Προς το περιεχόμενο

iPad Air η iPad Mini Retina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι κάτοχος iPad 3 και ειμαι σίγουρος ότι το mini θα είναι πολύ καλύτερο για παιχνίδια λόγω μεγέθους.

Στο 3 είμαι και εγω και σου λεω πως εισαι λαθος !! Μιλάς με βαση το 3..

Παρε το  air στα χέρια σου και τα ξαναλέμε ! ;) Πουπουλο...

Δημοσ.

Στο 3 είμαι και εγω και σου λεω πως εισαι λαθος !! Μιλάς με βαση το 3..

Παρε το air στα χέρια σου και τα ξαναλέμε ! ;) Πουπουλο...

Το air ναι πούπουλο είναι αλλά δεν μιλάω για το βάρος αλλά για τον όγκο. Προσπάθησε να παίξεις παιχνίδια σαν το limbo και θα καταλάβεις τί εννοώ.
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι αν παιζεις παιχνιδια στο κρεβατι π.χ, το mini ειναι καλυτερο. Τα μεγαλα δε μπορείς να τα κρατήσεις ανετα με ενα χερι.

• Like 2
Δημοσ.

Το air ναι πούπουλο είναι αλλά δεν μιλάω για το βάρος αλλά για τον όγκο. Προσπάθησε να παίξεις παιχνίδια σαν το limbo και θα καταλάβεις τί εννοώ.

καλα ενταξει για limbo ναι παω πασο... 

Η αληθεια ειναι οτι αν παιζεις παιχνιδια στο κρεβατι π.χ, το mini ειναι καλυτερο. Τα μεγαλα δε μπορείς να τα κρατήσεις ανετα με ενα χερι.

το μινι εννοειται ειναι πιο βολικό απο αποψη μεγεθους βαρους..τωρα που του εβαλαν ο,τι καλυτερο,ρετινα,Α7Χ, κτλ το μινι ρετινα δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ να ζηλεψει..ειναι οτι πιο μικρο ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΙΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ απο καθε αποψη...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ipad air και δεν υπαρχει αμφιβολια, το μινι ειναι πολυ μικρο εκει που εχει σημασια , στην χρηση. Το αιρ πλεον ειναι τοσο ελαφρυ

οσο χρειαζεται για να ειναι ανετη η χρηση του.

Απο εκει και περα στην φορητοτητα , επειδη διαβασα καποιες βλακιες το ιδιο και το αυτο ειναι .Δεν ειναι κινητο το μινι. Δεν μπορεις να το βαλεις στην τσεπη σου και να βγεις εξω. Και ουτε προφανος στο χερι θα το κρατας  οταν περπατας λες και εισαι κανενας douchbag.  Καπου πρεπει να το βαλεις , σε τσαντα πχ , whatever. Ε εκει που βαζεις το μινι βαζεις και το αιρ. Δεν μπορω να σκεφτω οτιδηποτε που να χωρα το μινι αλλα οχι το αιρ. Ειναι τα πραγματα τοσο απλα. 

Ειναι φυσικα το μεγεθος του μινι σαφως καλυτερα απο τα 7ρια, που τα θεωρω αστεια και τα οποια προσφερουνε εμπειρια πιο κοντα σε smartphone παρα σε ταμπλετ ενω διατηρουνε την φορητοτα των ταμπλετ , δεν μπορεις δηλαδη να τα βαλεις στην τσεπη και πρεπει καπου , σε τσαντα να τα βαλεις , αλλα και παλι δεν εχει κανενα θετικο σε σχεση με το αιρ και πολλα αρνητικα που σχετιζονται αμεσα με την ικανοποιηση που παιρνεις οταν το χρησιμοποιεις. 

Για games δεν ξερω,  δεν ασχολουμε,δεν σχολιαζω. Στο ταμπλετ βλεπω ταινιες στο κρεβατι , σερφαρω στο νετ οταν δεν σερφαρω απο το λαπτοπ και διαβαζω ebooks. Το μινι η οτιδηποτε σε μεγεθως 7-8 inches θα μου τα εδινε μια πολυ πιο sub par εμπειρια απο αυτην που εχω με το αιρ. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ ψηφίζω ipad air λόγω μεγαλύτερης οθόνης ,το ipad mini ειναι καλύτερο για μεταφορά και καλύτερο όταν είμαστε στο κρεβάτι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...