Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι καινούργιο μέλος καταρχήν συγχαρητήρια για το φόρουμ σας...Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα θέλω να καταχωρήσω μια αγγελία αλλά δεν μου εμφανίζει πουθενά δημιουργία αγγελίας μπορώ να μπω να δω αγγελίες αλλά τίποτα παραπάνω...Αν μπορεί ας με βοηθήσει κάποιος...Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.
Δημοσ.

Τα είχα διαβάσει τα παραπάνω κ δεν λέει κάτι για χρονικό διάστημα...Θα περιμένω να δω....Ευχαριστώ πολύ πάντως..!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι καινούργιο μέλος καταρχήν συγχαρητήρια για το φόρουμ σας...Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα θέλω να καταχωρήσω μια αγγελία αλλά δεν μου εμφανίζει πουθενά δημιουργία αγγελίας μπορώ να μπω να δω αγγελίες αλλά τίποτα παραπάνω...Αν μπορεί ας με βοηθήσει κάποιος...Ευχαριστώ!!!

Δεν υπάρχει όριο. Πρέπει να συνδεθείς στην κεντρική σελίδα των αγγελιών πατώντας εδώ ή από την κατηγορία στην κορυφή του site, και θα σου εμφανίσει το κουμπί "Καταχώρηση Νέας Αγγελίας". Στη συνέχεια επιλέγεις υποκατηγορία που είναι σχετική με την αγγελία σου και συμπληρώνεις τη φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία.

2014-01-29_2337.png

• Like 3
Δημοσ.

Δεν υπάρχει όριο. Πρέπει να συνδεθείς στην κεντρική σελίδα των αγγελιών πατώντας εδώ ή από την κατηγορία στην κορυφή του site, και θα σου εμφανίσει το κουμπί "Καταχώρηση Νέας Αγγελίας". Στη συνέχεια επιλέγεις υποκατηγορία που είναι σχετική με την αγγελία σου και συμπληρώνεις τη φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία.

2014-01-29_2337.png

βοηθησε πολυ η φωτο σου ευχαριστω παρα πολυ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

και έμενα δεν μου εμφανίζει την φόρμα για να μπορέσω να συμπληρώσω τα απαραίτητα στοιχεία. χρειάζεται να κανω κατι περισσότερο?

Δημοσ.

και έμενα δεν μου εμφανίζει την φόρμα για να μπορέσω να συμπληρώσω τα απαραίτητα στοιχεία. χρειάζεται να κανω κατι περισσότερο?

Ρε παιδια μετα την υποκατηγορια δε μου εμφανιζει τη φορμα που λετε

Ακολουθήστε κατά γράμμα αυτό που λέει ο HALL παραπάνω για να βάλετε την αγγελία,

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν εμφανίζεται σε κινητό. Η κάνω λάθος?

Ότι δε μπορείς να βάλεις ακόμα αγγελία από τη mobile έκδοση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...