Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικό είναι να κυριαρχεί, αφού μέχρι και κινεζιές της πλάκας τρέχουν android

Στη κατηγορία των ναυαρχίδων το iphone είναι απλά το καλύτερο

Αναμενομενο και λογικο οταν εχει γκαμα συσκευων απο 40€ μεχρι 1000€.

Αντε να φτασει το 80-90% να μεινουμε οι λιγοι και καλοι στο iOS.

Καλοτάξιδο με custom roms, fragmentation, store γιοματο με crapware, και bloated launchers του καθε κατασκευαστη.

Συμφωνώ σε όλα με τον φίλο, με κάλυψε απόλυτα

Στέλνω την πρώτη οκ, στη δεύτερη ψιλο οκ, απο την τρίτη και μετά σερνόταν ο Δίας! Κοιτάζω τη μνήμη και μου δείχνει πως το gallery app έτρωγε ξαφνικά 560mb ram!!! 560mb ram σε κινητό τηλέφωνο για ένα app??? Αυτό λοιπόν δεν θα το δεις ποτέ στο ios και γι'αυτό και δεν σκαλώνει πουθενά ενώ έχει 1gb ram μόνο το 5s.

Κλασικό δείγμα της κάκιστης διαχείρισης της μνήμης ram από το android
Ακούστε τον billdanos ρε παιδιά, έχει και τις 2 συσκευές και είναι αντικειμενικός, όπως τα λέει είναι
Τι να τα κάνεις τα σπεκς όταν έχεις την απλότητα και smoothness του iphone
Δημοσ.

Μα γι'αυτό λέω τα προβλήματα μπας και διορθωθούν! Αν το έβριζα γενικώς δεν θα το επέλεγα.

Για την μπαταρία οι 4 ημέρες μου φαίνονται ...όνειρο! Τα τελευταία χρόνια φορτίζω τις συσκευές μου κάθε βράδυ (και τις έχω δοκιμάσει όλες...) για να αντέχουν στη χρήση που κάνω. Χρειάζομαι συνεχώς όλο το 24ωρο data, sync, web browsing, emails, κλπ και γι'αυτό και επιλέγω smartphones και όχι ένα απλό τηλέφωνο μόνο για κλήσεις και sms.

Καλά κάνεις και επισημαίνεις τα προβλήματα! Ειδικά αν βρίσκεις κάποια που δεν έχουν οι άλλοι, καλό είναι να τα μοιράζεσαι  :-)

Ναι, για να είμαι ειλικρινής, εγώ περίμενα το κινητό μου να μου κρατάει γύρω στη μέρα, αλλά έχοντας ανοιχτά όλα τα sync και location services (auto back-up των φωτογραφιών στο google drive, high-accuracy location, e-mails, κοινωνικά δίκτυα, google sync και τα λοιπά) είδα ότι είναι θηρίο! Εξεπλάγην ευχάριστα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλά κάνεις και επισημαίνεις τα προβλήματα! Ειδικά αν βρίσκεις κάποια που δεν έχουν οι άλλοι, καλό είναι να τα μοιράζεσαι  :-)

Ναι, για να είμαι ειλικρινής, εγώ περίμενα το κινητό μου να μου κρατάει γύρω στη μέρα, αλλά έχοντας ανοιχτά όλα τα sync και location services (auto back-up των φωτογραφιών στο google drive, high-accuracy location, e-mails, κοινωνικά δίκτυα, google sync και τα λοιπά) είδα ότι είναι θηρίο! Εξεπλάγην ευχάριστα.

Ε κάτσε τώρα, αν τα είχα μόνο εγώ τα προβλήματα με τη μνήμη κλπ δεν θα ήταν γεμάτα όλα τα forums με συμβουλες για διαχείριση μνήμης, task managers, συμβουλές για απενεργοποίηση  ρυθμίσεων που είναι by default ενεργές και πολλά άλλα! Και μετά εκνευρίζομαι όταν βλέπω λύσεις του στυλ "έλα μωρέ, για να κρατάει παραπάνω η μπαταρία βάλε τη φωτεινότητα στο auto και ταυτόχρονα στο -5"! Τι θέλουμε τότε τη super duper οθονάρα όταν την έχουμε σχεδόν σβηστή ίσα ίσα να διαβάζουμε το text σε άσπρο φόντο? :P

Επίσης τι συσκευή έχεις?

Δημοσ.

Φυσικό είναι να κυριαρχεί, αφού μέχρι και κινεζιές της πλάκας τρέχουν android

Στη κατηγορία των ναυαρχίδων το iphone είναι απλά το καλύτερο

Συμφωνώ σε όλα με τον φίλο, με κάλυψε απόλυτα

Κλασικό δείγμα της κάκιστης διαχείρισης της μνήμης ram από το android
Ακούστε τον billdanos ρε παιδιά, έχει και τις 2 συσκευές και είναι αντικειμενικός, όπως τα λέει είναι
Τι να τα κάνεις τα σπεκς όταν έχεις την απλότητα και smoothness του iphone

Έχοντας κι εγώ και από τα δύο "στρατόπεδα" συσκευές, οφείλω να πω ότι δεν ισχύουν οι ισχυρισμοί αυτοί για όλους. Μην ισοπεδώνουμε τα πάντα.

Ο κάθε ένας βρίσκει αυτό που του αρέσει και του κάνει καλύτερα τη δουλειά του.

Παρεμπιπτόντως, απλότητα και smoothness βρίσκεις και στο KitKat. Αν δεν είσαι φανατικός της άλλης πλατφόρμας, give it a try. Ίσως και αλλάξεις άποψη. Από την άλλη, αν δε θέλεις, μείνε με το iOS, καλό είναι κι αυτό.

Ε κάτσε τώρα, αν τα είχα μόνο εγώ τα προβλήματα με τη μνήμη κλπ δεν θα ήταν γεμάτα όλα τα forums με συμβουλες για διαχείριση μνήμης, task managers, συμβουλές για απενεργοποίηση  ρυθμίσεων που είναι by default ενεργές και πολλά άλλα! Και μετά εκνευρίζομαι όταν βλέπω λύσεις του στυλ "έλα μωρέ, για να κρατάει παραπάνω η μπαταρία βάλε τη φωτεινότητα στο auto και ταυτόχρονα στο -5"! Τι θέλουμε τότε τη super duper οθονάρα όταν την έχουμε σχεδόν σβηστή ίσα ίσα να διαβάζουμε το text σε άσπρο φόντο? :P

Επίσης τι συσκευή έχεις?

Τι να πω, μάλλον είμαι από τους τυχερούς! Κι εγώ διαβάζω για διάφορα προβλήματα, αλλά μέχρι τώρα σε καμία από τις συσκευές μου δεν είχα συναντήσει... Είναι μάλλον με τις απαιτήσεις του ο καθένας! (ή απλά διάβαζα σαχλαμάρες)

Αξίζει να σημειώσω ότι ούτε με το iOS είχα αντικειμενικά προβλήματα. Απλά με απώθησαν πολλά πράγματα από αυτό.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η συσκευή, έχω το Nexus 5.

Επίσης, συμφωνώ με το σχόλιο για φωτεινότητα! Τι να την κάνεις τόσο μεγάλη αν δεν την βλέπεις ούτε στο σκοτάδι;;;  B)  :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η συσκευή, έχω το Nexus 5.

Επίσης, συμφωνώ με το σχόλιο για φωτεινότητα! Τι να την κάνεις τόσο μεγάλη αν δεν την βλέπεις ούτε στο σκοτάδι;;;  B)  :-D

Θες να πεις πως έχεις το Nexus 5 και φορτίζεις τη συσκευή καθε 4 μέρες με όλα ανοιχτά???

Δημοσ.

Θες να πεις πως έχεις το Nexus 5 και φορτίζεις τη συσκευή καθε 4 μέρες με όλα ανοιχτά???

Ναι, ανά τρία βράδια δηλαδή. Κι εμένα περίεργο μου φάνηκε...

Το έχω ενάμιση μήνα τώρα και είναι έτσι σταθερά. Browsing μόνο κάνω ελάχιστο, το χρησιμοποιώ μόνο όταν είμαι εκτός σπιτιού με 3G.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι, ανά τρία βράδια δηλαδή. Κι εμένα περίεργο μου φάνηκε...

Το έχω ενάμιση μήνα τώρα και είναι έτσι σταθερά. Browsing μόνο κάνω ελάχιστο, το χρησιμοποιώ μόνο όταν είμαι εκτός σπιτιού με 3G.

Μάλλον κάνεις πολύ περίεργη χρήση της συσκευής γιατί οι χρόνοι αυτοί δεν υπάρχουν πουθενά! :)

Δημοσ.

Μάλλον κάνεις πολύ περίεργη χρήση της συσκευής γιατί οι χρόνοι αυτοί δεν υπάρχουν πουθενά! :)

Το ίδιο λέω και για τα "προβλήματα" που ισχυρίζεσαι ότι υπάρχουν στο Android, για μένα δεν υπάρχουν πουθενά! Οπότε καταλαβαίνεις τι εννοώ όταν λέω ο καθείς με τις συνήθειές του και τα γούστα του  :P

Πάντως το δεδομένο είναι ότι κάνω την δουλειά μου άκρως αποδοτικά και με τον τρόπο που θέλω, πράγμα το οποίο πρέπει να απασχολεί και τους χρήστες, ανεξαρτήτως προτιμήσεων!

Δημοσ.

ημουν κατοχος iphone απο το 3g εως το 5 το οποιο και αλλαξα με ενα galaxy note + διαφορα. το μηλοφωνο μια χαρα εκανε ολες τις δουλειες μου αλλα μεχρι εκει.

λιμπιζομουνα τις μεγαλες οθονες ηθελα και εγω δυπιρηνο κινητο και 1 giga ram η apple τελικα υπερχρεωνει τα προιοντα της και ειναι τεχνολογικα πισω και ας αρκει αυτο για τα συστηματα της εμενα δε μου αρκει να δινω 700+ευρω για να κανω απλα τη δουλεια μου τη δουλεια μου  τη κανω και με ενα απλο κινητο των 100 ευρω

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το ίδιο λέω και για τα "προβλήματα" που ισχυρίζεσαι ότι υπάρχουν στο Android, για μένα δεν υπάρχουν πουθενά! Οπότε καταλαβαίνεις τι εννοώ όταν λέω ο καθείς με τις συνήθειές του και τα γούστα του  :P

Πάντως το δεδομένο είναι ότι κάνω την δουλειά μου άκρως αποδοτικά και με τον τρόπο που θέλω, πράγμα το οποίο πρέπει να απασχολεί και τους χρήστες, ανεξαρτήτως προτιμήσεων!

Εγώ ξέρω απλά πως το Note 3 έχει μπαταρία 3200mAh και κάνοντας την ίδια χρήση πάντα, μου κρατάει μια μέρα όπως και το iphone 5s.

Δημοσ.

Εγώ ξέρω απλά πως το Note 3 έχει μπαταρία 3200mAh και κάνοντας την ίδια χρήση πάντα, μου κρατάει μια μέρα όπως και το iphone 5s.

Μήπως όντως τρώει πολλή μπαταρία η οθόνη;  :wacko:

Τι να σου πω, τουλάχιστον είσαι τυχερός που σου βγάζει τη μέρα! ( ; )  :)

Δημοσ.

Tα Notes είναι υπέροχα... αρκεί να μην είναι ανοιχτή η οθόνη! Το βράδυ πέφτει μέχρι και με 0.1%/h (Batterydrain tested), αντίστοιχα όταν μιλάς με κλειστή την οθόνη η μπαταρία πέφτε εξαιρετικά αργά. Όταν, όμως, η οθόνη προβάλλει ανοιχτά χρώματα ή λευκό, αντιός αμίγκος. Στο τέλος της (δικής μου) ημέρας, η μπαταρία έχει ποσοστό 45% της συνολικής κατανάλωσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...