Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα Notes είναι υπέροχα... αρκεί να μην είναι ανοιχτή η οθόνη! Το βράδυ πέφτει μέχρι και με 0.1%/h (Batterydrain tested), αντίστοιχα όταν μιλάς με κλειστή την οθόνη η μπαταρία πέφτε εξαιρετικά αργά. Όταν, όμως, η οθόνη προβάλλει ανοιχτά χρώματα ή λευκό, αντιός αμίγκος. Στο τέλος της (δικής μου) ημέρας, η μπαταρία έχει ποσοστό 45% της συνολικής κατανάλωσης.

Κάτι είναι κι αυτό!

Δεν ήξερα ότι μία ίντσα κάνει τόσο μεγάλη διαφορά στην μπαταρία!

Δημοσ.

Ξέρετε ποια είναι η πλάκα ε? Εμείς εδώ τρωγόμαστε για το ποιος είναι καλύτερος αλλά ο περισσότερος κόσμος δεκάρα δεν δίνει για το τι γίνεται (και πολύ καλός).

Αυτό δείχνουν και τα νούμερα, ο κόσμος στα @ του το τι λένε για τα Android... από την στιγμή που δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά και υπάρχουν συσκευές σε όλα τα Price range τότε όλα καλά, αυτό θέλει ο κόσμος.

Κλασικά... το Αμερικα με το μεγαλύτερο μερίδιο συσκευών iOS.

• Like 1
Δημοσ.

εκλασε η νυφη σχολασε ο γαμος...λεει μια παροιμια. Παιθανε ο steve σχολασε το Ios....Δυστυχως

Δημοσ.

Να στο πω απλά: πριν λίγο άνοιξα το Gallery στο Note 3 για να δω μερικές φωτό που έβγαλα. Τσεκάρω μερικές και λεω "αντί να συνδέσω καλώδια κλπ, δεν τις στέλνω με bt στο macbook μου να χαρώ κι εγώ που έχω ξεκλείδωτο bt phone"? 

Στέλνω την πρώτη οκ, στη δεύτερη ψιλο οκ, απο την τρίτη και μετά σερνόταν ο Δίας! Κοιτάζω τη μνήμη και μου δείχνει πως το gallery app έτρωγε ξαφνικά 560mb ram!!! 560mb ram σε κινητό τηλέφωνο για ένα app??? Αυτό λοιπόν δεν θα το δεις ποτέ στο ios και γι'αυτό και δεν σκαλώνει πουθενά ενώ έχει 1gb ram μόνο το 5s.

Καταλαβαίνω πως στο Android κάνεις ο,τι θέλεις, συνδέεις πάνω του τα πάντα κλπ κλπ αλλά δεν αρκεί να τα κάνει μόνο, πρέπει να τα κάνει και σωστά, αξιόπιστα, ομαλά. Τουλάχιστον έτσι με έχει καλομάθει η Apple και δεν  μπορώ να συμβιβαστώ πλεον με αυτό (ίσως αν δεν είχα ποτέ προϊόν απο την apple να το έβλεπα αλλιώς).

χωρίς screenshot λέμε ό,τι θέλουμε. άρα αυτό που είπες ΔΕΝ ισχύει μέχρι να το αποδείξεις. (και φυσικά δεν μπορείς γιατί ΔΕΝ υπάρχει τέτοιοι leak...).

Δημοσ.

Αναμενομενο και λογικο οταν εχει γκαμα συσκευων απο 40€ μεχρι 1000€.

Αντε να φτασει το 80-90% να μεινουμε οι λιγοι και καλοι στο iOS.

Καλοτάξιδο με custom roms, fragmentation, store γιοματο με crapware, και bloated launchers του καθε κατασκευαστη.

μάλλον βλέπω στο ios να γίνουν πολύ λίγοι αυτοί οι καλοί γιατί όπως δείχνουν οι έρευνες το ios κατεβαίνει και το windows phone ανεβαίνει ;) 

Δημοσ.

Εκτιμώ πάντως πως αν τελικά η MS κάνει το μπαμ, αυτός που θα την πληρώσει περισσότερο θα είναι το android!

Δεν νομίζω,από ότι βλέπουμε τα windows phone ανεβαίνουν και το ios κατεβαίνει,άρα μάλλον το ios θα την πληρώσει 

Δημοσ.

Δεν νομίζω,από ότι βλέπουμε τα windows phone ανεβαίνουν και το ios κατεβαίνει,άρα μάλλον το ios θα την πληρώσει

Μη τρελαίνεστε, στη πραγματικότητα όλοι ανεβαίνουν.
Δημοσ.

Από το 0 μόνο πάνω πάει.

εγώ 4.3 και πάνω βλέπω,αλλά και πάλι λειτουργικό σύστημα 3 χρόνων είναι,τί περιμένεις;

το android νομίζεις ότι στα 3 χρόνια είχαν εντυπωσιακά νούμερα και φαντάσου ότι έμπαιναν σε μια καινούργια αγορά με μόνο έναν ανταγωνιστή

Δημοσ.

Από το 0 μόνο πάνω πάει.

Πουθενά δεν έπρεπε να πάει (ένας άνθρωπος που έριξε -αρκετά- λεφτά σε winmo). Αλλά ας είναι καλά η Nokia...

Δημοσ.

Να στο πω απλά: πριν λίγο άνοιξα το Gallery στο Note 3 για να δω μερικές φωτό που έβγαλα. Τσεκάρω μερικές και λεω "αντί να συνδέσω καλώδια κλπ, δεν τις στέλνω με bt στο macbook μου να χαρώ κι εγώ που έχω ξεκλείδωτο bt phone"? 

Στέλνω την πρώτη οκ, στη δεύτερη ψιλο οκ, απο την τρίτη και μετά σερνόταν ο Δίας! Κοιτάζω τη μνήμη και μου δείχνει πως το gallery app έτρωγε ξαφνικά 560mb ram!!! 560mb ram σε κινητό τηλέφωνο για ένα app??? Αυτό λοιπόν δεν θα το δεις ποτέ στο ios και γι'αυτό και δεν σκαλώνει πουθενά ενώ έχει 1gb ram μόνο το 5s.

Καταλαβαίνω πως στο Android κάνεις ο,τι θέλεις, συνδέεις πάνω του τα πάντα κλπ κλπ αλλά δεν αρκεί να τα κάνει μόνο, πρέπει να τα κάνει και σωστά, αξιόπιστα, ομαλά. Τουλάχιστον έτσι με έχει καλομάθει η Apple και δεν  μπορώ να συμβιβαστώ πλεον με αυτό (ίσως αν δεν είχα ποτέ προϊόν απο την apple να το έβλεπα αλλιώς).

Αν και κατά την άποψή μου δεν θεωρώ το Android αψεγάδιαστο, με HTC Desire επί ένα δίμηνο κατέβαζα ταινίες από torrent trackers, τις αποσυμπίεζα, συνέδεα το τηλέφωνο με Xbox και έβλεπα ταινίες στην TV.  Έμπαινα στον υπολογιστή μου remotely, κατέβαζα από FTP server.

Δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.

Ναι αλλά επι της ουσίας όσα είπε ...ισχύουν δυστυχώς! Και γω παίζω και με τις 2 πλατφόρμες και βλέπω πως ακόμη το android υστερεί σε όλα αυτα που ανέφερε ο snolly. Αυτό δεν είναι μίσος, είναι ρεαλιστική περιγραφή των προβλημάτων του.  Και αντί να κάνετε "έξυπνα" σχόλια περί fan boys κλπ ας αντικρούσετε όσα λέει μπας και κάνουμε σοβαρή κουβέντα... Το να αντιδράτε μεν αλλά να παραβλέπετε όσα σας λένε, δείχνει πως όντως υπάρχει πρόβλημα. 

:)

Όταν το σχόλιο ξεκινά με την φράση "καλύτερα για να μείνουμε λίγοι και καλοί", αυτό αμέσως κατατάσσει τους υπόλοιπους που δεν έχουν iPhone στον όχλο που είναι ζώα.  Δεν είναι ο ιδανικότερος τρόπος για να ξεκινήσεις μια συζήτηση.  

'Η μήπως δεν έχει προβλήματα το iOS (είναι ειλικρινής ερώτηση, δεν το χρησιμοποιώ, δεν γνωρίζω)?

Σε προσωπικό επίπεδο, θεωρώ το iPhone τηλεφωνάρα (όπως και πολλά Android κινητά) αλλά δεν θα το αγόραζα επειδή θεωρώ γελοία την τιμή του (όπως και πολλών Android κινητών).  Ακόμα και για το κινητό που χρησιμοποιώ τώρα, θεωρώ ότι κακόμαθα τον εαυτό μου αγοράζοντάς το και ας μην είναι της γκάμας των €700-€800

Δημοσ.

μπαίνω και το πρώτο post που βλέπω είναι ο άλλος να βγάζει την χολή του λες και του έκαψαν το αμάξι... τραγικά πράγματα δυστυχώς. :/

Δημοσ.

Εγώ windows phone και android εχω χρησιμοποιησει! Πολυ ευχαριστημενος και απο τα δυο λειτουργικά! Ο αδερφος μου έχει το iphone 4s και έχω ασχοληθει αρκετα αλλά λέω ας αγορασω ενα να το δουλεψω να δω αν μ' αρεσει κι αν μπορω να το συνηθίσω. Ε λοιπον με το που βλεπω τις 3,5 ιντσες αμεσως αλλαζω γνωμη και λεω να παρω τουλαχιστον το iphone 5 που εχει 4 ιντσες! Και μολις βλέπω την τιμή αμεσως αλλαζω γνωμη και καταλήγω σε android φερνωντας στο μυαλο μου τι μπορω να αγορασω με τα ιδια λεφτα και με λιγοτερα ακομα! Αστα σου λεω! Ευχομαι να μη σου τυχει! :P

Δημοσ.

Λογικό είναι αφού είναι με διαφορά το καλύτερο λειτουργικό και προσφέρεται σε τεράστια ποικιλία συσκευών.

Αναμενομενο και λογικο οταν εχει γκαμα συσκευων απο 40€ μεχρι 1000€.

Αντε να φτασει το 80-90% να μεινουμε οι λιγοι και καλοι στο iOS.

Καλοτάξιδο με custom roms, fragmentation, store γιοματο με crapware, και bloated launchers του καθε κατασκευαστη.

Πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει πιάσει android στα χέρια του και απλά παραγαλίζει τις μπούρδες των μανάβηδων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...