Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γιατί δεν αγοράζεις αυτόν;

Μαγαζί από Αθήνα με 5€ μεταφορικά και δωρεάν αντικαταβολή.

2 χρόνια εγγύηση ο δίσκος.

Τον είδα και αυτόν (1ο post), απλά, εσύ και άλλοι 2-3, είπατε πως και ο seagate είναι εντάξει, έκτος αν, αυτός είναι καλύτερος.

Δημοσ.

Τον είδα και αυτόν (1ο post), απλά, εσύ και άλλοι 2-3, είπατε πως και ο seagate είναι εντάξει, έκτος αν, αυτός είναι καλύτερος.

Μα είναι σε καλύτερη τιμή απ' ότι είδα.

Εγώ πήρα τον Seagate 3ΤΒ επειδή είχε παρόμοια τιμή με το WD Green 3TB, όπου φυσικά ο δικός μου είναι πολύ πιο γρήγορος.

Εσύ δεν έχεις λόγο να πάρεις Seagate.

Δημοσ.

Μα είναι σε καλύτερη τιμή απ' ότι είδα.

Εγώ πήρα τον Seagate 3ΤΒ επειδή είχε παρόμοια τιμή με το WD Green 3TB, όπου φυσικά ο δικός μου είναι πολύ πιο γρήγορος.

Εσύ δεν έχεις λόγο να πάρεις Seagate.

Ωραία, άρα παω στον WD? Οι Blue είναι ήσυχοι? Το MGManager έχει καλό after-sale support ή θα πρέπει να μπλέξω με την ίδια την WD?

Δημοσ.

Μια χαρά είναι στο MG Manager. 

Ναι βρε, μην ανησυχείς. Πάνω κάτω όλοι οι δίσκοι παρόμοια συμπεριφορά έχουν. Go for it.

Ωραία, θα προχωρήσω τη παραγγελία, ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν.

Δημοσ.

Ο BARACUDA όμως του eshop είναι της samsung και όπου samsung πολύ καλή αξιοπιστία! H seagate αγόρασε πριν 2 χρόνια το κομμάτι HDD της Samsung. Οπως και αυτός https://www.skroutz.gr/s/441634/Seagate-SV35-Series-1TB.html

Αυτό που φοβάμαι με το e-shop, είναι η εξυπηρέτηση πελατών που απ' όσο ξέρω δεν είναι καλή. Αυτό θέλω να αποφύγω για να μη μπλέκω με seagate και αποστολές σε Ολλανδία σε περίπτωση που υπάρξει βλάβη.

Δημοσ.

Αυτό που φοβάμαι με το e-shop, είναι η εξυπηρέτηση πελατών που απ' όσο ξέρω δεν είναι καλή. Αυτό θέλω να αποφύγω για να μη μπλέκω με seagate και αποστολές σε Ολλανδία σε περίπτωση που υπάρξει βλάβη.

https://www.skroutz.gr/s/397946/Seagate-Barracuda-1TB-SATA-HDD.html τον έχουν και άλλα καταστήματα

Δημοσ.

Με 2 χρόνια εγγύηση, στο eshop έχει 3..

Δεν είναι λίγο περίεργο που όλοι οι άλλοι τον έχουν από 1 εώς 2 χρόνια εγγύηση?

Δημοσ.

Λέω μήπως το eshop δίνει δική του εγγύηση ή όλη (και τα 3 χρόνια) ή το έξτρα 1 χρόνο ή έχει λάθος στην περιγραφή?

Δεν μπορεί όλη η αγορά να δίνει από 1 έως 2 χρόνια και αυτοί 3!

Δημοσ.

Λέω μήπως το eshop δίνει δική του εγγύηση ή όλη (και τα 3 χρόνια) ή το έξτρα 1 χρόνο ή έχει λάθος στην περιγραφή?

Δεν μπορεί όλη η αγορά να δίνει από 1 έως 2 χρόνια και αυτοί 3!

Ναι, σωστά.

Λοιπόν, παρήγγειλα τον WD από MG. Ελπίζω να μη χρειαστώ after-sale support :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...