιά διαδήλωση, για κάνα «όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω, πλανόδιο καρπουζοπώλη και για τίποτις «όλα τα παλιά αγοράζω» και «καστανόχωμα, κοκκινόχωμα, κοπριά για τον κήπο», άντε να πω ότι ψιλολένε...

...και είναι η στιγμή, που ο graphist κλείνει το συμβόλαιό μου, με τον επαγγελματία εκτελεστή τής περιοχής του...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι ακούω???.... Το θέμα σηκώνει λιντσαρισμα και λιθοβολισμό σε δημόσιο χώρο και από πάνω μια ταμπέλα με τα λόγια που ξεστόμισες.... Στην πυρά. ...

• Like 1

Τι ακούω???.... Το θέμα σηκώνει λιντσαρισμα και λιθοβολισμό σε δημόσιο χώρο και από πάνω μια ταμπέλα με τα λόγια που ξεστόμισες.... Στην πυρά. ...

Δηλαδή...λες να τα χτυπήσω μαζί μ' ένα ανάλογο ενισχυτάκι και να τα βάλω στο p.c. για ν' ακούω τα mp3 μου; Θα χωρέσουν πάνω στο γραφείο, δεξιά κι αριστερά απ' το monitor, έτσι;...

...ω, ναι! Τον βλέπω να γράφει στα παλιά τού τα παπούτσια την απόσταση και να 'ρχεται να με βρει, μόνο και μόνο για την ικανοποίηση να με σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια!

• Like 1

Δηλαδή...λες να τα χτυπήσω μαζί μ' ένα ανάλογο ενισχυτάκι και να τα βάλω στο p.c. για ν' ακούω τα mp3 μου; Θα χωρέσουν πάνω στο γραφείο, δεξιά κι αριστερά απ' το monitor, έτσι;...

...ω, ναι! Τον βλέπω να γράφει στα παλιά τού τα παπούτσια την απόσταση και να 'ρχεται να με βρει, μόνο και μόνο για την ικανοποίηση να με σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια!

Διαβάζοντας το άνωθεν μου έρχονται σκέψεις στο μυαλό που μάλλον δεν πρέπει να εκφράσω δημοσια.....

Μάλλον ο λιθοβολισμός είναι λίγος σε αυτήν την περίπτωση.

Το λιγότερο που αρμόζει είναι κάτι τέτοιο κάτω από το μαξιλάρι σου....

Πάω απο Ιράκ μεριά για ψώνια.....

• Like 1

Για το PC σου και για MP3 θα εδεναν καλλιτερα τα Magnepan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...