Προς το περιεχόμενο

Lenovo g580 laptop - smart fan control.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους,

έχω ένα Lenovo g580 και απ' ότι διαβάζω στο αριστερό κάτω μέρος της πινακίδας του υπολογιστή, έχει λειτουργία "Smart Fan Control" αλλά δεν μπορώ να βρώ τρόπο να το ενεργοποιήσω - χρισημοποιήσω!! Ξέρει κανείς εάν και πως λειτουργεί ή αν είναι μια μούφα της Lenovo?

Ευχαριστώ.

post-288447-0-30777000-1390846421_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτό το άρθρο που μου λες, το έχω διαβάσει και αναφέρεται σε ένα άλλο Lenovo και όχι σε αυτό που έχω εγώ.

Το συγκεκριμένο έχει κουμπί απο το οποίο ρυθμίζεις την ταχύτητα του ανεμηστήρα, ενώ το δικό μου δεν το έχει, αυτό είναι το θέμα μου!! Ενώ αναφέρεται στο λάπτοπ, ότι υποστηρίζει τέτοια λειτουργία....δεν την έχει ποτέ!!

Ευχαριστώ πάντως!!

Δημοσ.

Το αστείο είναι ότι το manual είναι στα αλαμπουρνέζικα...δεν έχει κάν Αγγλικά!! Παρόλα αυτά, το έψαξα σε ηλεκτρονική μορφή και το βρήκα στα Αγγλικά. Όμως, δεν αναφέρονται πουθενά οι λέξεις "Smart" ούτε "Fan" πόσο μάλλον "Smart Fan Control".

Το λογικό συμπέρασμα απο αυτό είναι, ότι αφού δεν το λέει στο manual δεν θα το έχει, έτσι? Προκύπτει όμως το εύλογο ερώτημα...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΑΠΤΟΠ ΕΧΕΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ!!!

Δημοσ.

Δυο πράγματα μπορώ να σκεφτώ:

1ον, πας στο Energy Management και κοιτάς εκεί μήπως σου δίνει την σχετική επιλογή

ή

2ον, το Smart Fan Control είναι built-in function/feature οπότε δεν το ρυθμίζεις εσύ.

(Επίσης, απ'την Πολωνία το αγόρασες;; )

Δημοσ.

Το έλεγξα αυτό που μου είπες με το Energy Management και το μόνο που με αφήνει να κάνω είναι η επιλογή "Συλλογή σκόνης μέσω ανεμηστήρα", το οποίο ανεβάζει για λίγο τις στροφές του ανεμηστήρα και μετά σταματάει.

Υ.Γ

Το αγόρασα απ' το e-shop.gr, όσο παράξενο κι αν φένεται...λόγω τις φωτογραφίας. :blink:

Ευχαριστώ πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...